ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Граната в спину Независимости Украины.
You must be registered for see medias
 

Loner

Well-Known Member
Клип с названием "Але, гарант!" появился на YouTube-канале организации.

На YouTube-канале Правого сектора опубликован нецензурный музыкальный клип про президента Петра Порошенко.
Песня содержит много нецензурных слов. В тексте песни бойцы требуют от Порошенко выполнить свои обещания, также обвиняют президента в слабости и бездействии.



PS: IMHO: странные кадры, однако, в клипе ребята использовали. Грустно.
 
  • Like
Реакції: Aiir

Loner

Well-Known Member
Интервью Валентина Наливайченко в программе «Ваша Свобода».

"За події 31 серпня під Радою відповідальна влада".
".....я професійно заявляю: всі ці люди – їх видно ще до того, як кидають гранати. Чому нацгвардійців залишили один на один? Де спецпідрозділи? Де люди, які спеціально навчені? Я не буду сьогодні розкривати секретні методи роботи спецслужби, але все це зупиняється ще до того, як люди з’являються на площі."

Полная версия:

PS: т.е. не работало не только МВД, но и барсеточники сбербанка.
 

Loner

Well-Known Member
Така Зрада, що аж Перемога
ЧАСТИНА 3. ВИСНОВКИ.

Україна примудрилася виконати Мінські домовленості, по суті не взявши на себе ніяких додаткових зобов'язань. Все, що ми на себе взяли нам так чи інакше довелось би приймати в разі звільнення регіону.
Я не думаю, що в тих партіях, що виступають проти виконання Україною мінських домовленостей немає юристів. Є в них юристи і вони провели такий самий чи подібний аналіз. І ці партії на 100% знають, що нічого надзвичайного, поганого чи такого, що шкодить Україні немає ні в законах, ні в змінах до Конституції. Чому ж тоді вони нагнітають протистояння, розповсюджують фейки про Гіві-депутата, маніпулюють, нагнітають ситуацію в країні та розколюють її? В мене є два варіанти:

1. Заробитина цьому політичних дивідендів. Це низько та підло. Це проти інтересів України.
2. Руками України зірвати домовленості, які не вигідні Кремлю. Це – зрада України.

Думайте власною головою. Читайте першоджерела, різні точки зору, співставляйте та робіть власні висновки. Голова – вона ж не тільки щоб туди їсти та кричати нею «Вальцман зрадник!»
І ще одне, я сподіваюсь, що на цих виборах в місцеві органи влади ви не пустите туди тих, хто працює проти України. Це ваш вибір, це люди, які будуть представляти ваші інтереси на місцях. Подумайте над цим, щоб потім ви не шукали винних.
 

Loner

Well-Known Member
Нічого не змінилося. Їм потрібне резюме для виборів, і це жахливо. Ексклюзивне інтерв'ю Святослава Вакарчука

— В одному зі шпиталів у Києві я зустрівся з хлопцем, у якого немає двох стоп і однієї руки. При цьому він дуже оптимістичний і позитивний чоловік. Йому зараз ставлять протези, і він збирається йти інструктором в армію. Він посміхається, у ньому життя грає. Йому під Дебальцевим осколком відірвало руку повністю. Він упав під деревом на цю руку і втратив свідомість. Так пролежав живим із відірваною рукою дві з половиною доби, поки його не знайшли. Він відморозив ноги, йому потім їх відрізали. Він посміхається і каже: я хочу жити. Стільки оптимізму, як у його очах, я не бачив давно в очах людей на вулиці. Люди на вулиці кислі, бо не мають грошей. А він радіє, бо у нього залишилася одна рука. Я вважаю, що, коли ми не будемо оптимістами, тоді краще відразу ставати до черги на цвинтар. Потрібно завжди боротися за життя. Життя і свобода вибору — це найголовніше, що нам дав Бог. Про це пісня.
 

Loner

Well-Known Member
Румунський публіцист Робін Мольнар, який досліджує злочини нацизму і комунізму, у статті для видання Euromaidanpress зауважив, що проблема сучасної України, з її активним громадянським суспільством, полягає в існуванні старої, радянського «замісу» державної системи. На його думку, на Заході погано розуміють, що нинішні проблеми України сягають корінням у сталінські часи.

Українські фахівці визнають: в економіці України фактично нічого не змінилось після відновлення незалежності держави. Ба більше: радянський спосіб керівництва, який в Росії продовжують пропагувати, як «ефективний менеджмент», помножений на бюрократизм і корупцію чиновництва, створили альянс, небезпечний для існування України.

Колоніальна українська економіка з видобутком та експортом сировини і морально застарілі виробництва – результат радянської колоніальної моделі економіки,
пояснив журналістам доктор економічних наук, колишній міністр економіки України Володимир Лановий. За його словами, олігархічний капіталізм, який панує в Україні – це один з наслідків колонізації України, яку розпочали, як не дивно, якраз борці проти капіталістів – представники пролетаріату, «могильщики буржуазії».

«Обезкровлене виробництво, наші традиційні галузі та великі підприємства застаріли… На жаль, олігархічний капіталізм залишає нам у спадок економічно зруйновані й морально застарілі підприємства, які тепер втрачають ринки і ми відтак отримуємо менше, скажімо, валюти від експортних продажів», – охарактеризував Лановий під час телевізійних дискусій економічний «спадок» СРСР та олігархів, які захопили владу у комуністів.

Ще за життя одного з фундаторів Радянського Союзу, ідеолога соціалістичної революції Володимира Ульянова (Леніна) партійні керівники та управлінці отримали особливий статус і привілеї. А з часом покоління цих «керманичів» перетворили бюрократичну державну машину в потужний корумпований апарат. Ця машина демонструє живучість, принаймні в Україні – як визнають урядовці та незалежні експерти, цю потужну машину живлять сучасні чиновники й управлінці.

Більш як через рік після перемоги Революції гідності більшості українців зрозуміло,що присутні у владі «старі кадри» цього зробити не можуть і не хочуть, оскільки саме ця система є джерелом їхнього добробуту і впливу, зазначають фахівці. І навіть пролита кров і смерті українців на Майдані, а нині на сході України у воєнному протистоянні з Росією, не знищили стару громіздку систему управління державою, розбухлий апарат корумпованих чиновників, систему бюджетних «відкатів».

Корупціонер – правоохоронець або суддя, політик або чиновник – здатен не знищувати, а навпаки примножувати «ракову пухлину» української державної системи. Корупціонера не обходить, наскільки небезпечною є корупція для існування української державності, вважає народний депутат, член парламентського комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Єгор Соболєв.

«Про боротьбу з корупцією мають припинити говорити люди, які на всю країну відомі, як корупціонери. Єдиний шанс для нас зараз побудувати справді ефективну державу, в якій захочеться жити та якою ми будемо пишатись, – це відсторонити від влади людей, які багато років будували цю клептократичну державу. У законі про люстрацію ідеться про три типи людей, яких обов’язково треба відсторонити. Перший – представники режиму Януковича (від команди екс-президента до районного прокурора чи міліціонера), другий тип – це всі люди, які брали участь у репресіях, починаючи від суддів і закінчуючи слідчими та організаторами «тітушок». Нарешті третя категорія людей – це всі, хто у країні хоч раз притягався за корупцію, має отримати табу на входження до державної влади », – відзначив Соболєв на одному з телевізійних ток-шоу.

"Система освіти має слугувати соціальним ліфтом для кожного громадянина – незалежно від місця проживання, соціального походження, матеріального достатку та стану здоров'я… Повинна бути створена система наскрізного виховання через зміст освіти та діяльність дітей для формування їх як відповідальних патріотичних громадян, здатних критично мислити та ставитися з повагою до гідності кожної людини», – зазначила Гриневич в дописі для «Української правди».

 

Loner

Well-Known Member
Жена "бриллиантового" прокурора Корнийца тратит в Париже 4,5 тыс. евро в день и живет в шикарных отелях. ДОКУМЕНТ
Супруга "бриллиантового" прокурора Корнийца, Светлана Корниец, работающая на должности прокурора отдела прокуратуры г. Киева, может позволить себе за один день по тратить в Париже 4,5 тысячи евро и остановиться в шикарном отеле по 1077 евро за номер в сутки.
Об этом Сергей Иванов пишет в своем

Он отмечает: "Это выдержка из отчета о движении денежных средств по карточному счету жены нашего героя, , которая несмотря ни на что продолжает служить государству в должности начальника отдела надзора за соблюдением законов органами, которые ведут борьбу с организованной преступностью, процессуального руководства и поддержания государственного обвинения прокуратуры Киевской области".

Читайте на "Цензор.НЕТ":
You must be registered for see images


"В период времени, к которому относится следующий документ, Светлана Валерьевна трудилась на скромной должности прокурора отдела прокуратуры г. Киева, что, впрочем, не мешало ей время от времени погружаться в манящий и порочный мир парижской роскоши. Нижеследующий банковский документ свидетельствует, что только за один день 05.05.2008 (кстати, ) благоверная бриллиантового прокурора, пребывая в столице Франции, потратила 4449,75 евро" - отмечает Иванов.

Читайте на "Цензор.НЕТ":
You must be registered for see images


Читайте также на "Цензор.НЕТ":
Блогер пишет: "Проживала прокурор отдела не где-попало, а в 5-звёздочном отеле , стоимость ночи проживания в котором сегодня стартует от 1000 евро. Как мы можем убедиться из распечатки, тогда цена была почти такой же - 1077 евро.

Выглядит отель неплохо. Как снаружи,

You must be registered for see images


Так и изнутри

You must be registered for see images

Знатоки модных брендов наверняка найдут в подчёркнутых мною строфах отчёта знакомые слова, лично я вижу лишь одно знакомое словосочетание - Louis Vouitton, в котором Светлана всего за две ходки оставила более тысячи евро".
Также читайте:
"Комментарии здесь излишни. Люди, которые живут скромно, не живут в отелях с видом на Эйфелеву башню, в 600-х метрах от Лувра. И уж тем более не тратят такие деньги в парижских бутиках. Поэтому, как мне кажется, господину Корнийцу нужно навсегда изъять лексему "скромность" из своего лексикона - по крайней мере, до того момента, когда перед ним гостеприимно распахнутся ворота исправительно-трудового учреждения.
Упреждая басни о том, что Света с рождения мечтала увидеть Париж и откладывала в коробочку деньги, выданные родителями на школьные завтраки, хочу обратить ваше внимание на нижнюю строфу, из которой следует, что 19.05.2008 кто-то с помощью её карты отоварился в супермаркете "Фуршет" ТЦ "Мандарин Плаза" на 2156 гривен. По курсу 2008-го года это примерно 260 долларов США. Кто-то просто сходил за продуктами и потратил 260 баксов за раз.
Полагаю, вопрос о скромности семейства Корнийца можно считать закрытым", - резюмирует Иванов.
 

Loner

Well-Known Member
Изменения Конституции носят лишь декларативный характер, заявил президент РФ.

Президент РФ Владимир Путин заявил в пятницу, что беспорядки у здания Рады в Киеве никак не связаны с голосованием по Конституции, так как изменения в нее носят декларативный характер.
"Что касается этих трагических событий, то я считаю, что это вообще никак не связано с изменениями в Конституцию, потому что все, что сегодня нам предлагается в качестве изменений, носит абсолютно декларативный характер, и, по сути, структуру власти в Украине не меняет", - цитирует его слова РИА Новости.
По его мнению, "изменения в конституцию используются исключительно как предлог для обострения политической борьбы за власть".
Также Путин заявил, что развитие событий в Украине будет зависеть от того, как долго украинцы смогут "терпеть эту вакханалию".
"Это зависит не от нас, это зависит от самой Украины, от украинского народа - как долго украинский народ еще будет терпеть эту вакханалию", - сказал он, отвечая на вопрос журналистов, что, по его мнению, будет дальше происходить в Украине.



PS: прям как по мотивам анекдота:
- Вызывали, Владимир Владимирович?
- А кто такой этот Тягнибок?
- Виноват. Узнаем!
- У человека талант. Он вытеснил меня из украинских новостей.

Не понравилось видать.
 

Loner

Well-Known Member
+1

У Росії обожнюють владу. Там будь-яка влада свята, – звичайно, доти, доки вона є владою. Але як тільки цар втрачає владу, по ньому топчуться наступники. Справжній герой російської міфології – можновладець, «барин» (українською – пан – UAInfo), цар, який «збирає землі».
В Україні – обожнюють опозицію. Тут будь-яку опозицію висвячують і жаліють. Тут сторіччями не було своєї влади. І тому будь-що своє, рідне – було в опозиції. Герой української міфології – козак, страждалець, повстанець, який вічно бореться з тиранією. Але як тільки герой стає владою, його вже не люблять. Він стає чужим.
Але зараз – в Україні особлива мода на опозицію. В опозиції хочуть бути всі. Є «опозиція», яка щойно вийшла з коаліції. Є «опозиція», яка досі всередині коаліції. Є латентна «єврооптимістична» опозиція всередині і поза коаліцією, є «опозиція», яка називає себе цілим «опозиційним блоком», є опозиція з десятка позапарламентських партій. Є «опозиція» до опозиції. І не здивуюсь, як буде «опозиція» до «опозиції» «опозиції»...
У Росії добре бути при владі. В Україні непогано бути в опозиції. Бо, по-перше, за це не б'ють і не ув'язнюють, як це було ще недавно, по-друге, критикувати – це легше, ніж нести за щось відповідальність, особливо за часів кризи, по-третє, у владі красти стало важче, значно легше – брати гроші у тих, хто хоче «розхитати» владу.
Але нинішня мода на опозицію – це не лише наслідки складної історії. Це – юначий стан усякої демократії, – коли народ «доривається» до свобод і готовий лаяти всіх і вся... Але якщо хочемо зрілої демократії, маємо завести моду на політиків, які не тільки критикують, а і пропонують. Які змагаються не хльосткими словами, а справами, які зробили краще за тих, хто при владі. Які готові говорити гірку правду, а не лише солодку брехню.
Бо обожнювати владу й обожнювати опозицію – це крайнощі. А крайнощі, як відомо, в історичній перспективі сходяться. А нам – потрібен свій шлях.
Якщо, звичайно, вважаємо, що українець – це не просто росіянин навпаки.

Сергій ТАРАН
 
Зверху