Спорт та політика...

goool

Well-Known Member
Капелло увезет из России 930 миллионов
14 июля 2015 10:07
Во вторник РФС должен объявить о расставании с главным тренером сборной России Фабио Капелло.


Фабио Капелло / Фото: ©
Расставание с итальянским специалистом обойдется России в 930 миллионов рублей.

— Вопрос отставки Капелло решен положительно, сумма компенсации составит около 15 миллионов евро по официальному курсу в рублях, на сегодня это около 930 миллионов, — сообщил источник, знакомый с ходом переговоров.
Отметим, что .

Источник:
 

rfvgy

Ukrainian
Дьідьівоєвально , скрєпно і ватно :nerd: :tmi:

You must be registered for see medias

На Чемпионате мира по водным видам спорта в Казани российский смешанный дуэт на соревнованиях по синхронному плаванию представляют Александр Мальцев и Дарина Валитова.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


Фото аТАСС

 

goool

Well-Known Member
ПЛАТИНИ ДОБАВИТ КОСОВО В ОДНУ ГРУППУ С УКРАИНОЙ
You must be registered for see images

Президент УЕФА Мишель Платини, принявший решение участвовать в президентских выборах ФИФА, гарантировал, что Федерация футбола Косово станет полноправным членом ФИФА. Помимо этого Косово, по словам Платини, попадет в группу I отборочного турнира ЧМ-2018, в которой будут выступать сборные Украины, Хорватии, Исландии, Турции и Финляндии.

– Очень важно сделать первый шаг, – приводит Jutarnji List слова главы Футбольной федерации Косово Фадиля Вокрри. – Вполне возможно, что в начале 2016 года мы станем полноправным членом ФИФА. Мишель Платини заверил нас, что это будет формальностью на конгрессе ФИФА. А то, что мы можем попасть в столь сильную группу, нас волнует в последнюю очередь.

Источник:
 

goool

Well-Known Member
Суддю з «ЛНР» відлучать від матчів у чемпіонаті України
Арбітр Олександр Шост махав прапорцем на двох фронтах.

30-річний асистент арбітра Першої ліги з Луганська Олександр Шост викритий у роботі на Федерацію футболу України і одночасно - на «ЛНР», з якою воює наша країна. 4 серпня Шост (батько якого, до слова, теж свого часу судив) був лайнсменом на матчі «еленерівського» чемпіонату в Ровеньках між місцевим «Гірником» і «Шахтарем» з Красного Луча. Що не завадило йому через чотири дні, як ні в чому не бувало, обслуговувати гру української Першої ліги за участю маріупольського «Іллічівця» і «Гірника-Спорту» з Полтавської області. Схоже, останню у його суддівській кар'єрі під егідою ФФУ.

«Буквально минулого тижня ми направили до комітету арбітрів список осіб, яких небажано залучати до змагань під егідою ФФУ, ПЛ та ПФЛ, - сказав «Сегодня» голова комітету Федерації з етики Ігор Кочетов. - Це арбітри, які обслуговували або обслуговують матчі на території так званих «ДНР» та «ЛНР», окупованих російськими терористичними військами. У нас є можливість отримання звідти інформації. Крім того, ми ретельно вивчаємо соцмережі і бачимо, чим живе той чи інший арбітр. Що стосується названого судді, по відношенню до нього також будуть вжиті заходи. Будь-який суб'єкт футбольної діяльності, який підтримує «ДНР» та «ЛНР», визнані Україною та багатьма країнами терористичними організаціями, ніколи не буде залучатися до роботи в українському футболі».

Більше читайте тут:
 
Зверху