Война...

Билли Бонс

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
Швейк обратился к ополченцам, находившимся в караульном помещении:
- .... Когда дело дошло до штыкового боя, попала ему в голову пуля. Вот понесли его на перевязочный пункт, а он как заорет, что не даст себя перевязывать из-за какой-то царапины, и полез опять со своим взводом в атаку. В этот момент ему оторвало ступню. Опять хотели его отнести, но он, опираясь на палку, заковылял к линии боя и палкой стал отбиваться от неприятеля. А тут возьми да и прилети новая граната, и оторвало ему руку, аккурат ту, в которой он держал палку! Тогда он перебросил эту палку в другую руку и заорал, что это им даром не пройдет! Бог знает чем бы все это кончилось, если б шрапнель не уложила его наповал. Возможно, он тоже получил бы серебряную медаль за доблесть, не отделай его шрапнель. Когда ему снесло голову, она еще некоторое время катилась и кричала: "Долг, солдат,спеши скорей исполнить свой, даже если смерть витает над тобой!"

You must be registered for see images attach
 

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
 
  • Like
Реакції: k 54

d324co

Well-Known Member
Щось зовсім незрозуміле...
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр вважає, що заява представників Держуми Росії про намір заблокувати обмін військовослужбовців полку “Азов” спрямована на внутрішню пропаганду.

Переговорний процес щодо обміну українських військових та їхнього порятунку ще триває, – пише .

Про це Маляр сказала під час пресконференції в “Медіацентрі Україна” 17 травня.




“Щодо Держдуми, це політична заява, розрахована на внутрішню пропаганду і внутрішні політичні процеси в Російській Федерації. З нашого боку ми можемо сказати, що переговорний процес триває, і сама операція з порятунку теж триває”, – повідомила заступниця міністра.

Нагадаємо, 16 травня почалася евакуація українських військових із заблокованого заводу “Азовсталь” у Маріуполі. Про порятунок захисників повідомив президент України Володимир Зеленський.

Того ж дня Маляр повідомляла, що з “Азовсталі” до медзакладу в Новоазовську (“ДНР”) евакуйовано 53 тяжкопоранених для надання медичної допомоги.

Коли їхній стан покращиться, буде здійснено обмін на російських військовополонених, повідомила віце-прем’єрка – міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.
Тобто нашіх бійців вивезли в ордло...
Зазвичай ц б називалось "взяли в полон"...

You must be registered for see images


Лідер "Азова" Андрій Білецький закликав громадськість не розповсюджувати в інформаційному просторі домисли та думки про те, що відбувається на "Азовсталі", щоб не зашкодити ходу операції з порятунку бійців.

"Наразі головне завдання - це врятувати інших людей. Вони ще знадобляться безумовно Україні. І головне зараз - не нашкодити своїми домислами, ідеями, якимись інсайдами тощо, самої операції з порятунку бійців. Тому маю велике прохання до всіх, хто хоче поділитися думками про те, що відбувається на "Азовсталі" або до тих, у кого є якісь там секрети, інсайди і кому необхідно з усім світом поділитися цими інсайдами - залиште їх при собі, як і власні думки", - заявив Білецький у відеозверненні, оприлюдненому в , передає

Він також закликав усіх почекати на оприлюднення інформації про хід операції.

"За дві-три доби, я думаю, сам гарнізон дасть чітко зрозуміти, як все проходило, як все відбувалося, тощо. Наразі можу сказати, що гарнізон на зв'язку. Знаю, що там відбувається. Гарнізон на місці, гарнізон зі зброєю в руках", - наголосив він.

Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
Лавров призвал главу ВОЗ воздействовать на Киев

Как проинформировали на Смоленской площади в ходе телефонного разговора, глава российского внешнеполитического ведомства подробно изложил действия, предпринимаемые на ежедневной основе в рамках специальной военной операции для облегчения страданий мирных граждан.
You must be registered for see images

Лавров призвал ВОЗ "воздействовать на киевский режим с тем, чтобы тот не препятствовал реализации предлагаемых с этой целью мер".
Як я розумію, ВОЗ повинна заборонити "київському режиму" збивати гуманітарні ракети, які россіяне надсилають до українських міст і селищ ??
 

d324co

Well-Known Member
Почалось... новый етап розділу України...

Італія подала в ООН 4-етапний план встановлення миру в Україні
15:15 4 329

Італія розробила план миру та врегулювання кризи в Україні. Документ складається з чотирьох етапів.
Про це пише La Repubblica, інформує із посиланням на
Документ був розроблений Міністерством закордонних справ Італії за участю урядового палацу Кіджі. План включає не лише припинення вогню в Україні, але й співпрацю з міжнародними партнерами, зокрема Євросоюзом, G7 та ООН.
Італія назвала чотири етапи для подолання кризи, які будуть проходити під наглядом Міжнародної групи сприяння (GIF):
  • припинення вогню та ліквідація лінії бойових зіткнень під наглядом ООН;
  • вступ України за короткий термін до Євросоюзу та її нейтральний статус без приєднання до НАТО;
  • угода між Україною та Росією щодо територій Донбасу та Криму для вирішення протиріч з міжнародно-визнаними кордонами;
  • новий багатосторонній договір про мир та безпеку в Європі, який має забезпечити контроль за озброєннями та запобігання конфліктам.
План був вчора представлений міністром закордонних справ Італії Луїджі Ді Майо у Нью-Йорку. Документ вже передали генеральному секретарю ООН Антоніо Гутеррішу.
А не пішли б вони у дупу зі своїми договорами про нейтральний статус України та ще й у кордонах, визначаємих росією ???
 

goool

Well-Known Member
Танкове кладовище — все, що залишилося від форсування Сіверського Донцю | Український свідок


You must be registered for see medias

You must be registered for see medias
 
  • Like
Реакції: k 54
Зверху