ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

LevAris

Well-Known Member
Для тех ЗОмбарей, которые голосовали за ЗЕ, пусть хоть лично путин скажет, что он за ЗЕ, потому что Зе сдаст Украину - все равно проголосуют, "потому что он прикольненький". У них нет логики, у них вера в Голобородько.
А россии хотят восстановить СССР. И думают, что для этого достаточно восстановить его территориально.
Чем вам моя логика не подходит?
 

LevAris

Well-Known Member
P.S. Згадав інтерв"ю Чекалкіна , Він згадував про помаранчеву революцію , веселі яйця .... так от з його слів 95 квартал якраз розкручували на противагу гумору ,, помаранчевих,, .
Ниче что Коломойский был губернатором Днепропетровского района в самые тяжелые часы, фактически противостоял всем планам России, платил по 10000 за каждого пойманого диверсанта, а Зе лично ездил несколько раз в АТО с подарками. не особо это офишируя? Ну т.е. я сильно сомневаюсь, что Зе (Коломойский) будет сдавать Украину.
 

rfvgy

Ukrainian
Ниче что Коломойский был губернатором Днепропетровского района в самые тяжелые часы, фактически противостоял всем планам России, платил по 10000 за каждого пойманого диверсанта, а Зе лично ездил несколько раз в АТО с подарками. не особо это офишируя? Ну т.е. я сильно сомневаюсь, что Зе (Коломойский) будет сдавать Украину.
Я не Ванга !
Що на умі у євреїв Коломойського та Зєлєнского я не знаю .
Про 10 000 за кожного спійманого диверсанта - аналог що кожен солдат отримуватиме 1000$ ... це слова , про факти я не чув .
Погоджуюсь що іноді шляхи й мета народу Україну співпадає з поглядами деяких олігархів ... ненадовго ...
 

rfvgy

Ukrainian
Коли ви нарешті зрозумієте, що винні не народи, а їх правителі та негідники-політики які через зомбоящик спеціально нацьковують вас один на одного, щоб не заважали їм грабувати.
Дурня повна . Не тіште себе ілюзіями !
Це не гітлери , пол-поти , путіни , мао , сталіни і прочі диктатори особисто замордували мільйони людей , а НАРОДИ під їх керівництвом ! Самі можете пересвідчитись поспілкувавшись з ватніками , такого наслухаєтесь про Україну та українців що гітлер курить збоку ....

І ця війна на сході теж не війна між народами, а війна за бабло і заради бабла. Влада немає бажання її зупиняти, вона як завжди вбачає в ній тільки ще один спосіб отримання прибутку.
Знову Ви помиляєтесь .
Війну можна закінчити 2 шляхами - програвши , або здобувши перемогу .
Оскільки війна між рашкою та Україною це імперіалістична війна колишньої імперії за збереження свого впливу на перифирії то закінчення її нам доведеться чекати не один десяток років . Як приклад війни в Грузії , Молдові , Північ Кавказу ...

P.S. Про виготовлення хмільних напоїв та магнітні поля на зірках - не в розділі політика , будь ласка :nerd:
 

Alexander_K

Member
to rfvgy :
1) "... Що на умі у євреїв Коломойського та Зєлєнского я не знаю..."
- а Порошенко+Гройсман+Ко далеко от них по этому признаку?
2) "... не гітлери , пол-поти , путіни , мао , сталіни і прочі диктатори особисто замордували мільйони людей , а НАРОДИ під їх керівництвом..."
- а эти вожди не в курсе были? Согласен, короля делает свита. Но до того момента, когда НОРМАЛЬНОМУ королю это перестает нравится. Тогда уже король превращается в ИДИОТА.
3) "... нам доведеться чекати не один десяток років ... "
- это правда. В мире много замороженных конфликтов. И они будут такими до тех пор, пока это состояние выгодно участникам конфликта с обеих сторон.
 

rfvgy

Ukrainian
to @Alexander_K:
,,- а Порошенко+Гройсман+Ко далеко от них по этому признаку? ,,
- Десь між Вами й ними .
,,- а эти вожди не в курсе были? ,,
-Підозрюю що їм на ушко обслуга іноді розповідала .
,,- В мире много замороженных конфликтов. И они будут такими до тех пор, пока это состояние выгодно участникам конфликта с обеих сторон. ,,
- Ну якщо ви мазохіст , і вам це подобається . То Ваші справи .
 

Alexander_K

Member
1) ,,...- а Порошенко+Гройсман+Ко далеко от них по этому признаку? ,,
- Десь між Вами й ними ... "
А себя Вы где видите в этой ситуации ?
2) дальше Вы какой-то бред несёте.
-----------
P.S. Я только сейчас обратил внимание на то, что Ваши реплики написаны на украинском языке. Наверное, из-за этого вы и нервничаете. Но мы же здесь не в державній установі, щоб спілкуватись виключно українською.
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
99)
,,дальше Вы какой-то бред несёте. ,,
Які питання , такі й відповіді !
 
Зверху