Нова Полиция Украины

Deather

Well-Known Member
You must be registered for see medias

опять не провокуйте
ну і що не так? напрягає тільки одне - увічливість поліцаїв породжує бажання синіх дебілів до подальших дебатів, яким немає кінця і краю, я не кажу, що поліцай повинен бикувати, але після нормального звернення зі сторони поліції і відсутності адекватних дій з боку громадян, питання затримання повинне вирішатись вкрай швидко, це в свою чергу зменшить ризиків подальшого розгортання конфлікту.
ЗІ по факту - куча поліціянтів не змогли дати ладу трьом тілам, щось мені підказує, що раніше за такі коментарі у бік ментів, оператор вихватив би завбільшки люлєй за аватарів.
 

I{eI{C

Well-Known Member
оффтопика трохы )
You must be registered for see medias
 

vampirich

Well-Known Member
Поліція відпочиває на службовому автомобілі!
Опубликовано: 8 мая 2016 г.

Начальник патрульної поліції Костенко О.О, використовує службовий автомобіль у власних цілях. В даному сюжеті, це поїздка на відпочинок з колегами, а потім і розвезення їх по домівках. Певно, патрульні поліцейські настільки мало заробляють, що не можуть дозволити собі таксі, а тому і їздять на державному бензині з використанням державного авто. А можливо, пан Костенко, має мрію стати таксистом?
You must be registered for see medias
 

MIMOXODOM

New Member
ГАИшника взяли за жабры | Police in Ukraine

You must be registered for see medias
 

iva

МИРОТВОРЕЦ
сегодня был в ДАЙ вышли патрульные, форма кепочка, все смотрится ок. но когда один из них сел в тайоту каролу ещё и номер 777. я смутился((
 
Зверху