Война...

d324co

Well-Known Member
Українські бійці збили російський безпілотник, що перетнув лінію розмежування
12:07 / 16 ноября 2021
You must be registered for see images

У районі проведення Операції об’єднаних сил засобами радіоелектронної боротьби було примушено до посадки безпілотний літальний апарат противника, який перетнув лінію розмежування на Донеччині.
Джерело: Facebook-сторінка
Дослівно: “Ворожий літальний апарат зовнішніх ушкоджень не зазнав.
Українські військові вже ідентифікували захоплений безпілотний літак противника. Ним виявився БПЛА, котрий належить до російського багатоцільового безпілотного авіаційного комплексу “Орлан-10”, що призначений для ведення розвідки та коректування вогню артилерії.
“Орлан-10” виробляє російське ТОВ “Спеціальний технологічний центр” у Санкт-Петербурзі – і цей комплекс стоїть виключно на озброєнні ЗС Російської Федерації”.
Деталі: У штабі наголосили, що “крилатий трофей” є беззаперечним доказом та документальним підтвердження присутності російських військ, озброєння та техніки на території України.
“Ворожий літальний апарат зовнішніх ушкоджень не зазнав". - фото це ілюструє )))
 

arnisumy

Well-Known Member
Росія готує провокацію на Донбасі під "чужим прапором", щоб вторгнутися в Україну, – CNN

США мають інформацію, що вказує на те, що Росія підготувала групу для проведення фіктивної операції на сході України, намагаючись створити привід для вторгнення.
Про це заявив у п'ятницю американський чиновник в інтерв'ю CNN, інформує із посиланням на .
За словами чиновника, США мають докази того, що оперативники навчені веденню бойових дій у міських умовах та використанню вибухових речовин для проведення диверсій проти власних маріонеткових сил Росії - бойовиків угруповань "ДНР" та "ЛНР".
Це твердження перегукується із заявою, опублікованою Міністерством оборони України у п'ятницю, в якій йдеться про те, що російські спецслужби готують провокації проти російських військ у спробі підставити Україну. Радник національної безпеки Джейк Салліван натякнув на розвіддані під час брифінгу з журналістами в четвер.
"Наша розвідувальна спільнота має інформацію те, що Росія закладає основу, щоб мати можливість сфабрикувати привід для вторгнення", - сказав Салліван. "Ми бачили цей план дій у 2014 році. Вони знову готують це, наша адміністрація матиме додаткові подробиці, щоб поділитися ними з пресою протягом наступних 24 годин. Ми розглядаємо це як потенційне створення приводу [для російського вторгрення]".
Американський чиновник сказав, що адміністрація Байдена вважає, що Росія може готуватися до вторгнення в Україну, "яке може призвести до широкомасштабних порушень прав людини та військових злочинів, якщо дипломатія не досягне своєї мети".
"Російські військові планують розпочати ці дії за кілька тижнів до військового вторгнення, яке може розпочатися між серединою січня та серединою лютого", - сказав чиновник. "Ми бачили цю схему у 2014 році у Криму".
За словами чиновника, США також спостерігають, як російські суб'єкти впливу починають готувати російську аудиторію до інтервенції, зокрема, підкреслюючи наративи про погіршення ситуації з правами людини в Україні та зростання войовничості українських лідерів.
"У грудні кількість російськомовного контенту в соціальних мережах, що висвітлює всі ці три теми, збільшилася в середньому майже до 3500 повідомлень на день, що на 200% більше, ніж у листопаді", - зазначив чиновник.
Джерело:
 

dyngyldai

homo facetus
...и мир

Лев Николаевич Толстой

русский классик


You must be registered for see images attach

 

arnisumy

Well-Known Member
ЗМІ створили інтерактивну карту російської присутності біля кордонів і в ОРДЛО
12/01/2022 17:14
You must be registered for see images

СКРІНШОТ ІЗ КАРТИ
Радіо “Донбас.Реалії” створило інтерактивну карту військової присутності Росії біля українських кордонів та на окупованих територіях.
Вона доступна
На карті зібрані усі дані про скупчення російських підрозділів на кордонах, які були відкриті західними медіа з листопада 2021 року, а також місця тренувань і зберігання зброї на окупованих територіях Донецької і Луганської областей, знайдені проєктом “Радіо “Донбас.Реалії” за останні кілька років.
З карти можна перейти на:
  • публікації про кожен із цих полігонів, де є інформація про види техніки та озброєння, які там зберігаються;
  • на супутникові знімки, отримані західними медіа від компанії Maxar Technologies;
  • відео перекидання техніки, яке люди публікували у мережі.
Карта буде оновлюватися, щойно з’являтимуться нові дані.
 

dyngyldai

homo facetus
Ни один российский воин не переступит границы Украины, которые охраняют бравые диванные войска, состоящие из таких неустрашимых укро-Рэмбо, как arnisumy! Пусть они никогда не воевали, кроме как за клавиатурой, пусть они не были ни на одном Майдане (по молодости и из желания сберечь себя для более важных боёв - на форумных фронтах) - все равно эта гвардия защитит государство. Без сомнения.

Раньше говорили: "шапками закидаем!". Сейчас те же самые бравые вояки скажут так: "Задавим врага фотошопами и решительными комментами!"

Правда, решительными они будут только до момента смены власти. Ну, это уже не их вина. Для них главное в каждой битве - сохранить себя для следующего, "решительного боя". Поэтому завтра тот же arnisumy будет бить себя пяткой в грудь и надсадно орать: "Язык - хорошо! Мова - плохо!" А подпевать (точнее, подскуливать) ему будут остальные вояки этого форума - d324co, rfvgy, Flicker и прочие флюгеры.
 

arnisumy

Well-Known Member
Сили тероборони в прикордонних областях сьогодні мають отримати зброю - Веніславський

Сили тероборони в прикордонних областях до 15 січня мають отримати зброю та дані про місця дислокації. До лютого - по всій країні.
Про це заявив член Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народний депутат Федір Веніславський, повідомляє із посиланням на .
"Дійсно необхідно розробляти план дій на будь-який непередбачуваний випадок. Цим зараз і займається наше військово-політичне керівництво. На превеликий жаль, з 2014 року цим взагалі ніхто не займався", - сказав Веніславський.
За його словами, що влада над цим зараз активно працює.
"Завтра (15 січня, - ред.) у всіх прикордонних областях України бригади вже мають за тими нормативними вказівками, наказами і актами отримати і зброю, і розуміти місця дислокації. До лютого ми маємо у всіх областях України зробити те саме, тому процес іде. Я сьогодні розмовляв з командувачем сил ТРО, він мені підтвердив, те, що я зараз говорю", - підсумував нардеп. Джерело:
 

dyngyldai

homo facetus
Война с Россией

Репортаж с вышиванкой на шее

Разговор с одним из пламенных вышиватников, завсегдатаем
самого зомбированного ура-патриотизмом форума - сайта цензор.нет:

- Скажи, ты ведь не сомневаешься, что Россия хочет напасть?
- Конечно! Не сегодня-завтра! Но мы им покажем! Мы их в бараний рог!..
- Ага, а сам ты оружие держал в руках? В армии служил или в АТО воевал?
- Ну, я сам не стреляю, но я хочу, чтоб к штыку приравняли перо!
- О, замечательно! А то мне тут говорили, что классика устарела. Оказывается, нет! А подробнее можно?
- Да без проблем! Ты знаешь, скольких врагов я сразил своими комментами на форумах? Тыщщи! Я их уничтожил своим словом! Я их разоружил и просто убил аргументами и картинками!
- Да, вижу, ты просто силач...
- Ага, я такой! Иногда перечитываю свои ответы москалям, и сам себя бояться начинаю - настолько я крут! А представь, что я не один такой - нас миллионы!
- Не сомневаюсь.
- Вот! И как только враг вторгнется на нашу землю, мы немедленно ударим по нему - разрушительными фотошопами, язвительными анекдотами, остроумными метафорами, частушками про Путина и всем прочим из нашего патриотического арсенала! Он тут же побежит назад!
- Ага... Ну, а вдруг не побежит? Из обычного оружия ты вообще стрелять умеешь?
- Безусловно! Я в с.т.а.л.к.е.р.е. освоил все виды советских винтовок и натовских стволов - от дробовиков до снайперских винтовок. А в контре и баттле круче нашей команды вообще никого нет!
- Ну ладно, спасибо тебе. Не стану больше задерживать, беги домой, а то мамка заругает за то, что домашнее задание не приготовил.
- Не-а, не заругает! Я уже большой, мне 35 лет!
- Надо же... А так и не скажешь... Как, однако, молодит вышиванка, заправленная в трусы ... И ура-патриотизм.
 
Останнє редагування:
  • Haha
Реакції: Aiir
Зверху