ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
середа, 9 грудень 2015,

You must be registered for see images


Пастор та засновник дитячого реабілітаційного центру дізнався з різних репортажей російських пропагандистів, що він одночасно і герой, і "клятий бандерівець", який виховує майбутніх бійців "Правого сектору."

"Даром все же дети Путина и правнуки Дзержинского жрут свой лубянский хлеб и черную икру в (наверняка оскудевших в последнее время из за санкций) спецпайках. Докажу это на собственном скромном примере", - написав капелан Геннадій Мохненко на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

Один из фильмов снятый "Russia Today" о моей работе с беспризорными детьми - "Отец сирот" - в этом году получил премию на российском кинофестивале. В рубрике, внимание…. - "Герой нашего времени!" (простите за нескромность, это, стало быть, я)))) И вот это кино крутят русскоязычному телезрителю по всему миру, в том числе, и на оккупированной донбасской территории. Мне друзья из Донецка звонили - повеселили до слез)))!!!

Другой же российский телеканал, "РенТВ", рассказывает тем же россиянам, что я - бандеровец и усыновляю детей (а их у меня за эти годы уже 32-приемных +3 родных + сотни-называют "Батей") исключительно для того, чтобы организовывать из них "правый сектор" и свергать законно избранные режимы!!!

Что же это получается? Герой я, блин, или анти-герой? Дарт Вейдер или Человек-Паук? Штирлиц или Мюллер? Вы уж там определитесь. Нельзя же так измываться над ТВ-потребителем. Это же какой-то деллириум тременс получается.
Ну и еще… В самом сердце, видимо, все-таки окончательно гниющей (судя по такой отвратительной работе нынешних КГБшников) империи, в Москве и Питере, на днях покажут еще один фильм обо мне и моих сынах-бывших беспризорниках. И не просто фильм, а голивудскую, американскую (куда вы там смотрите?!)))) документалистику -"Crocodile Gennadiy" - в которой, по словам кинокритика, я, капеллан-бандеровец, "внешне больше похож на киборга".

Это куда же годится, товарищи? Вы вообще чем там заняты? Дармоеды… Я же не раз призывал к свержению вашего конституционного (правда узурпированного, изуродованного, униженного Путиным) строя…. Я ведь многократно советовал российским офицерам вспомнить слово "Честь", набраться мужества - и вынести из кремля (в любом виде, хоть по частям) диктатора-братоубийцу…

Что же вы, болезные? Чем заняты? Все бабки с неуспевших слинять от вас бизнесменов трясете?… А как же линия партии на идеологическом фронте? Бездельники, тунеядцы, леваки… Как говорят мои пацаны, бывшая беспризорная босота, - "Косячите, господа ФСБшники"…

И это хорошо!!! Не долго вам осталось…Заявляю это ответственно - как "Отец Сирот" и "Герой (то ли вашего, то ли не вашего, вы уж разберитесь там) времени". За всех сирот в развязанной вами войне ответите… За всех и за каждого…. И за восьмилетнего сынишку моего друга-пастора, расстрелянного вами ни за что, ни про что посреди Мариуполя, в частности. Ну, а для тех, кому интересно, что дает мне право быть столь категоричным - ответ вот здесь, у "Russia Today":
 

Loner

Well-Known Member
You must be registered for see images
Роман Доник

Собрали информацию из нескольких проверенных источников внушающих доверие. Обобщаю.
На первой линии обороны сейчас у орков, в основной своей массе, стоят местные. Они разбавлены небольшим количеством приехавшего сброда, как правило ранее без опыта боевых действий. Голодные, оборванные, мерзнущие и деморализованные. Пушечное мясо. Они это понимают.
Оружие в ужасном состоянии. Позиции не оборудованы должным образом. Не обустроены для жизни вообще. Лень, грязь, страх. Везде какие то карикатуры на Украинцев, по типу куска сала с усами или какое то другие художества. Это должно веселить и поднимать боевой дух. Не веселит и не поднимает. Зарплаты задерживают почти на 3 месяца. Говорят, таким образом мотивируют к поездкам в Сирию. Но желающих нет. Во всем сквозит безысходность. Если раньше были хоть какие то надежды, то сейчас понимают, что в тупике. Страх и истерики ежедневные.
Каждый продрыв мин саперами на нашей стороне, расценивается как начало масштабного наступления.
Наступления ждут каждую ночь. По новостям отбивают наступления каждый день нон-стоп.
Поднимают себе настроение солдатскими байками. В которые сами же не верят (даже говорящие), но продолжают выдумывать. Самые ходовые на разных направлениях - "под Дебальцево сам перерезал горло негру", "под Дебальцево сжег лично "Абрамс", "Под Мариуполем воевал с польским кадровым подразделением". Ну что "вон там укропы сотню детей и женщин растреляли" и "правосеки зубами детей рвали", это старые бородатые, но актуальные истории.
Вообще у них все сейчас держится на сказках ими же придуманными. Закрытый социум с минимумом информации извне, варится в собственном соку придумывая сказки по мотивам сказок.
К местным, приезжие из россии относятся как к говну. Даже если россиянин приезжий наемник солдат, то "офицер" из местных для него говно. Ну об отношении кадровых российских военных к местным оркам можно не говорить. Мясо оно и есть мясо. Зачем на него тратить эмоции.
Каждый день в новостях кровопролитные бои и отбитые атаки. Как правило атаки танковые, не менее десятка машин идут в атаку, но их отбивают.
В Донецке одна из самых высокооплачиваемых профессий - сфера ЖКХ. Они зарабатывают в разы больше других (которые зарабатывют копейки по сравнению с прошлым), но с них и спрашивают. Они реально вылизывают улицы и за мгновенно не поменянную перегоревшую лампочку в фонаре могут вылететь с работы. Все для создания видимости.Все для туристов)). Порядок и благополучие. Цены заоблачные. Народ потихоньку нищает.Я наверное злой, но меня это совсем не огорчает. Особенно настроение на их передовой. Чем хуже, тем лучше. Время на нашей стороне.
======================================

Такие вот дела, ******. В говне весь твой руский мир.
ПОЛНОСТЬЮ И ОКОНЧАТЕЛЬНО
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member


За попередніми даними, у вікна торговельного центру "Дафі" у Харкові по вулиці Героїв Праці, де розташований магазин Roshen, кинули гранату РГД-5.
Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій Головного управління національної поліції в Харківській області Оксана Калмикова.
"За попередніми даними експертів, у вікна торговельного центру кинули гранату РГД-5. Усі вилучені залишки вибухівки направлено на експертизу", - повідомила вона.
Калмикова розповіла, що о 1:37 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення про вибух від охоронця центру, який почув гучний удар. "На місце події виїхали керівництво управління поліції, слідчо-оперативна група, експерти, представники СБУ і прокуратури", - зазначила Калмикова.
Як стало відомо, прокуратура кваліфікувала нічний вибух за двома статтями: "Умисне пошкодження майна" і "Хуліганство".
 

Loner

Well-Known Member


У Донецькій області у прифронтовому селі Гранітне псевдоволонтери, скориставшись довірою місцевих жителів, вчинили розкрадання з їх банківських карток, поліція почала розслідування по встановленню осіб зловмисників.
ПРо це на своїй сторінці у повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.
«Подзвонили жителі з Гранітного і розповіли про чергову біду. І навіть вже справа не у відсутності електрики, пішов четвертий тиждень без неї. На біді вирішили нажитися псевдоволонтери. Звернулися до громадянського активу села з пропозицією надати допомогу сім'ям, де є діти. Люди зраділи і дали контакти батьків. У результаті, псевдоволонтери обдзвонюють жителів, запитують реквізити пластикових карток і... у людей почали пропадати гроші з рахунків», - написав Аброськін.
Він наголосив, що «уражений цинізмом і безпринципністю нелюдів, що не гребують людською бідою у пошуках наживи» і завірив, що правоохоронці по даних фактах вже проводять «всі необхідні оперативні заходи для встановлення осіб псевдоволонтерів».
 

Loner

Well-Known Member


П’ятеро громадян Польщі - члени екіпажу вантажного морського судна Szafir звільнені з полону нігерійських піратів.
Про це розповіли прем'єр-міністр Польщі Беата Шидло і глава МЗС РП Вітольд Ващиковський, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РП.
“Усе завершилося щасливо. Дуже радію, що вони здорові і їм ніщо не загрожує”,- заявила Шидло.
Вона подякувала всім, хто був причетний до визволення моряків із полону, й особливо - главі МЗС Польщі.
Той, у свою чергу, повідомив, що відразу після захоплення поляків з нігерійцями ропочалися переговори, які вела місцева влада.
“Контакт було швидко встановлено і після майже двох тижнів усе завершилося щасливо”, - констатував Ващиковський.
Нагадаємо, що вночі 27 листопада нігерійські пірати увірвалися на судно Szafir, що ходить під кіпрським прапором, захопили і вивезли у невідомому напрямі п'ятьох поляків (капітана, трьох офіцерів і моряка). Решта 11 членів екіпажу цього судна, які теж є поляками, не потрапили до рук піратів. Вони вже повернулися на батьківщину.
 

Loner

Well-Known Member


Співробітники відділу організації блокпостів та Слов'янського відділення поліції виявили та вилучили 5 гранат і більше 300 патронів у волонтера з Полтавської області, який намагався вивезти боєзапаси із зони АТО.
Про це повідомляє Слов'янське в Донецькій області.
"При перевірці автомобіля «Volkswagen - Т» правоохоронці виявили 4 гранати «РГД-5», одну гранату «Ф-1» і більше 300 патронів різного калібру. Чоловік сховав їх у бронежилеті, який перевозив в салоні мікроавтобуса", - йдеться у повідомленні.
Боєприпаси, що незаконно зберігалися, вилучені і направлені на експертизу.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
 

Loner

Well-Known Member


Західні партнери повинні чітко усвідомлювати, що плани Росії загрожують усій Європі, а відтак Україні необхідно надати допомогу для зупинення агресора.
Про це заявив президент Світового конгресу українців Євген Чолій у рамках свого візиту до керівних інституцій Євросоюзу і НАТО у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.
«Наша головна мета візиту до Брюсселя – переконувати в Євросоюзі і НАТО, що події в Україні не є виключно українською кризою, а це є міжнародною загрозою з огляду на агресію Росії. Ми намагаємося переконати, що це є в інтересах європейських країн допомогти сьогодні Україні захистити свої кордони і стримати агресорські плани президента Росії ще на українсько-російському кордоні», - наголосив президент Світового конгресу українців.
Чолій також зазначив, що під час зустрічей з європейськими політиками неодмінно порушується питання про те, що агресивні плани Росії не завершуються на східних регіонах України та в Криму, а головною метою Кремля є відновлення держави у межах колишнього СРСР, а можливо, й далі.
«Президент Росії порушив міжнародне право і став загрозою стабільності і миру у світі. Ми закликаємо наших західних партнерів, щоб питання санкцій проти Москви було чітко визначено, і щоб їхня дія не була обмежена часовими рамками, а залежала від чіткого виконання Мінських домовленостей та відновлення повної територіальної цілісності України, включаючи Крим», - також заявив Чолій.
Окрім цього, додав він, важливим питанням у фокусі міжнародної дипломатії залишається сприяння надання Україні зброї для захисту своїх кордонів та відбиття російської агресії, а також надання гуманітарної допомоги українцям, які постраждали від розв’язаної Росією війни.
 

Loner

Well-Known Member


Російська Федерація не розгортатиме в Сирії додаткові авіабази.
Про це заявив Ігор Конашенков, коментуючи інформацію ряду ЗМІ.
«Ніякої оперативної необхідності в розгортанні додаткових російських "авіабаз" на території Сирії, як про це надумано "диванними стратегами", не було і немає», - сказав Конашенков.
За його аргументацією, від російської авіабази Хмеймім і так до будь-якої крайньої точки Сирії всього 30-40 хвилин польоту. Конашенков стверджує, що подібною інформацією зарубіжні ЗМІ, нібито, намагаються "відвернути увагу громадськості від трагедії з російським бомбардувальником Су-24".
Нагадаємо, про будівництво авіабази в Шайраті, розташованому поруч з сирійським містом Хомс, на початку грудня повідомляли із посиланням на джерела британська газета The Times і кувейтське видання "Ар-Рай". Обидві газети посилалися на інформовані джерела.
 

Loner

Well-Known Member


Лідер міжнародної терористичної організації "Ісламська держава" Абу Бакр аль-Багдаді перебрався з Туреччини до Лівії.
Про це повідомило іранське агентство .
"Ватажок терористичного угруповання "Ісламська держава" Абу Бакр аль-Багдаді перебрався з Туреччини до Лівії, щоб уникнути переслідування з боку багдадської розвідки, яка веде на нього полювання. До цього він кілька разів переїжджав з Іраку до Сирії і назад", - йдеться в повідомленні.
Як зазначається, у жовтні аль-Багдаді був поранений у результаті цілеспрямованого нальоту іракських ВПС на колону автомобілів поблизу сирійського кордону, де він мав зустрітися з командирами ІДІЛ. Його конвой перевіз пораненого в місто Ракка (Сирія), де йому була зроблена операція.
Хірурги врятували Багдаді життя, але не могли забезпечити належного лікування через відсутність спеціалізованого медичного обладнання.
Декілька днів потому лідера ІДІЛ перевезли на лікування до Туреччини, причому операція з його транспортування координувалася співробітниками ЦРУ США, повідомляє джерело агентства.
Два компаньйони аль-Багдаді також були поранені в результаті нападу на конвой лідера ІДІЛ та захоплені іракськими збройними силами.
За даними агентства, аль-Багдаді прибув у лівійське місто Сирт, що розташоване під контролем джихадистів.
 

Loner

Well-Known Member


Печерський райсуд змінив запобіжний захід Денису Поліщуку, якого звинувачують у вбивстві журналіста Олеся Бузини, з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.
Таке рішення ухвалено на засіданні у середу, передає Укрінформ.
 
Зверху