Война...

dyngyldai

homo facetus
А нужно ли вообще России воевать со страной,
которая сама воюет
со здравым смыслом и подавляет права своих граждан?

не слишком ли много общего для того,
чтобы быть врагами?



(самое интересное в том, что Фарион в 1988 году вступила в Компартию и примерно тогда же стала осведомителем кремлёвских спецслужб)


You must be registered for see medias
 

dyngyldai

homo facetus
Одно из расследований деятельности самой паскудной партии украинских патриотов,
так называемой "Свободы" (вотчины Фарион и подонка Тягнибока),
опозорившей не только национальную идею,
но и многое из того, что происходило во время Второго Майдана (и после него):


Скандал з партією "Свобода": як націоналісти пов'язані з агентурою Кремля


You must be registered for see medias

Сейчас только дегенераты могут повторять те мантры, которые были вброшены в медиапространство этими людьми: "национализация любой ценой", "язык - плохо, мова - хорошо", "русские - не люди", "Украина понад усэ" и т.п.

К сожалению, идиотов в украинском обществе много. Очень много.
Однако не больше (и не меньше), чем в той же зомбированной России.
Поэтому еще раз повторяю всем:

Если вы действительно хотите отличаться от русских,
пользуйтесь головой не только для того,
чтобы орать ей патриотические лозунги.

 

dyngyldai

homo facetus
Медвежья услуга тупых ура-патриотов
или
как зомбированные лозунгами идиоты противоречат
собственным же кумирам и реальности, в которой они живут


Все мы неоднократно наблюдали здесь истерики местечковых психопатов, глупость и ограниченность которых нашла выход в истеричном следовании так называемым "патриотическим трендам". Это классика социальной психологии: чем ничтожнее обыватель, тем больше вероятность, что он найдет себя в "патриотизме", в самых оголтелых и тупых формах его проявления.

Если вам кажется, что местечковые полудурки arnisumy, rfvgy, Билли Бонс, d324co и откровенно неуравновешенный Блукач Cвiтами проявляют заурядную тупость только по причине того, что они невоспитанные провинциалы, вы ошибаетесь. К сожалению, в стране сейчас таких - миллионы. Благодаря этим идиотам сейчас у нас президентом клоун, а до этого был - заурядный коррупционер и циничный лицемер. Но даже этот лицемер иногда говорил неглупые вещи.

В то время, как настоящие патриоты защищают страну, идиоты и трусы в псевдопатриотическом угаре бьют себя пяткой в грудь с нестиранной вышиванкой, и орут о том, что "только украиноязычные могут и должны представлять интересы Украины!"

В то время, как русским языком общаются на полях сражений, в тылу "диванные бойцы" и ничтожества (те же самые arnisumy, rfvgy, Билли Бонс, d324co, впрочем, всех их перечислить невозможно, так как имя им легион) пафосно рассуждают о том, как нужно ограничивать языки в стране.



You must be registered for see images attach

От себя добавлю: тут Порошенко смягчил формулировку. На самом деле в АТО (как я знаю по многим знакомым) русскоязычных БОЛЬШЕ, чем украиноязычных. Но он не мог в этом признаться по вполне понятным политическим причинам.

Сумские ура-патриоты и вышиватники живут на своих диванах и никакой существенной пользы принести обществу не способны.
Уверен, что ни одного из них мы не встречали ни на одном из Майданов - ни в Сумах, ни в Киеве, ни в 2004-5, ни в 2013-14



А вообще, картина вырисовывается просто абсурдная:
в то время, как больше половины населения говорит на русском языке,
в то время, как русскоязычные доминируют на фронтах сражений,
в то время, как большинство фильмов и книг потребляется именно из русскоязычного сегмента,
в то время, как в домашнем общении доминирует русская речь
(как минимум, даже суржик намного ближе к русскому, чем к украинскому) -
в это время страна находится в шизофреническом угаре самооскопления
под названием "Ограничить хождение русского языка!"
и "Сделать единственным государственным самый неудобный язык!"

Подобное можно производить только с одной целью: с целью отучить людей думать.
И эта цель (судя по поведению местечковых вышиватников) уже почти достигнута.
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
Уряд Канади радить громадянам уникати поїздок в Україну через ризик вторгнення Росії

Уряд Канади закликав своїх громадян уникати поїздок в Україну через нарощування російських військ біля українських кордонів.
Про це повідомляє із посиланням на .
"Уникайте несуттєвих поїздок в Україну через триваючу російську агресію і нарощування військової потужності в країні й навколо неї", – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, , де зустрінеться з українськими посадовцями та канадськими військовими інструкторами.
Джерело:
 
  • Haha
Реакції: Aiir

dyngyldai

homo facetus

Никогда Запад не будет думать об Украине больше, чем она сама способна позаботиться о себе.
Страна, в которой доминирующая часть населения сменила коррупционера на марионетку-проститутку, не заслуживает того, чтобы из-за нее кто-либо ощущал дискомфорт.
Страна, в которой за 30 лет независимости не наказан ни один из коммунистов, не привлечен к ответственности ни один из олигархов, в которой весь политический истеблишмент поголовно пляшет под дудку Кремля, должна выпасть из области интересов цивилизованных государств.

Поэтому, если Путин нападет на Украину - ни от какого SWIFT его отключать не будут.

И это - правильно. Чем хуже - тем лучше. Потому что только тогда, когда все начнет валиться в пропасть, эти идиоты поймут, кто виноват в том болоте, в котором они тонут. Даже если страна не выкарабкается из трясины коррумпированности на фоне тотального идиотизма и апатичности населения - даже в этом случае ее судьба станет отличным уроком для остальных.

В учебниках истории через 10-15 лет будут рассказывать: "Вот, дети, смотрите, до чего доводит ура-патриотизм, глупость и конформизм. Страна, нашедшая в себе смелость и решительность для двух Майданов - оба раза упустила тот шанс, который ей дарила судьба. Конечно же, нечего удивляться, что третьего шанса ей уже не предоставилось. Видите это место на карте? Раньше здесь была Украина..."
 

arnisumy

Well-Known Member
Нове російське угруповання розгорнуте за 13 км від кордону з Україною.
З'явились нові супутникові знімки російської військової техніки біля кордонів України.
Їх оприлюднила агенція , інформує .
You must be registered for see medias
Дивіться також на "Цензор.НЕТ":
Як журналіст Newsmax Алекс Сальві Росія розташувала свої сили:
  • Климово– за 13 км від України;
  • Клинці – за 30 км від України;
  • Єльня – за 135 км від України;
  • Погоново – за 165 км від України.
Джерело:
 

arnisumy

Well-Known Member
Ізраїльтян, які мешкають в Україні, просять заповнити анкету "у світлі ситуації, що склалася"

В Ізраїлі закликають своїх громадян, які проживають на території України - заповнити анкети й вказати особисті дані. Це необхідно для швидкого зв’язку.
Як інформує така інформація міститься у Міністерства закордонних справ Ізраїлю.
"У світлі ситуації, що склалася, рекомендуємо ізраїльтянам, які перебувають в Україні, заповнити нижченаведену анкету. Будь ласка, заповніть анкету на кожного члена сім'ї індивідуально, включаючи неповнолітніх дітей віком до 18 років", - пишуть у міністерстві.
В анкеті необхідно вказати особисті дані, сімейний статус, а також мобільний телефон та пошту.
 

arnisumy

Well-Known Member
Кабмін дозволив добровольцям тероборони застосовувати мисливську зброю, - постанова

Кабінет Міністрів оприлюднив порядок застосування членами добровольчих формувань територіальних громад особистої мисливської зброї та набоїв до неї під час виконання завдань тероборони.
№ 1448 Кабінет Міністрів схвалив 29 грудня 2021 року, передає з посиланням на .
"Відповідно до частини третьої статті 22 Закону України "Про основи національного спротиву" затвердити Порядок застосування членами добровольчих формувань територіальних громад особистої мисливської зброї та набоїв до неї під час виконання завдань територіальної оборони", - ідеться у постанові.
Постанова набрала чинності 1 січня 2022 року.
Зокрема у Порядку йдеться, що особисту мисливську зброю та набої до неї можуть застосовувати під час виконання завдань територіальної оборони всі члени добровольчих формувань. При цьому виготовлення, придбання, зберігання та облік особистої мисливської зброї та набоїв до неї здійснюються відповідно до вимог законодавства.
Під час перенесення або перевезення особиста мисливська зброя членів добровольчих формувань може бути у зарядженому стані та поза спеціальним чохлом, кейсом, футляром тощо, але виключно під час виконання ними завдань територіальної оборони. При цьому при собі треба мати дозвіл на зброю і посвідчення добровольця тероборони.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Члени добровольчих формувань (які не є військовослужбоцями) під час виконання завдань територіальної оборони, мають право застосовувати особисту мисливську зброю для:
  • захисту цивільних осіб та/або цивільних об’єктів від нападу, відбиття нападу або запобігання загрозі нападу на об’єкти, що охороняються,
  • звільнення захоплених військових та/або цивільних об’єктів або запобігання (перешкоджання) такому захопленню,
  • знищення зброї, бойової техніки, транспортних або технічних засобів, які перебувають у користуванні осіб, причетних до збройної агресії,
  • запобігання та/або припинення діяльності, затримання, роззброєння або знешкодження осіб, причетних до збройної агресії,
  • припинення дій осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення,
  • припинення дій осіб, які перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до виконання завдань територіальної оборони,
  • припинення дій осіб, які становлять або можуть становити небезпеку для осіб, залучених до виконання завдань територіальної оборони, або інших осіб.
Летальне застосування членами добровольчих формувань особистої мисливської зброї та набоїв до неї під час виконання завдань територіальної оборони дозволяється для індивідуальної самооборони, самооборони, а також з метою виконання завдань щодо відсічі збройній агресії проти України та під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії.
Іншою постановою від 29 грудня 2021 р. уряд затвердив положення про добровольчі формування територіальних громад, що визначає порядок їх утворення та комплектування.
Як повідомлялося, новий закон України "Про основи національного спротиву", що діє з 1 січня 2022 року, розрізняє поняття "військові частини Сил територіальної оборони Збройних сил України" та "добровольчі формування територіальних громад".
Джерело:
 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Кабмін дозволив добровольцям тероборони застосовувати мисливську зброю, - постанова

Кабінет Міністрів оприлюднив порядок застосування членами добровольчих формувань територіальних громад особистої мисливської зброї та набоїв до неї під час виконання завдань тероборони.
№ 1448 Кабінет Міністрів схвалив 29 грудня 2021 року, передає з посиланням на .
"Відповідно до частини третьої статті 22 Закону України "Про основи національного спротиву" затвердити Порядок застосування членами добровольчих формувань територіальних громад особистої мисливської зброї та набоїв до неї під час виконання завдань територіальної оборони", - ідеться у постанові.
Постанова набрала чинності 1 січня 2022 року.
Зокрема у Порядку йдеться, що особисту мисливську зброю та набої до неї можуть застосовувати під час виконання завдань територіальної оборони всі члени добровольчих формувань. При цьому виготовлення, придбання, зберігання та облік особистої мисливської зброї та набоїв до неї здійснюються відповідно до вимог законодавства.
Під час перенесення або перевезення особиста мисливська зброя членів добровольчих формувань може бути у зарядженому стані та поза спеціальним чохлом, кейсом, футляром тощо, але виключно під час виконання ними завдань територіальної оборони. При цьому при собі треба мати дозвіл на зброю і посвідчення добровольця тероборони.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Члени добровольчих формувань (які не є військовослужбоцями) під час виконання завдань територіальної оборони, мають право застосовувати особисту мисливську зброю для:
  • захисту цивільних осіб та/або цивільних об’єктів від нападу, відбиття нападу або запобігання загрозі нападу на об’єкти, що охороняються,
  • звільнення захоплених військових та/або цивільних об’єктів або запобігання (перешкоджання) такому захопленню,
  • знищення зброї, бойової техніки, транспортних або технічних засобів, які перебувають у користуванні осіб, причетних до збройної агресії,
  • запобігання та/або припинення діяльності, затримання, роззброєння або знешкодження осіб, причетних до збройної агресії,
  • припинення дій осіб, які вчинили або вчиняють правопорушення,
  • припинення дій осіб, які перешкоджають виконанню законних вимог осіб, залучених до виконання завдань територіальної оборони,
  • припинення дій осіб, які становлять або можуть становити небезпеку для осіб, залучених до виконання завдань територіальної оборони, або інших осіб.
Летальне застосування членами добровольчих формувань особистої мисливської зброї та набоїв до неї під час виконання завдань територіальної оборони дозволяється для індивідуальної самооборони, самооборони, а також з метою виконання завдань щодо відсічі збройній агресії проти України та під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії.
Іншою постановою від 29 грудня 2021 р. уряд затвердив положення про добровольчі формування територіальних громад, що визначає порядок їх утворення та комплектування.
Як повідомлялося, новий закон України "Про основи національного спротиву", що діє з 1 січня 2022 року, розрізняє поняття "військові частини Сил територіальної оборони Збройних сил України" та "добровольчі формування територіальних громад".
Джерело:
Тобто, буде пародія на швейцарську армію, але з дідовськими бєрданками ??? А, потім, усіх в терористи і під суд, як з добробатами ???
 
Зверху