ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

lelja

Well-Known Member
Народное вече в Кривом Роге: тысячи горожан, толкотня с полицией и «взрывчатка» в горисполкоме
You must be registered for see medias

...Никаких штурмов горсовета и "стычек с полицией" не было. " Карманная гвардия" Вилкула и титушки просто попрятались во дворе здания, работников полиции незаконно препятствующих проходу нардепов в здание, организации приема граждан народными депутатами, создающих давку в проходах НА РУКАХ вынесли в парк. При этом не пострадал ни одни человек и ни одна пуговица. И люди и полиция вели себя крайне корректно. Спец подразделения в масках под давлением людей были отведены с первого этажа во двор...
 

d324co

Well-Known Member
НА РУКАХ вынесли в парк.
Пора бы киевской власти (а может правы те, кто пишут - хунте?) призадуматься??
Народ терпелив, но до определенного предела.
Пока что уговаривают добровольно повернуться к народу передом, начать выполнять обещанное.
Потом начнут выносить, хорошо если на руках...
 

d324co

Well-Known Member
30.11.15 09:11
УНА-УНСО провела вече в Киеве: решили создать орган общественного контроля за действиями власти. ФОТОрепортаж
Вчера, 29 ноября, на Майдане Независимости прошло вече, организованное активистами УНА-УНСО.
Об этом написал фотограф Игорь Громов, передает .

"Вече УНА-УНСО на Майдане, собрало более 2000 активистов и сторонников УНА-УНСО из всех регионов Украины, а также бойцов добровольческого батальона УНСО, которые приехали прямо с передовой из Мариуполя и инструкторов по боевой подготовке с Учебного центра УНСО в Гущинцах. К нам присоединились единомышленники из Народного Руха Украины, Конгресса украинских националистов, Союза офицеров Украины, Автомайдана, Украинского Казачества, ОО "Народний Порятунок" и многие другие. Говорили о 2 годах бездействия власти, о коррупции в правоохранительной и судебной системе, о политзаключенных, о множестве наболевших и острых вопросов", - написал он.

Участники акции почтили память павших на Майдане и на фронте. Колонной "УНСОвцы" и простые прохожие прошли к месту расстрела Михаила Жизневського Локи на Грушевского.

"Во время вече УНА-УНСО выступила с инициативой о создании органа общественного контроля за действиями власти - " НАРОДНЕ КОЛО", которая была принята единогласно как активистами УНА-УНСО, так и другими присутствующими общественными организациями! С сегодняшнего дня мы приступаем к активным действиям по формированию актива "НАРОДНОГО КОЛА", разработке и немедленному воплощению плана наших первоочередных действий. УНА-УНСО требует от власти ответов на острые вопросы! И мы переходим к решительным действиям!", - заявили в организации.
You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

Loner

Well-Known Member


Співробітники Служби безпеки України за останні дні затримали у зоні АТО кілька вантажів, які намагалися ввезти на тимчасово окуповані терористами території.
Про це повідомляє .
«Поблизу села Костянтинівка Мар'їнського району Донецької області правоохоронці затримали дві вантажівки. Вони рухалися у напрямку лінії розмежування з партією харчових добавок та 2200 кілограмами яловичини загальною вартістю понад 275 тисяч гривень. У районі того ж села співробітники СБ України затримали фуру з чотирма тоннами яловичини на майже 300 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.
На Луганщині неподалік селища Новоайдар правоохоронці зупинили вантажний автомобіль, який намагався ввезти до т.зв. "ЛНР" партію біологічних харчових добавок вартістю більше ніж 200 тисяч гривень.
На околицях міста Щастя на Донеччині співробітники спецслужби затримали вантажівку з цистерною, в якій на тимчасово контрольовані терористами території планувалося доставити 6,5 тисяч літрів газу пропан-бутан на суму 130 тисяч гривень. Поблизу села Солодке Мар'їнського району, водій без дозвільних документів намагався ввезти до т.зв. "ДНР" вакуумно-пакувальну машину вартістю 80 тисяч гривень.
До того ж, СБУ спільно з прикордонниками та працівниками Державної фіскальної служби переправлення дизельного пального терористам «ДНР».
«На залізничному контрольному пункті в'їзду-виїзду у селищі Ниркове Луганської області співробітники СБ України затримали тепловоз, машиніст якого намагався перетягнути на непідконтрольну Україні територію непрацюючий локомотив, що використовувався як танкер для 15 тисяч літрів дизельного пального», - йдеться у повідомленні.
Слідчім відділом Управління СБ України в Луганській області розглядається питання щодо порушення кримінального провадження за ст. 258-5 (фінансування тероризму) та ст. 332-1 (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї) Кримінального кодексу України.
Вивчається причетність до оборудки окремих посадовців державного підприємства «Донецька залізниця».
 

Loner

Well-Known Member


Далекобійники з кількох регіонів Росії, які протестують проти плати за проїзд вантажівок федеральними трасами, почали марш на Москву з метою проведення у місті акції протесту.
Про це повідомляє телеканал , який стежить за ситуацією онлайн.
«Всього в Москву їдуть представники близько 15 регіонів. Самі далекобійники написали у соцмережах, що оголосили режим тиші: попросили одне одного не повідомляти про переміщення машин», - повідомляє телеканал.
Вологодські водії розповіли, що вранці їх не пропустили на постах ДПС. Але деякі проїхали у Москву на легкових автомобілях. Водії з інших регіонів ще їдуть: увечері виїхали з Волгоградської області, до 10:30 деякі водії були у Тверській області.
Напередодні ввечері, 29 листопада, співробітники ДПС і ВМОП перейшли на посилену роботу, про що писалося у соцмережах. Водіям перекривали дороги.
 

Loner

Well-Known Member


У Сумах запроваджують нову систему контролю за в’їздами в місто - існуючі стаціонарні блокпости замінять на мобільні.
Про це повідомив начальник сектору Сумського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області Микола Мальцев.
«Нині на основних в’їздах в місто встановлені стаціонарні блокпости, які обладнані системами відеоспостереження. Впровадження мобільних блокпостів дозволить стовідсотково контролювати всі околиці міста, зокрема в районах Червоного села, Баранівки, Веретинівки тощо», - зазначив Мальцев.
За словами правоохоронця, ці заходи дозволять не тільки оперативно перекрити всі в’їзди та виїзди з міста, а й збільшити кількість автопатрулів, що цілодобово спостерігатимуть за порядком на вулицях обласного центру.
Крім того, як поінформував Мальцев, керівництвом Головного управління Національної поліції в Сумській області прийнято рішення про створення єдиного центру керування нарядами, що здійснюють охорону громадського порядку на території міста Суми. З цією метою всі державні та недержавні організації, які здійснюють охоронну діяльність, будуть переведені на єдину радіочастоту поліції.
«Нововведення дозволять збільшити ефективність корегування роботи піших і автопатрулів, оперативніше реагувати на можливі правопорушення, а також встановити щільний контроль за передмістям», – наголосив Мальцев.
 

Loner

Well-Known Member


Російський уряд уточнює перелік продуктів, поставки яких з Туреччини будуть заборонені.
Про це повідомляють з посиланням на джерело, близьке до Мінсільгоспу країни.
«Уряд готовий заборонити турецькі поставки охолодженого і замороженого м'яса великої рогатої худоби, м'ясо і харчові субпродукти свійської птиці, м'ясо солоне у розсолі, сушене або копчене м'ясо, молоко і молочну продукцію, включаючи сир та твердий сир, а також безлактозну продукцію, усю рибу (у тому числі морепродукти — молюсків і ракоподібних), горіхи і фрукти, овочі (у тому числі їстівні коренеплоди і бульбоплоди), ягоди і зелень», — повідомило джерело.
Повний урядовий перелік економічних заходів у відповідь на дії Туреччини мають опублікувати до 1 грудня. У Россільгоспнагляді підтвердили, що підтримають таке рішення уряду.
Водночас обізнане джерело в уряді Росії запевняє газету , що обмеження будуть «вибірковими»: «Уряд налаштований діяти дуже обережно, враховуючи, що попереду свята». Також під час складання списків уряд, начебто, зверне увагу на останні заяви турецької влади.
Цей федеральний чиновник додав, що віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов консультуватиметься у цьому питанні з бізнесом: «Думаю, Шувалов діятиме прагматично, щоб застрахувати пропозиції щодо санкцій від наслідків, які можуть зашкодити російській економіці загалом і зокрема».
 

Loner

Well-Known Member


Інцидент зі збитим російським бомбардувальником Су-24 може повторитися: якщо не буде координації між двома коаліціями, які переслідують в Сирії різні цілі.
Про це на прес-конференції перед вильотом до Брюсселя заявив прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу, передає .
"Дві коаліції мають різні цілі, такі інциденти, як збитий російський бомбардувальник, можуть статися знов, якщо не буде координації в Сирії", - наголосив Давутоглу.
Cаме тому прем'єр підкреслив важливість обміну інформацією між різними державами, які відіграють роль в сирійському конфлікті.
Як повідомлялося, раніше президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган зазначив, що Туреччина, у разі порушення її повітряного простору літаками інших країн, і в майбутньому буде реагувати так само, як із .
 

d324co

Well-Known Member
Россия начала доставать турок требованиями 100% соблюдения санитарных норм, в результате часть с/х продукции надолго застряло на таможне.
Турки не долго раздумывали:
0.11.15 09:39
У российских судов возникли проблемы с прохождением Босфора: суда часами наматывают круги в ожидании разрешения. Карта
С утра 29 ноября у судов под российским флагом возникли проблемы с прохождением пролива Босфор. В этот день российские суда перемещались зигзагами и кругами, вероятно, долго ожидая разрешения зайти в пролив.Источник:
 

d324co

Well-Known Member
согласно СОЛАС ( ), Турция имеет право запретить проход судов, техническое состояние/документация/... которых внушает опасение в плане безопасности.
А хуже рассейских могут быть только суда великой морской державы Монголия.
И нарезайте круги, кацапы, пока не приведете суда в 100% состояние

ждем продолжения
You must be registered for see images
 
Останнє редагування:
Зверху