Война...

d324co

Well-Known Member
Новий начальник Генерального штабу Великої Британії генерал Патрік Сандерс заявив, що британські військові мають «підготуватися воювати в Європі ще раз», аби перемогти сили президента рф володимира путіна.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на .
Генерал Патрік Сандерс, який у понеділок замінив на посаді глави Генштабу Марка Карлтона-Сміта, попередив військових про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.
«Існує нагальна потреба створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками і перемогти росію в битві… Ми – те покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі», — сказав Сандерс.
Читайте також:
Він додав, що є «першим начальником генерального штабу з 1941 року, який узяв на себе командування армією під час сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави».
«Вторгнення рф в Україну окреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші», - наголосив генерал.
 

d324co

Well-Known Member
Генштаб показав, як українська артилерія нищить РСЗВ росіян
ВІДЕО
19.06.2022 20:44

Генеральний штаб Збройних сил України показав, як українські артилеристи знищили російські реактивні системи залпового вогню.
Як повідомляє Укрінформ, відео Генштаб ЗСУ опублікував на своїй сторінці в .

"Як 40 окрема артилерійська бригада імені Великого князя Вітовта днями знищила ворожі реактивні системи залпового вогню", - йдеться в описі відео.
Знищили... але
Окупанти знову гатили з "Ураганів" по Дніпропетровщині

У неділю, 19 червня, російські окупанти знову Дніпропетровську область, зокрема Зеленодольську та Апостолівську громади.

Про це голова обласної ради Микола Лукашук.

Окрім цього, з "Ураганів" обстріляли територію поблизу села Перше Травня, що у Криворізькому районі. Окупанти поцілили у поля.

Доповнюється.
 

d324co

Well-Known Member
Що до рівня "військових коментаторів":

Ворожий винищувач марно намагався збити наш літак крилатою ракетою
02:15, 20 червня
На Півдні наші сили оборони контролюють ситуацію на лінії зіткнення. Зокрема на Дніпропетровщині наш пілот зумів ухилитись від ворожої крилатої ракети класу "повітря– повітря".
 

d324co

Well-Known Member
а ще кажуть,що не треба було чіпати цього Василя,бо уночі нам пиздець,як після потоплення Москви
В Одессе утром 20 июня прогремели взрывы: первые подробности
І так кожного разу... Але ж тепер ракети почали сбивати...
 

d324co

Well-Known Member


Війна - це коли ти вже майже 2 місяці воюєш, а додому продовжують приходити з воєнкомату.
Війна - це коли ти виконуєш свій обов’язок, а сцикливий мусор вдома шиє тобі нову справу по СЗЧ.
Війна - це коли на складах гниє купа зброї і техніки, а ти бігаєш з ремонтним калашматом і їздиш на розйобаному нісанчику, купленому волонтерами.
Війна - це коли починаєш бачити різницю між баригами і ідеалістами.
Війна - це коли на гражданці твоїй дівчині різні шакали кажуть: «покинь його, якщо зажмуриться будеш страждати» і мовчки сподіваються зайняти твоє місце.
Війна - це коли ти їдеш з надією жмурити сєпарів пачками, а більшу частину часу єблуєш або копаєш унилі дирки в землі.
Війна - це коли всі тебе уявлять гордим воїном, а в реальності ти більше схожий на бомжа.
Війна - це коли ти борешся з собою, коли страх, лінь, біль, інстинкт самозбереження кажуть тобі: «Ні! Не треба!», а ти робиш крок вперед і відчуваєш, що ти правий.
Війна - це коли тобі кажуть:«ви смертники! я за вас свічку в церкві поставлю!», а ти з зневажливою ухмилкою продовжуєш робити свою справу.
Війна - це коли мінометний обстріл скидує всі маски і показує, хто є хто – хто герой, а хто хуйло.
Війна - це коли ти ставиш розтяжку і розумієш, що якщо ти щось затупив, то можеш відправитись на небо.
Війна - це коли врятована дворняга стає єдиною згадкою про людяність.
Війна - це коли практика руйнує всі міфи і байки.
Війна - це коли закон природнього відбору повністю не працює. Всі тупі, криві, косі, тотальні довбойоби доживають до кінця, а розумні і хоробрі хлопці кладуть свої кості.
Війна - це коли розчаровуєшся в матеріальному, коли бачиш спалені хатки мільйонерів, мусорів і депутатів розуміючи, що немає сенсу накопичувати барахло, що варто цінувати інші речі – хоробрість, любов, дружбу, вірність, добро.
Війна - це коли ти часто чуєш лицемірні відмазки.
Війна - це коли ти втрачаєш побратимів під час шаленого обстрілу, а у новинах тобі підор з прес-центру АТО каже: "втрат немає, все тихо".
Війна - це коли бачиш контраст, коли приїжджаєш на ротацію і бачиш ці похмурі лиця, порівнюючи те, що ти пережив і унилі проблемки маленьких людішок.
Війна - це коли в соцмережах герої піздять про священну війну проти «москалів», а самі тихенько відкупляються від призову.
Війна - це коли кожен намагається тебе повчати.
Війна - це коли люди, які панічно бояться висоти, лазять по дахах і шукають позицію для ПТУРа.
Війна - це коли пожежами можна милуватися.
Війна - це коли граєш в лотерею зі своїм життям. Снаряга, навики, звання і статуси не врятують тебе від випадкового осколка.
Війна - це коли лізеш на дах, який прострілюється, щоб дозвонитись до рідних.
Війна - це коли вишколені і озброєні армійці, яких привезли тобі на зміну кажуть вчорашнім школярам і студентам – «Пацани не їдьте, без вас нам пізда!»
Війна - це коли частина людей хоче нажитись, частина хоче перемогти, а решті просто похуй
 

d324co

Well-Known Member
Китай - умная страна. Предусмотрительная )))

Китай провел испытание по перехвату ракет наземного базирования, которое «достигло ожидаемой цели», заявило министерство обороны, назвав его оборонительным и не направленным против какой-либо стран
Министерство сообщило об этом в кратком заявлении поздно вечером в воскресенье, что той ночью было проведено «наземной технологии противоракетного перехвата».
Китай наращивает исследования всех видов ракет, от тех, которые могут уничтожать спутники в космосе, до современных баллистических ракет с ядерными боеголовками, в рамках амбициозной схемы модернизации под руководством президента Си Цзиньпина.
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach


Якщо це не фейк - дуже незрозумілий вчинок. Військової цінності ті бурові не мають. Відобуток газу на них мізерний, тим паче на фоні перевищення видобутку сибірського газу над єкспортом...
А ось удар у відповідь по чомусь подібному [moderated] буде дуже болючим...

п.с. Мабуть таки фейк, або провокація... бо ніякої пожежі,
Аксенов добавил, что после удара по буровым платформам, предварительно, раненых и погибших нет.
p.p.s.
таки провокація... щоб виправдати удари по українському газовидобуванню нібито "у відповідь"
У Харківській області війська Російської Федерації вдарили по Шебелінському нафтопереробному заводу.

Варто зазначити, що село Шебелинка – це найбільше нафтове родовище в Україні. Українські видання повідомляють про сильний та густий дим над заводом, який виник внаслідок російських обстрілів.
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Нова біологічна зброя. У Запорізькій області коза «знешкодила» декілька розтяжок, поранивши при цьому окупантів

У селі Кінські Роздори, Запорізька область, коза під час прогулянки знешкодила декілька розтяжок окупантів, при цьому поранивши їх. Про це повідомили у телеграм-каналі ГУР України.
В місцевій лікарні розмістили близько 40 військових РФ. З метою «кругової охорони», їхні товариши розмістили розтяжки навколо будівлі.

«Після цього з території одного із прилеглих господарств зайшла коза. В результаті хаотичного руху, тварина „знешкодила“ декілька гранат», — пише пресслужба ГУР.

Внаслідок ланцюгового спрацювання боєприпасів кілька окупантів отримали поранення різного ступеню тяжкості та приєдналися до інших військових РФ у лікарні.
 

d324co

Well-Known Member
Арестович об освобождении Херсона: город уже видно в прицелы и бинокли
Вооруженные силы Украины подошли к оккупированному Херсону на расстояние 15 км, но его освобождение зависит от поставок западной артиллерии.
Об этом сообщает со ссылкой на советника главы Офиса президента Алексея Арестовича журналисту Дмитрию Гордону.
Це той самий аристович ? який розповідав, що харківщину звільнили від рашистів аж до кордонів?

А це інший аристович? :
Бої навколо Харкова можуть затягнутися: Арестович порадив вивезти дітей з міста

Бої навколо Харкова та постійні обстріли міста можуть затягнутися надовго. Тому місцевим жителям радять не ігнорувати сигнали тривоги.
Про це повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович в ефірі . За його словами, харків’янам краще вивезти дітей із міста.
– В області та Харкові можуть бути складнощі. Можливо буде битва за Харків вдень та вночі, – зазначив Арестович.
Він розповів, що угруповання російських військ у Білгородській області на кордоні з Україною може бути задіяне для посилення удару на Харків.
 
Зверху