ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

d324co

Well-Known Member
Если вдаваться в философию, то у человека нету собственных мыслей и желаний вообще.
Не существует мыслей и желаний которые, появились без влияния окружающего мира.
Вот захотелось вам шоколадки, а могла ли такая мысль возникнуть, если бы шоколад не придумали, не изготовили и не прорекламировали?
Могли бы вы вставить картинку с цитаткой, если бы эта картинка, не была бы оформлена и оплачена, из чьего то кармана?
Может, конечно, у Вас и нет собственных мыслей и желаний (надеюсь, что это не так)
Но сопоставляя информацию из разных источников с информацией о собственниках этих источников, можно, худо-бедно, но отделить зерна от плевел и конфеты от обертки.
 

Haup

козаченько
Сегодняшний мир и достижения - это накопления плагиата с некоторой коррекцией, перемешиванием и видоизменением.
 

x3mal

In Trance
Не существует мыслей и желаний которые, появились без влияния окружающего мира.
Это утверждение по сути не философское, а логическое. Ведь мысли формируются на основании информации. Информация берется из окружающего мира.
Но это абсолютно не означает, что
Если вдаваться в философию, то у человека нету собственных мыслей и желаний вообще.
Как раз таки наоборот. Окружающий мир содержит невероятный динамический массив информации, и каждый человек получает разную информацию и на основании предыдущих потоков, по разному ее интерпретирует. И это рождает огромное количество различных СОБСТВЕННЫХ мыслей и желаний.
На примере той же шоколадки в зависимости от того сколько какой инфы человек насчет шоколада обработал в своей жизни, в зависимости от его биологических параметров (вкусовых рецепторов, аллергических реакций, пищеварительных ферментов, заболеваний и т.д.) мы имеем множество различных СОБСТВЕННЫХ мыслей и желаний - кто-то ненавидит шоколад, кто-то любит молочный, кто-то черный, кто-то с орехами и т.д. Да, конечно есть элемент воздействия маркетологов - множество различных брендов, но это лишь один из факторов, который определяет наше мнение, а не единственный.
 

Loner

Well-Known Member
Російські ГРУшники піднялись з колін: погрожують у залі суду

Затримані російські спецпризначенці Олександр Александров і Євген Єрофєєв зізналися у тому, що є російськими військовослужбовцями.
Про це сьогодні на суді засвідчили двоє лікарів, які надавали їм першу допомогу після поранень.
Військовий лікар-хірург Євген Антонюк та анестезіолог Михайло Куц, які оперували поранених ГРушників розповіли, що слідчі поставили їм кілька стандартних запитань.
За їх словами, обидва виглядали абсолютно адекватними і свідомо назвалися військовими спецпризначенцями. Однак їхні адвокати вважають, що підзахисні були у стані наркотичного марення.
Прокурори своєю чергою наголошують, що у слідчих брали свідчення ще до наркозу, тому їх спокійно можна долучати до справи.
Тим часом, самі спецпризначенці, на судовому засіданні поводяться вже зовсім інакше, ніж спочатку. Тепер вони почувають себе дедалі впевненіше. А їхніх заявах відчутна відверта бравада.
Поки нас не видадуть, ніяких обмінів не буде,
— заявив підсудний Євген Єрофєєв.
Наступне засідання має відбутися 23-го грудня. Тоді продовжать допитувати свідків.

Нагадаємо, сержанта Александрова та капітана Єрофєєва затримали, коли вони у складі Розвідувальної групи третьої бригади спецпризначення ГРУ Збройних сил Росії напали на наших військових поблизу Щастя. Під час бою загинув український боєць.
 

Loner

Well-Known Member
Співробітницю фейкового «міністерства внутрішніх справ» терористичної організації «ЛНР» затримали на Луганщині співробітники контррозвідки СБУ.
У грудні терористка прибула на контрольовану українською владою територію області для виконання завдання російських кураторів – вербування українських військових.
Об’єктом для вербування агент ФСБ обрала прикордонника, якого планувала, не гребуючи жодними засобами, схилити до зради та переходу на сторону терористів «ЛНР».
Відповідно до сценарію російських спецслужб за фактом зради російські та сепаратистські телеканали показали б чергову прес-конференцію зі «сповіддю» перебіжчика.
Зловмисниця перебуває під вартою, за фактом її участі в діяльності терористичної організації ведеться досудове розслідування.
Довідково. Впродовж 2015 року особовий склад контррозвідки Управління СБ України в Луганській області оновився майже повністю. На службу в район проведення АТО прийшли співробітники з центральних та західних регіонів України. Саме їхніми силами вдалося виявити чисельні інформаційні джерела терористів та російських спецслужб, знешкодити арсенали зброї та засобів ураження, що призначалися для вчинення диверсій, попередити використання родинних стосунків військовослужбовців сил АТО, що могли зашкодити інтересам України.
 

Loner

Well-Known Member
Старая новость но актуальность не утратила и сегодня

В Стаханове толпа линчует украинца 03 05 2014
Город Стаханов, Луганская область. 3 мая 2014 года.
Какой-то человек вступил на улице в перепалку с толпой сторонников России, которые, как известно, любят называть себя
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
16 грудня 2015
You must be registered for see images
You must be registered for see images

Служба безпеки України в смт Новоайдар Луганської області.
В одному з покинутих складських приміщень правоохоронці вилучили вісім гранатометів РПГ-26, 154 постріли до підствольного гранатомета, два ящики набоїв калібру 23 мм, 120 пострілів до автоматичного станкового гранатомета, понад 6 тисяч набоїв калібру 7,62 та 5,45 мм, 41 гранату РГД-5, Ф-1 та РГН із запалами.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images
 
Зверху