Правила розділу "про суми".

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

VIB

vib : bash
Модератор
Зважаючи на те, що на даному форумі створено достатню кількість відповідних тематичних розділів, та непросту політичну ситуацію в країні - прохання утриматись від явної та прихованої політичної агітації.

Тут обговорюються певні події, резонансні ситуації в місті, проблеми громадян, новини, корисна інформація - тобто все те, що не містить явного політичного та явно вираженого філософського контексту. Для всього іншого є розділи "Політика", "Другое", "Психологія", "Здоров'я та красота".

Отже, політична складова вважається, як мінімум, - грубим офтопіком, або діями направленими на розхитування суспільної та політичної ситуації (назвемо це "сепаратизм"). Враховуючи, що це може привести до погіршення якості життя громадян міста - прохання уважно читати повідомлення про зауваження від модератора. Бо як це не прикро, але є доцільним не використовувати поняття "останне китайське попередження", а обмежити кількість таких спроб до одиниці. Аналогічні подальші порушення правил розділу приведуть до неможливості спілкування на форумі на термін від трьох місяців (бан).
 
Зверху