КП "Електроавтотранс"

firefox

Well-Known Member
Спасибо за ликбез - близко теперь к троллейбусу не подойду.Разведут ещё на ремонт дверей или на чего похуже.Нафиг:wait:
 

Glucker

Здесь был статус
Цікава і корисна петиція про розширення часу роботи громадського транспорту. Стосується не тільки комунального транспорту а і маршруток
Розширити час роботи міського транспорту до 21 години

Починаючи з 18 травня 2022 року тривалість комендантської години у Сумах буде з 22 до 5 години. Враховуючи це, вважаю за потрібне, змінити графіки руху міського транспорту так, щоб останній рейс з кінцевих зупинок виконувався не раніше 21 години.
Коли комендантська година починалася з 21 години, комінальний транспорт останній рейс починав робити о 19 годині, після чого місто, по суті, завмирало, хоча до комендантського часу ще залишалося 2 години. Дістатися додому ставало важко, а таксі коштує дуже дорого, особливо коли громадський транспорт перестає працювати і, відповідно, складати конкуренцію таксі.
Я розумію, що працівникам транспорту треба після закінчення зміни ще дістатися додому. Можна організувати їм підвозку додому службовим транспортом (що, зазвичай, і робиться), а також видати їм перепустки, які надають право переміщуватися по місту під час комендантської години. Це критична сфера міста, тому видача їм таких перепусток цілком виправдана.
Розширення часу роботи міського транспорту (як комунального, так і приватного) зробить можливою роботу і інших закладів до більш пізнього часу, і життя міста таким чином буде більш схожим на мирний час, економіка запрацює у більшому обсязі, що дуже важливо для всіх нас.
Також прошу проконтролювати роботу приватного міського транспорту, бо більшість маршруток о 18 годині закінчують свою роботу, не дивлячись на те, що у договорі у них прописана робота мінімум до 22 години. Вони і у мирний час не дуже дотримувалися своїх договірних обов'язків, а зараз тим більше.
 
Зверху