ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Ранкове зведення з фронту на 07:00 20 березня 2019 рокуу

07:00 - 20.03.2019

19 березня противник сім разів раз порушив режим припинення вогню, при цьому шість разів застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 51 міну калібрів 120 та 82 мм.
У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог обстріляв з великокаліберних кулеметів захисників міста МАР'ЇНКА.
У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російсько-окупаційні війська здійснили шість обстрілів наших позицій:
двічі – з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу села НОВООЛЕКСАНДРІВКА;
двічі – з мінометів 120-го та 82-го калібрів – у районі населеного пункту КРИМСЬКЕ;
з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів – у районі населеного пункту НОВОЛУГАНСЬКЕ;
з мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища міського типу НОВОТОШКІВСЬКЕ.
Втрат серед особового складу підрозділів Об'єднаних сил немає.
На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши ще трьох окупантів.
Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено одну одиницю військової автомобільної техніки противника.
Від початку поточної доби противник обстріляв опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у районі населеного пункту ЛЕБЕДИНСЬКЕ з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.
Внаслідок обстрілу один наш захисник отримав поранення.
Підрозділ, який був обстріляний, відповів адекватним вогнем. Втрати окупантів уточнюються.
Об'єднані сили надійно контролюють дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.
 

Loner

Well-Known Member
Отрыв уже больше, чем вдвое: у кого из кандидатов остался шанс побороться с Зеленским
19 марта 2019, 10:47

Порошенко и Тимошенко потеряли позиции, полученные в начале избирательной гонки.
You must be registered for see images

У кого из кандидатов остался шанс побороться с Зеленским / фото gordon.ua

За кандидата в президенты и шоумена на предстоящих выборах в Украине 2019 готовы проголосовать 34,04% опрошенных.
Такие данные всеукраинская общественная организация Ведущие правовые инициативы. Согласно их данным, ближайшие соперники Зеленского: Петр Порошенко – 14,22%, Юлия Тимошенко – 12,90% и Юрий Бойко – 11,10%.
При этом отмечается, что рейтинг Порошенко со времени предыдущего опроса уменьшился почти на 1%, а Тимошенко значительно потеряла позиции, полученные в начале избирательной гонки. Зато у четвертого кандидата Юрия Бойко наблюдается положительная динамика роста рейтинга, он также становится лидером электоральных симпатий в Донецкой и Луганской областях.
You must be registered for see images
Распределение ответов на вопрос: "За кого из кандидатов в президенты Украины Вы бы проголосовали?" (Рейтинг кандидатов среди тех, кто определился с выбором)
Если во второй тур выходят Зеленский и Бойко, то за Зеленского отдают голоса 69,53% опрошенных, а за его оппонента – 30,47%.
You must be registered for see images

Если против лидера президентской гонки будет выступать нынешний глава государства, то за Зеленского голосуют 73,08% респондентов, а за Порошенко – 26,92%.
You must be registered for see images

Тимошенко во втором туре также уступает Зеленскому: 27,68% против 72,32%.
You must be registered for see images

Отмечается, что было опрошено 164 590 респондентов по всей территории Украины (кроме АР Крым и оккупированных территорий Луганской и Донецкой областей). Погрешность репрезентативности (выборки) не превышает 1,5%.

Ранее . Украину ждут семь лет тотальных перемен, подчеркнул Влад Росс.
Как сообщалось, международная компания Greenberg Quinlan Rosner и украинская InfoSapiens обнародовали данные опроса, согласно которому во второй тур президентских выборов выйдут и Петр Порошенко с поддержкой в 44%.
 

Loner

Well-Known Member
Луценко зробив заяву про посла США самостійно, без погодження - нардеп Ар’єв

19:13 - 21.03.2019

Заява генерального прокурора України Юрія Луценка про посла США Марі Йованович було його самостійною заявою, що підтверджує відсутність координування діяльності генпрокурора з президентом України.
Про це заявив народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Володимир Ар’єв.
"Можу сказати абсолютно впевнено, що генеральний прокурор робив цю заяву самостійно, ні з ким не погоджуючи. І це, очевидно, ще одне підтвердження того, що генеральний прокурор діє безпосередньо сам і не в координації з президентом України, як його намагаються часто прив'язати", - сказав В.Ар’єв в ефірі каналу "Прямий" у четвер. Нардеп висловив думку, що Ю.Луценко не робив би заяву, не маючи підтвердження.
"Тому всі запитання тут треба ставити генеральному прокурору. І, очевидно, він уточнюватиме, якщо виникатиме безпосередньо велика кількість запитань до нього", - додав В.Ар’єв.
 

Loner

Well-Known Member
Зведення станом на 18:00 21 березня 2019 року

18:00 - 21.03.2019

Протягом поточної доби противник п'ять разів відкривав вогонь по позиціях наших військ. У тому числі – двічі із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід":
з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї – у районі населеного пункту ШИРОКИНЕ;
з великокаліберних кулеметів та снайперської зброї – поблизу міста АВДІЇВКА.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ":
з мінометів калібру 82 мм, озброєння бойової машини піхоти БМП-1, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту ХУТІР ВІЛЬНИЙ;
з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу селища ЗОЛОТЕ-4;
з автоматичних станкових гранатометів – біля населеного пункту ПІВДЕННЕ.
Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення.
Підрозділи, що обороняються, відповіли на обстріли противника вогнем чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.
Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.
 
Зверху