ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
В г. Первомайске убит известный командир ополчения, командир полка имени Платова, казачий атаман Павел Дремов.
Подробности уточняются.


You must be registered for see images
Думаю его завалили,чтобы не мешал закрывать границу согласно Минским договоренностям:)
 

Loner

Well-Known Member
Представители коренных народностей Донбасса
You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member

You must be registered for see images

Суд снял арест с имущества "ВЕТЭК" Курченко

You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member
Український партизан назвав два варіанти завершення війни на Донбасі


Керівник добровольчої диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) з позивним Лісник розповів про те, чим може завершитися війна на Донбасі.

Про це Лісник сказав в інтерв’ю .

«Буде багато вбивств і зачисток. Уявіть собі, що ось так, як ми зараз сидимо, приїде патріот абикуди в Горлівку, а там в забігайлівці хто-небудь крикне» слава Новоросії «. Бійня почнеться. І цих людей Росія до себе не забере — залишить нам в навантаження. У цьому і весь план «, — зазначив Лісник.
«Яка ситуація: добровольчі батальйони відвели, зараз вони в тилу. Якісь кроки з боку України — наприклад, амністія бойовиків — сколихнуть патріотів і вони почнуть щось робити в Києві. Це те, чого чекає Путін — колапсу України зсередини. Для цього їм потрібен ще один котел, щоб довести градус ситуації до максимуму «, — вважає партизан.
Він вважає, що росіяни готуються до нового наступу.
«За моєю оцінкою, росіяни готуються, щоб почати наступ з січня. Наркоманів з лінії прибирають, а ставлять підготовлених на полігонах під Ростовом. Для чого вони відсунули свої псевдовибори? Щоб отримати найбільш зручний час для наступу. До цих своїх «виборів» вони влаштують чергову провокацію, звинуватять Україну в порушенні Мінських угод і знову підуть в атаку «, — говорить Лісник.
«Боюся, що зима знову виявиться чимось несподіваним. Але не дай Бог ще який-небудь котел — все, це буде … . Звичайно, зараз вже є, чим гідно відповісти. Але рука повинна бути весь час на пульсі. Не можна розслаблятися. Росіяни тільки цього і чекають. Війна не закінчилася. Вона закінчиться, коли хтось один переможе. Сценарію два: або щось трапиться в Росії і їй стане не до війни з Україною, або щось трапиться в Україні. Путін буде до останнього боротися за перемогу над Україною. Ми теж повинні бажати собі перемоги і все для цього робити «, — додав керівник ДРГ.
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images

Aртем Мариуполь • 2 години тому чтобы победить коррупцию в Украине нужно:
1. ПОГОЛОВНО расстрелять ВР и депутатов всех мастей.
2. ПОГОЛОВНО расстрелять старую милицию.
3. ПОГОЛОВНО расстрелять всех судей и прокуроров.
4. ПОГОЛОВНО расстрелять старое СБУ.
ВОТ ЭТО ВСЯ ТА МРАЗЬ, КОТОРАЯ СОСТАВЛЯЕТ КОРЕНЬ КОРРУПЦИИ.
Их не вылечить ..... их тока стрелять.

Если бы Порошенко изначально пытался заручиться поддержкой армии, вкладывая в нее по максимуму - сейчас бы ему не нужен был ни БПП, ни коалиция, ни кто другой. Боеспособная армия была бы ему поддержкой. С которой можно было бы навести в стране порядок за неделю-две. Это единственная реальная сила, которую в этой стране мог бы создать Порошенко, что бы навести порядок в стране. Но этот единственный шанс он просрал.
При всем желании наш "гарант" уже не сможет ничего сделать. У него просто нет никакой реальной силы и поддержки. БПП превратился в филиал регионалов, а в итоге сдулся окончательно. Среди населения рейтинг упал. Своей команды у него нет. Армия сама его бы в окопе прикопала. Коалиция фактически распалась, перебегая к регионалам.
 

rfvgy

Ukrainian
Екзит-поли: "Національний фронт" не перемагає в жодному з регіонів Франції
"Національний фронт" Марін Ле Пен на місцевих виборах у Франції не зміг отримати перемогу в жодному з регіонів, йдеться в даних екзит-полів.


Вибори у Франції

У другому турі місцевих виборів у Франції права партія Марін Ле Пен "Народний фронт" не змогла перемогти в жодному з 13-ти регіонів країни, де відбувались вибори. Про це після завершення виборів в неділю, 13 грудня, повідомив французький канал BFMTV, базуючись на прогнозах інститутів OpinionWay та B2S.

Після першого туру виборів, коли "Національний фронт" показав високі результати в низці регіонів, Соціалістична партія вирішила усунути своїх кандидатів від перегонів на півночі та південному сході країни. Це дало змогу вийти на перше місце консерваторам Ніколя Саркозі, зазначає агенція dpa.


Зокрема, Республіканська партія Саркозі та їхні правоцентристські союзники отримали 57,5 відсотка на півночі, тоді як "Національний фронт" отримав там лише 42,5 відсотка голосів, йдеться в результатах опитування IfopFiducial. На південному сході консерватори отримали 54,5 відсотка голосів, тоді як "Національний фронт" - 45,5 відсотка. Явка в обох регіонах становила більше 61 відсотка виборців і є значно більшим, ніж у першому турі.

На сході країни, де соціалісти не відводили своїх кандидатів, консерватори отримали 48,4 відсотка проти 36,4 відсотка "Національного фронту", йдеться в результатах опитування TNS-Sofres-OnePoint. Офіційні результати по всіх 13-ти регіонах будуть оголошені пізніше.

Висока явка

Повідомляється, що під час другого туру місцевих виборів у Франції спостерігалась порівняно висока явка виборців. До 17-ї години у другому турі проголосували 50,54 відсотка виборців, повідомило міністерство внутрішніх справ Франції. Під час першого туру виборів, що відбувся 6 грудня, станом на цей час проголосували лише 43,01 відсотка виборців. Водночас у другому турі попередніх місцевих виборів, що відбулись п’ять років тому, явка на цей час становила 43,47 відсотка, повідомляє агентство AFP.

Виборчі дільниці, залежно від регіону, закрились з 18 до 20 години за місцевим часом. Відповідно до даних інститутів опитувань громадської думки, явка в другому турі виборів може становити від 57,5 до 59 відсотків. Громадськість напружено очікувала результатів, оскільки права партія "Національний фронт" могла вперше у своїй історії перемогти в якомусь регіоні.

За результатами першого туру місцевих виборів партія Марін Лен Пен отримала в середньому близько 28 відсотків голосів виборців по країні та , де відбувалось голосування.



Щось пуйлу скрізь не щастить - у Венесуелі перемога опозиції , у Франції - поразка Ле Пен , а в Бразилії можлива зміна президента ...
 
Зверху