ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
милый форум с наступающим годом вас))

З Новим Роком вас тепер,
Щоби здохло ДНР.
Новоросія пропала
І Московія сконала.
Крим додому повертався
Ну, а Путін просто всра...
Щоб, зараза, просто вкляк,
Яника щоб трафив шляк.
Щоб не гинули вкраїнці,
В рідній жили би хатинці.
Позитиву Вам, достатку
Щастя й радості у хатку.
 

Loner

Well-Known Member

You must be registered for see images


I am the star.
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member


В Укренерго повідомили подробиці відключення повітряної лінії «Каховка-Титан» і невдалої спроби повторно підключити лінію.
Про це повідомляє офіційний Укренерго.
«30.12.2015 року в 20.34 внаслідок спрацювання система релейного захисту зафіксовано відключення ВЛ 220 кВ «Каховка-Титан», повторне включення - неуспіх», - повідомили в Укренерго.
У прес-службі підприємства уточнили, що о 23.35 під час обходу лінії персоналом Херсонських магістральних мереж виявлено падіння опори за 23 км. від підстанції 330 кВ "Каховська".
Наразі на місці подій працюють фахівці херсонських міських електромереж і співробітники правоохоронних органів для визначення характеру і обсягів пошкоджень ЛЕП і з'ясування можливих причин падіння електроопори.
Бригада херсонської міськмережі продовжує обхід повітряної лінії «Каховка-Титан» у напрямку підстанції "Титан".
До моменту відключення напруга на лінії складала 165 Мвт.
Нагадаємо, знеструмлено внаслідок відключення лінії користувачі двох районів Херсонської області, які були підключені до підстанції "Титан". О 22.05 вони живляться від мережі 35 кВ Херонобленерго, повідомили в Укренерго.
Раніше Укрінформ повідомляв, що 30 грудня вночі в Каховському районі Херсонської області постачання електроенергії по лінії 220 ПЛ «Каховськая-Титан» було припинено, внаслідок чого Крим знову залишився без електроенергії.
 

Loner

Well-Known Member


Російські окупаційні війська зберігають у районах Комінтернового, Калинівки, Перевальська та Новоамвросіївського заборонене Мінськими домовленостями озброєння - міномети, танки, САУ та 220-мм ракетні системи залпового вогню (РСЗВ) “Ураган”.
Про ці факти поінформовано спостерігачів ОБСЄ, повідомляється на Головного управління розвідки МОУ.
"Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Комінтернове, Калинівка, Перевальськ та Новоамвросіївське забороненого Мінськими домовленостями озброєння - мінометів, танків, САУ та 220-мм РСЗВ “Ураган”, - йдеться у повідомленні.
За даними розвідки, протягом минулої доби зусилля противника зосереджувались, зокрема, на приховуванні підрозділів, озброєння та військової техніки у забороненій зоні на Сєверодонецькому, Слов'янському, Донецькому та Маріупольському напрямках. Ця інформація також доведена до представників ОБСЄ.
 

Loner

Well-Known Member


Найскладніші часи Україна вже пройшла, і новий рік принесе народові мир і благополуччя.
Таке переконання висловив Голова Верховної Ради Володимир Гройсман у співвітчизникам.
"У ці свята серця кожного з нас, як у дитинстві, незмінно сповнюють надії та сподівання. ... Вірю в те, що найскладніші часи вже позаду. Вірю в те, що новий рік принесе Україні мир та благополуччя!", - зазначив Гройсман.
Він підкреслив, що 2015 рік став періодом складних перетворень на шляху до європейського майбутнього.
"Не все було бездоганно, але зміни ніколи не даються легко і неодмінно викликають опір та протидію з боку старої системи. Та незважаючи на це, ми рухались уперед і у багатьох важливих сферах нашого життя досягли суттєвих зрушень. І я вдячний усім, хто сприяв цим змінам. Але ще має бути зроблено дуже багато, щоб наша країна досягла успіху. Я впевнений, що ми зможемо цього домогтись", - наголосив спікер.
Він побажав співвітчизникам здійснення мрій, міцного здоров'я, добра і любові, щастя та добробуту.
 

Loner

Well-Known Member


Активісти громадянської блокади Криму прибирають усі свої блокпости на кордоні з окупованим півостровом.
Про це в ефірі заявив координатор блокади Ленур Іслямов.
"Ми знімаємо всі пости, які у нас є. У нас їх рівно 6, Північний, Південний - їх рівно по 2 пости на кожній дорозі, ми їх знімаємо. Вони залишаються у наглядовій формі, нікого не зупиняють", - повідомив Іслямов.
За його словами, рішення було прийнято після введення Кабміном заборони на постачання товарів та послуг у Крим, хоч постанова і "не ціла і розмита, на відміну від того, якою ми хотіли її бачити".
Іслямов зауважив, що активісти будуть передислоковані. "Всі активісти, які є, передислокуються. Всі, які залишаться у формуванні, захочуть служити у бойовому підрозділі, в якому буде отримано потім номер військової частини. Буде це Нацгвардія або ЗСУ, скажемо пізніше. Всі інші - в цивільному формуванні, в об'єднанні, яке ми зараз реєструємо в пунктах, - будуть перебувати на КПВВ разом з прикордонниками", - повідомив координатор блокади.
Нагадаємо, 20 вересня розпочалася цивільна блокада Криму. 22 листопада в результаті підриву електроопор ЛЕП у Херсонській області півострів виявився знеструмленим. 8 грудня електропостачання окупованого півострова з материкової України було поновлено, але в Криму все ще виникають проблеми в електромережах.
16 грудня уряд ухвалив постанову про заборону постачання товарів і послуг в окупований Крим. Рішення набуде чинності протягом 30 днів з моменту ухвалення. Зокрема, забороняються постачання робіт, товарів, послуг за всіма митними режимами з тимчасово окупованої території на іншу територію України та/або іншої території України на тимчасово окуповану територію України, за винятком особистих речей громадян, соціально значущих продуктів харчування та гуманітарної допомоги.
 

Loner

Well-Known Member


В передноворічний день в зоні АТО зафіксовано чотири епізоди порушення бойовиками режиму "повної тиші". А з 14 години в зоні АТО не стріляють.
Про це повідомляє штабу АТО у зведенні станом на 18 годину.
"Сьогодні проросійські гібридні бандформування суттєво знизили свою активність. Зранку бойовики відкривали по українських захисниках прицільний снайперський вогонь біля Новгородського та Пісків. Після опівдня по позиціях в районі Пісків загарбники неприцільно стріляли з великокаліберних кулеметів, біля Опитного - зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.
А з 14.00 в зоні проведення АТО панує тиша, зазначають у штабі АТО.
 

Loner

Well-Known Member
Самые "горячие" точки Донбасса 31 декабря: интерактивная карта боев и обстрелов
You must be registered for see images

Бои не утихают

На Востоке страны продолжаются боевые действия: за минувшие сутки боевики 31 раз нарушили режим прекращения огня. Так, вчера вечером противник дважды из стрелкового оружия, снайперских винтовок и ручных противотанковых гранатометов прицельно обстреливал позиции военных у Марьинки.
Из 82-мм минометов боевики дважды открывали огонь в сторону украинских позиций в районе поселка Зайцево. Неподалеку Новгородского около десяти раз открывали огонь из стрелкового оружия и крупнокалиберных пулеметов.
На участке линии разграничения сторон, расположенном на границе Донецкой и Луганской областей, боевики вели обстрелы из крупнокалиберных пулеметов, стрелкового оружия и вооружения БМП.

 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Обстрелы продолжаются. Фото: AFP

Военные попали под огонь противотанковых гранатометов и БМП
You must be registered for see images

Боевики не прекращают обстрелы

На Востоке страны продолжаются боевые действия. По данным Штаба военной операции, за минувшие сутки боевики 31 раз нарушили режим прекращения огня.
Так, вчера вечером противник дважды из стрелкового оружия, снайперских винтовок и ручных противотанковых гранатометов прицельно обстреливал позиции военных у Марьинки.
Из 82-мм минометов боевики дважды открывали огонь в сторону украинских позиций в районе поселка Зайцево. Неподалеку Новгородского около десяти раз открывали огонь из стрелкового оружия и крупнокалиберных пулеметов.
На участке линии разграничения сторон, расположенном на границе Донецкой и Луганской областей, боевики вели обстрелы из крупнокалиберных пулеметов, стрелкового оружия и вооружения БМП.
 
Зверху