ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member


Служба безпеки України затримала у Харкові диверсантку терористичної організації «ДНР» на прізвисько «Ліса».
Про це повідомляє СБУ.
У відомстві роз’яснили, що «Ліса» влітку цього року була «закинута» до харківського регіону для координації діяльності диверсійної групи. Загальне керівництво операцією та її фінансування здійснював з території Росії ватажок терористичної організації «Оплот» Євген Жилін.
«До незаконних збройних формувань «Ліса» була завербована в листопаді минулого року під час перебування в Москві. До співпраці її залучив один з керівників терористичного угруповання «МДБ ДНР» на прізвисько «Танк». На початку грудня зловмисниця прибула на тимчасово підконтрольну терористам територію, де була зарахована до розвідвзводу. Вона отримала фейковий військовий квиток, особисту вогнепальну автоматичну зброю», - повідомили у прес-службі.
У ході проведення слідчо-розшукових дій співробітники СБУ встановили місцезнаходження диверсантки та затримали її на території Харкова.
Терористці оголошено підозру за ч. 1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) та ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Слідство триває.

фото СБУ
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member


Росія виділила «міноборони ДНР» бюджет на так званий «армійський піар» у зв'язку з відсутністю бажаючих вступати в ряди НЗФ.
Про це у повідомляє керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.
«У зв'язку з кадровими проблемами і відсутністю бажаючих вступати в ряди НЗФ, російська влада виділила так званого «міністерству оборони» терористичної організації «ДНР» бюджет на «армійський піар», - пише він.
 

Loner

Well-Known Member


Міський голова Харкова Геннадій Кернес цьогоріч переоформив своє право власності на частки у статутних капіталах та акціях компаній на цивільну дружину Оксану Гайсинську.
Про це свідчать дані Єдиного реєстру юридичних осіб, пишуть .
Зокрема, у декларації Кернеса вказано, що в 2014 році він володів частками у ТОВ «ТЦ «Комільфо» та ТОВ «Рівлад ЛТД», загальна вартість яких становила 1,21 млн грн. Йому також належали 76% акцій АТ «НПК-Холдінг», 40% акцій ПРАТ «РТМК «Тоніс-центр» та незначна кількість акцій в АК «Харківобленерго» і «Реал-банк».
Протягом 2015 року власник у цих активів змінився - ним стала донька екс-прокурора Київської області Оксана Гайсинська, яку Кернес називає своєю дружиною, але не вказує як таку у декларації про доходи.
У ТОВ «ТЦ «Комільфо» Гайсинській належить частка в 31,7%, у ТОВ «Рівлад ЛТД» - 27% частки статутного фонду.
Щодо АТ «НПК-Холдінг» та ПРАТ «РТМК «Тоніс-центр» («7канал»), то їх єдиним бенефіціаром з 2015 року є Гайсинська. До речі, акціями телеканалу також володіють Алла Миколаївна Добкіна (мати екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна), Ольга Кириллова (на яку записана і більша частина статутного фонду ТОВ «ТЦ «Комільфо») та віце-мер Марина Стаматіна.
Також відомо, що Гайсинська має у власності дві квартири площею 142 та 166 кв.м у житловому комплексі «Карат» на вулиці Потебні у Харкові.
Таким чином, Кернес перед новими виборами мера 25 жовтня де-юре не має стосунку до бізнесу. На вибори Кернес іде висуванцем від партії «Відродження».
 

vsvhf

мимо проходила :)
«Набор учебников в год стоит 1055 гривен. То есть 50 долларов. Если посчитать, что планшет проработает как минимум 5 лет», - сообщил Яценюк.
херасе, это что за учебнички такие дорогущие? ну, согласна, что тяжёлые и всё такое, но никто же из нас, бывших школьников, не помер, а в старших классах так вообще тренд - носить только тоненькие тетрадки у посонов :D
если есть планшет, то и возможность мультимедийного интерактивного обучения тоже.
вопрос: нофега школы и 12-ти летняя отсидка за партами? :)
 
  • Like
Реакції: Aiir

Udaff4eg

Well-Known Member
ахаха мои поздравления


Олланд призвал обеспечить иммунитет кандидатам ДНР/ЛНР
Лидеры стран "нормандской четверки" договорилась о последовательности выполнения пунктов минских соглашений и о ряде законов по Донбассу. Об этом на пресс-конференции по итогам саммита в нормандском формате заявила канцлер Германии Ангела Меркель, передает корреспондент

По словам Меркель, в частности достигнута договоренность о принятии закона о выборах на Донбассе, закона об особом статусе Донбасса, закона об амнистии.

"Все эти законы должны быть согласованы в трехсторонней рабочей группе", - добавила Меркель.

По словам Президента Франции Франсуа Олланда, всем кандидатам должен быть предоставлен иммунитет на время выборов на Донбассе.

Напомним, ранее
 

x3mal

In Trance
херасе, это что за учебнички такие дорогущие?
вово.
Не знаю как сейчас, а когда я учился в школе, то просто в начале учебного года все шли в школьную библиотеку и по списку получали бесплатно все учебники, а в конце года сдавали и на след. год по ним новое поколение училось. А деньги приходилось платить если гдето потерял учебник. Или принести какую-то хорошую книжку с дома взамен.

Хотя в целом идея перехода на планшеты верная. Ведь 2015 год на дворе. Нужно идти в ногу со временем.
Возможно на некоторых предметах логичнее было бы электронную читалку внедрить - от года обучения у экрана планшета глаза на лоб вылезут.
 

d324co

Well-Known Member
Не знаю как сейчас, а когда я учился в школе, то просто в начале учебного года все шли в школьную библиотеку и по списку получали бесплатно все учебники, а в конце года сдавали и на след. год по ним новое поколение училось. А деньги приходилось платить если гдето потерял учебник. Или принести какую-то хорошую книжку с дома взамен.
А когда Вы учились в школе? может при плановой экономике? когда учебники печатали на госпредприятии и по себестоимости?? и служили они до физического износа???

Нынче учебники меняются, в лучшем случае раз в год. А учебник истории надо вообще онлайн менять )))
Поменялся министр образования - методички пишут другие люди, учебники рекомендуют напечатанные в другом частном издательстве - бизнес, понимаете ли...

от года обучения у экрана планшета глаза на лоб вылезут.
Это, если планшеты выберут из соображений максимального отката
 
Зверху