Вибори мера Сум 2015

Dreadnought

Well-Known Member
Узнал из рекламы, что Сумская "Батькивщина" первой в Украине и уже давно начала борьбу за справедливые тарифы. Стало интересно, в чем заключается эта борьба. В том, что "Сумытеплоэнерго" установило самые высокие в стране тарифы на тепло и горячую воду, а "Батькивщина" даже не провела аудит коммунальной ТЭЦ?
У нас любой мэр греется на этой теме, но ради справедливости стоит заметить, что Лысенко в 2013 году обещал вернуть ТЭЦ городу, но как стал мэром быстренько продался Пляцуку.
 

rfvgy

Ukrainian
На Сумщині найбільша в Україні кількість офіційно обраних на посади міських, селищних і сільських голів
You must be registered for see images

час публікації: 31 жовтня 2015 р., 17:17

You must be registered for see images


У Сумській області найбільша найбільша в Україні кількість офіційно обраних на посади міських, селищних і сільських голів – 403 із 411. Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії: наразі в області є обраними 5 із 7 міських голів міст обласного значення, 8 із 8 міських голів міст районного значення, 19 із 20 голів селищних рад і 371 із 376 голів сільських рад, передає .

Зокрема, серед міст обласного значення, у Сумах на виборах міського голови призначено повторне голосування: 44-річний чинний мер та кандидат від ВО "Батьківщина" Олександр Лисенко набрав 45,67% (43 тисячі 664 голоси), а його найближчий конкурент – 70-річний кандидат від партії "Воля народу" Анатолій Єпіфанов – 13,56% (12 тис. 970 голосів). Єпіфанов на початку 1990-х очолював спочатку Сумську міську, а потім Сумську обласну ради, з 1996 року тривалий час був ректором Української академії банківської справи.

У Глухові перемогу здобув 61-річний нащадок відомої династії українських меценатів-цукровиків, громадський діяч, підприємець і меценат, який у 2003 р. переїхав із Франції на батьківщину предків до України, самовисуванець Мішель Терещенко – 65,98% (8 тис. 410 голосів), який обійшов нинішнього мера Юрія Бурлаку ("Воля народу") – 31,9% (4,067 тис.).

У Конотопі переміг 33-річний офіцер-психолог механізованого батальйону 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сили України "свободівець"Артем Семеніхін – 26,1% (6,445 тис.), який обійшов колишнього мераІвана Огрохіна – ("Народна партія") – 21,1% (5,212 тис.).

У Шостці в четвертий раз мером обраний 63-річний Микола Нога ("Наш край") – 57,2% (13,446 тис.), на другому місці – Геннадій Гордієнко("Рідне місто") – 33,97% (7,990 тис.).

Крім того, в Лебедині переміг 51-річний представник політичної партії "Громадянська позиція" Олександр Бакликов, а в Охтирці - 54-річний чинний мер і представник політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Ігор Алєксєєв.

Наразі поки що немає офіційної інформації ЦВК про підсумки виборів у м. Ромни. Але за даними голови Сумської облдержадміністрації Миколи Клочка, перемогу там здобув 46-річний чинний мер і висуванець партії "БПП "Солідарність" Сергій Салатун.

Щодо міст районного значення, то перше місце на виборах міського голови Бурині зайняв 36-річний Віталій Мельник ("Воля народу"), який працює заступником начальника відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Путивльському районі. Він набрав 37,2% голосів (1,266 тис.). На другому місці нинішній мер Петро Жук – 22,8% (776 голосів).

У Тростянці вчетверте переміг 43-річний Юрій Бова ("Сила людей"), який набрав 66,67% (5,467 тис.), який обійшов Олександра Нужненко (ВО "Батьківщина") – 33,33%.

У Кролевці перемогу здобув 38-річний "укроповець" Олександр Бобровицький (підприємець) – 34,6% (2,260 тис.), який обійшов чинного мера Сергія Ковтуна – 24,5% (1,599 тис.).

Також у Білопіллі переміг 50-річний чинний мер і самовисуванець Юрій Зарко, у Путивлі – 61-річний голова сільськогосподарського кооперативу і само висуванець Валерій Волков, у Середино-Буді – 41-річний чинний мер, висуванець партії "Воля народу" Олександр Ген, у Великій Писарівці – 48-річний нинішній селищний голова і самовисуванець Леонід Клизуб, у Краснопіллі – 50-річний нинішній селищний голова і самовисуванець Іван Хомічов, у Недригайлові – 49-річний нинішній селищний голова і самовисуванець Ігор Остапчук, в Ямполі – 52-річна нинішня селищний голова і само висуванець Наталія Цибулько.

Наразі немає інформації лише про обрання керівника останнього із 18-ти райцентрів Сумщини – Липової Долини.

 

Fil 74

Well-Known Member
По оперативной информации в с. Нижнее Пещаное стреляли по окнам дома кандидата в мэры Сум Анатолия Епифанова.
По этому поводу на своей странице в Facebook отписался народный депутат Олег Медуница. Он написал : "Шо за мода дідулям по вікнам стріляти? То Шокіну, то Єпіфанову...".
Сейчас на место происшествия выехала следственно-оперативная группа. По предварительной информации, в инциденте никто не пострадал.
 

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Ви мені поясніть, будь ласка, як ця паскуда, Єпіфанов, набрала 14%? Які дебіли голосували за це ...? Зараз ця пика не злазить з телеекранів сумського телебачення. А тут ще хтось "стріляв". Кому це п'янидло потрібне, щоб в нього ще стріляли?
Саме заплатило комусь, щоб постріляли по вікнам, рейтинг підняти. Лохи завжди голосують за обстріляних та недострілених на інвалідному возку.
 

iva

МИРОТВОРЕЦ
Посмотрел видео по Атв про Епифанова, все красиво, борется с невидимым врагом, под землёй нас ждет ад если он не засучит рукава прямо вчера, но тут в ролике на заднем плане промелькнула особа у которой на счету, разворовывание Горобыны и Воды "Тростянецкой" доведение до банкротства, а да и попытка от бюта пойти во власть. Епифанов для меня умер(
 

kompa

Active Member
В нашей ситуации нужен жесткий руководитель, а не соплежуй
 
Зверху