Допомогти

Whisper

Well-Known Member
Взагалі-то , я не маю звички допомагати усім , хто тільки попрохає , але тут , здається такий випадок , що не можна по-іншому. І , окрім усього іншого , цей поранений ще й наш земляк.

Вячеслав Буйновский вернулся с АТО без ноги и без руки.

You must be registered for see images


Война на востоке Украины навсегда изменила его жизнь. Буйновский вячеслав вернулся с АТО без ноги и без руки. Сейчас 40-летний боец батальона "Айдар" находится на лечении в киевском военном госпитале в тяжелом состоянии. Ему необходима длительная реабилитация и дальнейшее дорогостоящее протезирование, денег на это у семьи Буйновских нет. Когда началась революция, он одним из первых приехал на Майдан. С началом агрессии пророссийских боевиков Вячеслав добровольно пошел защищать свою Родину. Четыре месяца он прослужил в батальоне "Айдар". Много раз принимал участие в самых сложных военных операциях. Неоднократно бывал в настоящем аду. Впрочем, однажды фортуна отвернулась от Вячеслава. Первого сентября на позицию в городе Счастье, где стояли Буйновський с товарищами, напали российские диверсанты. "Один из них бросил гранату. Я увидел, что граната рядом приземлилась, я еще успел ее немного откатить и взрыв прогремел. Потом был дым, а потом я смотрю у меня нога оторвана, кисть у меня была, еще пару пальцев висело", - рассказывает мужчина. Первую помощь оказали в местной больнице, затем самолетом доставили в Харьков, оттуда на реанимобиле в Киев - вспоминает Айдаровець. Катерина Михайловна не отходит от сына. О, то, что Славка "зацепило", ей сообщили его товарищи. Страшную правду женщине рассказала сестра Буйновского. До Майдана Вячеслав работал автомехаником и строителем у себя в городе Кролевец на Сумщине. Из жилья у бойца только 12 метровая комната. Мужчина признается - жить там после ранения не сможет, ведь никаких условий там нет. Далее на Вячеслава ждет длительная реабилитация и дорогое протезирование сразу двух конечностей. Денег на протезы у семьи нет. Единственный доход Буйновських - пенсия мамы - 1000 гривен.

Реквизиты для помощи:
Приват Банк Номер карточки : 5168 7572 3191 8378
Получатель: Буйновская Екатерина Михайловна




Відео тут -
 
Останнє редагування:

Whisper

Well-Known Member
Семье сумчанина, попавшего в плен, требуется помощь
You must be registered for see images

21 января стало известно, что сумской боец Артем Гребенюк попал в плен в Донецком аэропорту. Двумя днями ранее мама Артема была госпитализирована в терапевтическое отделение 5-й городской больницы с диагнозом воспаление легких. Высокая температура на фоне пониженного давления и низкого гемоглобина — в таком состоянии Ирина Григорьевна узнала о том, что ее единственный сын оказался в плену. Лечение женщины обходится ее семье в сумму 300 грн. ежедневно.
Семья Гребенюков — многодетная: шестеро детей, из которых пятеро — девушки. На содержании сестер остался и отец, болеющий тяжелой формой сахарного диабета. Кроме того, врачи диагностировали у него неоперабельную опухоль головного мозга. Теперь его жизнь тоже зависит от дорогостоящих препаратов.
Все неравнодушные сумчане могут помочь семье пленного «киборга» переводом средств на расчетный счет:
«ПриватБанк» 5167 9872 0354 6284 Гребенюк Ирина Григорьевна.

 
помочь своим может каждый, причём помочь не беспокоясь за собственный карман! вот так это делают одесситы!
 
Останнє редагування:

golf 2

Member
помочь своим может каждый, причём помочь не беспокоясь за собственный карман
В первую очередь помоч должно государство ,которое отпровляло бойца на воину!!!!!А народ и так помогает .добровольно принудительно платя военный сбор с без того мизерной зарплаты!!!
 

k 54

Active Member
Петиція щодо порятунку захисників Маріуполя з "Азовсталі"

Петиція "Save Mariupol" щодо порятунку українських бійців з "Азовсталі" уже понад 1 мільйон підписів за 4 дні.

Ця петиція на ім’я Організації Об’єднаних Націй вимагає негайно евакуювати з Маріуполя всіх цивільних та військових, а також вивезти тіла загиблих.

Звернення створила Катерина Прокопенко, дружина командира батальйону "Азов" , 6 травня.

Вона закликає ООН та Генсека організації Антоніу Гутерреша застосувати до оборонців Маріуполя .

"За умови негайної допомоги міжнародних діячів у нас все ще є можливість врятувати життя людей", – наголошує авторка звернення.


Серед вимог до міжнародної спільноти є, зокрема, такі:
  • забезпечити терміновий режим припинення вогню з гарантіями обох сторін у Маріуполі;
  • організувати негайний контроль за дотриманням режиму припинення вогню третьою стороною;
  • організувати морську евакуацію цивільного населення та українських військових на територію, підконтрольну українському уряду, або на територію третьої держави-посередника.
"Морська евакуація може супроводжуватися наземним гуманітарним коридором для цивільного населення та українських військових на територію, підконтрольну українському уряду, або на територію третьої держави-посередника", – йдеться у тексті

Як підписати петицію?

You must be registered for see images attach


✅Перейшовши на сайт change.org, натисніть "Підписати петицію".

✅Введіть ваше ім’я, прізвище та електронну пошту.

✅ Важливо: щоб підпис був зарахований, необхідно підтвердити його у поштовій скриньці.
Лист-підтвердження може прийти не одразу або потрапити у спам.

Коли ви побачите лист з адреси change.org, натисніть "Підтвердити свій підпис".

✅Після цього платформа запропонує вам допомогти просунути петицію за гроші або поділитися посиланням у соцмережах. Це не обов’язковий крок.

Підписали петицію, що далі?
  • Можна петицію за кордоном.
  • Шукати компанії та громадські організації, які готові підтримати звернення.
  • Писати блогерам, акторам, публічним особам, щоб вони допомогли висвітлити ініціативу в медіа.

Нагадаємо, українські військові захищають Маріуполь з початку вторгнення, а з – вони заблоковані й оточені на території меткомбінату .

Також на території заводу досі перебуває цивільних людей.

В умовах постійних обстрілів та бомбардувань, нестачі медикаментів та їжі, військові тримають оборону і просять міжнародну спільноту про евакуацію.

"Незважаючи на нелюдські умови, українські військові контролюють територію заводу "Азовсталь", який, зокрема, служить укриттям для мирних жителів та поранених.

Такі умови є справжньою гуманітарною катастрофою, яка штучно створена Російською Федерацією. Через тотальну шкоду інфраструктурі та житловому фонду, міста Маріуполь більше не існує",
– пише Катерина Прокопенко.

За словами захисників Маріуполя, петиція може допомогти розпочати процедуру extraction.


You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:

k 54

Active Member
Благодійний фонд
Сергія Притули


Сергій Притула займається волонтерською допомогою українській армії з 2014 року, відколи росія почала окупацію Криму та Донбасу. Він спершу допомагав екіпіруванням, бронею, харчами. Згодом почав забезпечувати підрозділи ще й високоточною технікою, дронами і обладнанням для командних пунктів.
У 2020 році під час пандемії коронавірусу Сергій Притула створив Благодійний Фонд для допомоги за невійськовими напрямками. Його директоркою стала Анна Гвоздяр. Допомагати військовим Сергій Притула продовжував як приватна особа.
Фонд займався закупівлею засобів захисту, ШВЛів, ліків для українських шпиталів. Згодом зосередився на допомозі освітнім та громадським ініціативам, які опікуються реабілітацією людей з інвалідністю, дітей-сиріт, дітей з аутизмом.
А з лютого 2022 через повномасштабний наступ росії Сергій Притула задіяв для допомоги військовим ресурси свого Фонду.
Фонд відкрив власні логістичні пункти на кордоні з Польщею та у Львові для ефективного доправлення вантажів з Європи до України.
Головний штаб фонду працює у Києві за адресою вул. Олеся Гончара, 65.
Зараз Фонд Притули закуповує екіпірування, обладнання, медичні засоби і транспорт для військових. Ще один наш напрямок роботи — гуманітарна допомога.
Усі кошти, які надходять на рахунки благодійної організації, потрапляють у загальний волонтерський фонд коштів Сергія Притули разом з грошима з його інших рахунків, з Patreon і PayPal.
На усі ці кошти фонд закуповує допомогу для потреб українських військових.
Дякуємо, що долучаєтеся. Слава Україні!

Реквізити тут :
 
Зверху