ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Росія перекидає на Донбас зовсім юних солдат — майже дітей
22:15 | 17.12.2015 | A

В окупований Стаханов з Росії прибули солдати строкової служби, яким ще не виповнилося і 20 років.

Про це вихваляються перед місцевими самі російські кадрові військові, які перебувають в місті вже деякий час.
Про будні росіян на українському Донбасі розповідає у соцмережі координатор проекту «Стоп Терор» Семен Кабакаєв, передає «Преса України».
Як розповіли джерела, вдень в Стаханові «відносно спокійно», основний рух починається рано вранці і вночі. В цей час бойовики проводять передислокацію своєї техніки, фіксується переміщення техніки всіх видів. Очевидці помітили особливо велике її скупчення в районі перехрестя «Ромашка».
«У громадському транспорті повно російських кадрових військових, які цього навіть не приховують. Зі слів кадрових військових, які відкрито хизуються, на базу в районі хімчистки, медцентр, приїхало багато молодих «строковиків» до 20 років», — цитує своє джерело Кабакаєв.
Цікаво, що російські військові в своєму середовищі постійно ведуть розмови про наступ, при цьому найбільш часто згадувалося 16 грудня і 1 січня.
Місцеві жителі спостерігають, як щодня вулицями Стаханова їздять «Урали» і «Камази», іноді важка бойова техніка. Повідомляється, що «що бойовики на полігон їдуть через Брянку і Алчевськ, а назад через Зимогір’я. Частина дороги йде грунтівкою, можливо, паралельно Бахмутці і заїжджають в Стаханов з боку Кіровська».
Також є інформація, що останні кілька днів близько 2 годин ночі з боку заводу «Техвуглецю» чути автоматні черги. При цьому жителі міста настільки зомбовані російською пропагандою, яка заполонила всі телевізійні канали, що достукатися до свідомості людей, вказуючи їм на зруйновану й безперспективну дійсність, практично неможливо.

четвер, 17 грудня, 2015, 22:50
Мешканці окупованого Донбасу пишуть бойовикам доноси, – документ

Мешканець окупованого передмістя Єнакієвого написав донос начальнику так званої міліції «ДНР».
Анонімка потрапила в мережу.
У вкрай неграмотній анонімці мешканець селища «1905 року» повідомляє бойовикам адреси і пізвища односельців, які, на його думку, шпигують за бойовиками.
Як за часів Сталіна мешканець рідного міста Януковича «закладає» сусідів без тіні сумніву, називаючи їх «особливо небезпечними злочинцями».
Загадкове є його формулювання «Квартирне питання». Не виключено, що анонімник у такий спосіб хоче зайняти житло, яке, за його задумом, звільниться, коли бойовики арештують когось із названих ним у заяві «українських шпигунів».
 

Loner

Well-Known Member
ЭТО РАШКА

Цитата:
На Урале мужчина зарезал 3-летнего ребенка, мешавшего ему смотреть телевизор
// NEWSru.com // Криминал // 9 января 2008 г.
You must be registered for see images

Пермячка убила сожителя, затолкав ему в рот пульт от телевизора
// NEWSru.com // Криминал // 17 марта 2014 г.
You must be registered for see images

В Омской области 13-летний мальчик застрелил старшую сестру, не поделив с ней пульт от телевизора
// NEWSru.com // Криминал // 10 февраля 2011 г.
You must be registered for see images

Житель Поволжья зарезал жену из-за телевизора: страсть к "мылу" пересилила влечение к "Фабрике звезд"
// NEWSru.com // Криминал // 30 сентября 2008 г.
You must be registered for see images

В Тюменской области осужден отец, который убил сына за то, что он мешал ему смотреть телевизор
// NEWSru.com // Криминал // 3 июня 2008 г.
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
В морг Донецка привезли четырех убитых боевиков-разедчиков
18 декабря 2015, 06:51.

You must be registered for see images


Вчера в 17:40 в больницу Калинина в Донецке, с передовых позиций привезли четверых "двухсотых", трое из них россияне: двое наемники и один кадровый военный РФ в звании майора.
Об этом пишет координатор проекта Семен Кабакаев:
"... в больницу Калинина в Донецке с передовых позиций привезли 4 200-х, трое из них россияне. Двое наемники и 1 кадровый военный РФ в звании майора. 6 - 300-х, по статистике несколько из них не доживут до утра.
Данные персонажи, по информации источника, служили в разведке, откуда привезли - тайна, все молчат.
Напомню, что украинским военным разрешено вести ответный огонь, когда есть опасность жизни, данные персоны, приехавшие в морг, могли быть ДРГ".
 

Loner

Well-Known Member
Авіабудівна компанія "Антонов" та Taqnia Aeronautics погодили попередні умови постачання 30 літаків Ан-178 для потреб Військово-повітряних сил Саудівської Аравії.
Як зазначив президент "Тaqnia Aeronautics", генерал-майор у відставці Алі Мохаммед Аль-Гхамді, "підписання даного меморандуму є наступним значним кроком у розвитку нашої співпраці. Ми вже підписали відповідні документи щодо взаємодії за проектом нового транспортного літака Ан-132 та спільного просування спеціальних варіантів літака Ан-148. Вибір на користь Ан-178 ми зробили беручи до уваги хороші характеристики цього літака".

Його значними перевагами в порівнянні з іншими літаками цього класу, за його словами, є ціна та низькі експлуатаційні витрати. "Ми також будемо реалізовувати спільну маркетингову політику з просування Ан-178 на ринки інших країн близькосхідного регіону, а потім плануємо спільне виробництво цих машин", - додав Аль-Гхамді.
Нагадаємо, український новітній транспортний літак Ан-178 вперше був представлений на Міжнародному авіакосмічному салоні "Ле Бурже-2015" у червні цього року.
 

Loner

Well-Known Member
а тем временем на российских просторах просто истерика по поводу объявления Украиной моратория на возврат долгов Януковича... уже и Искандерами грозят, и в ядерный пепел стереть... короче дядя Яценюк правильный текст прочитал если у орков словесный понос,истерика и угрозы "усех сжечь и бонбами ядреными закидать", то значит шансов повернуть решение в свою сторону у них ноль!
 

Loner

Well-Known Member
В Москве появились антипутинские плакаты: опубликованы фото

You must be registered for see images


@GarmenSt
На РТС котировки акций практически всех компаний рухнули вниз
ЗБСЬ

You must be registered for see images



You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
Лейтенанта збройних сил терористичної організації «ДНР» затримала Служба безпеки України спільно з військовослужбовцями ЗСУ. Терорист при собі мав зброю – автомат Калашникова з підствольним гранатометом та пристрій нічного бачення.
У 2014 році бойовик приєднався до сепаратистів. Він був членом терористичного угруповання «Оплот». За його словами, в таборі одночасно готували до 400-500 т.зв. «ополченців» (громадяни РФ та України), які потім брали участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях.
Двічі виїжджав до Росії, де пройшов спеціальну артилерійську підготовку під керівництвом кадрових офіцерів ЗС РФ на полігоні поблизу Ростова-на-Дону.
Крім цього, затриманий окремо наголосив, що кадрові офіцери армії Російської Федерації є радниками при бойових угрупованнях терористів.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.
 

Loner

Well-Known Member
В Луганске открыли памятник Сталину...
You must be registered for see images
 
Зверху