Воля беспредел!

life-

Нафиг отвлекалово!
5 лет платил за услугу фиксированного IP адрес. Вчера поменяли просто так, даже не уведомили. Заметил по факту когда лег сервер. Нахуй ваш статический IP еще и платный, если вы его меняете когда вам вздумается. И обратно менять сказали нельзя.
ВОЛЯ ПИДАРАСЫ
 

wizzy_13

Member
Точно такая ситуация пишу заявление . Слов не могу подобрать. Очень оскарблен!
Сегодня иду с заявлением на жалобу.
 
Останнє редагування:

wizzy_13

Member
Пишу заявление. Ошибок много.

Шановний Жембері Дж. Л. Я являюсь Вашим абонентом з 2010 року. З цього моменту у мене була замовлена послуга «Віділення фіксованої IP-адреси на Основі протоколу DHCP».

На мій мак адрес 4 роки поспіль за мною був присвоєний IP адрес 77.120.X.X. За цей час була виконана величезна робота з приводу його просування в мережі Інтернет, брав участь у міжнародних рейтингах, величезна кількість прив'язок сервісів і тд. Увечері приблизно в 18:00 годині 14.12.2015 р., я виявив зміну IP адреси на 93.79.X.X.. Звернувся в службу тех підтримки за номером (050) 502-22-50, обговорив з оператором Анастасією 1922 цю проблему, за що отримав відповідь, що тепер мій статичний IP адрес буде 93.79.X.X., з технічних причин відновити на минулий 77.120.X.X. ніяк не вдасться. Оператор надав, що мене мали були повідомити поштою чи СМС. Ніяких повідомлень і попереджень на телефон і пошту я не отримував. Вважаю, що цей тип повідомлень-інформувань з такою дуже важливою послугою взагалі не прийнятний ні для кого. Виходячи з цього, що мене поставили перед фактом, навіть не знаючи чи прочитав я це повідомлення чи ні, і взагалі дійшло воно до мого телефону або електронної пошти.

Прошу повернути мені мій закріплений за мною IP адресу 77.120.X.X., будь-якими способами. В даний момент я отримую колосальні збитки через це.

Оплату за Інтернет проводжу наперед на цілий рік. Був упевнений що Ви серйозний провайдер.

Повторюся що статичний IP адреса - це та адреса, яка не змінюється в часі.

Судячи моїми розрахунками за 4 роки оплати цієї послуги я платив даремно. Гроші я платив за статичний IP адрес, хотів би і отримувати його, але ж він змінився, виходячи з цього Ви порушили договір. Де тепер гарантії що знову IPадреса не зміниться знову?

Оператор не міг дати відповідь на дане питання.

Відчуваю величезний моральний збиток через цей конфлікт. Думаю, що знайдемо з Вами загальний консенсус. Якщо мою скаргу не розглянуть на протязі місяця, копію заяви та додаткові матеріали я направляю в: «НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ`ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ» та інші інстанціїдля вирішення цього питання.
 
Останнє редагування:

ORGANIZM

Member
Сволочи неблагодарные. Ты его преданный абонент вот уже сколько лет, не бегаешь к всяким там С*ТВ, а оно, млять,тебе в душу плюет и даже на день рожденья или там просто так скидку не сделает.
 

wizzy_13

Member
Если какую либо акцию подсунуть, это да они мастера маркетинга. А как сказать что давайте мы вам на 10 лет продлим услугу из за этого конфликта так нет - молчат.
 

Сантол

solar.vip/santolege
ВОЛЕ скорее всего плевать на то, что вы тут жалуетесь. Что хотят то и делают, они хозяева.
 

Кос

Active Member
да ещё и мастера на все руки по расклейке объявлений в не положенных местах.
 
Останнє редагування:

Michael

Well-Known Member
Команда форуму
Администратор
что же вы хотели от "домашнего интернета"
нужно было арендовать какой нибудь vps, и там все "продвигать"
пользовался услугой "статического адреса" более 10 лет, за это время его меняли раза 4, если не больше
 
Зверху