Война...

arnisumy

Well-Known Member
А ось тут я згоден з россіянами.
Усі ці "засідання" (схоже на засідку...) повинні транслюватись у прямому єфірі! Досить вже таємних домовленностей і торгівлі (на крові)
сцикотно "ссукам урода" відкрито "дагаріватса гдєта пасєрєдінє".
Ссуться від самої думки, що тупі лошари, які їх вибрали точують як виглядає оте саме "пасєрідінє".
А тепер у козлорилих є компромат на зегенератів, от і побачим що вони виторгуюють.
 

arnisumy

Well-Known Member
02.02.21 18:08
Український воїн загинув від кулі снайпера біля Шумів, ворожі обстріли зафіксовано біля Кримського, Південного і Павлополя, - пресцентр ОС

Фото: Джерело
Упродовж цієї доби, 2 лютого, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку найманців РФ.
Про це інформує із посиланням на .
Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", біля Кримського, окупанти відкривали вогонь з підствольного гранатомета, а поблизу Південного - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
Недалеко від населеного пункту Шуми збройні формування Російської Федерації вели в бік українських позицій прицільний снайперський вогонь. Внаслідок пострілу снайпера зазнав важкого поранення військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил. Захиснику було оперативно надано медичну допомогу але, на жаль, врятувати його не вдалося.
У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з автоматичного станкового і станкового протитанкового гранатометів поблизу Павлополя.
"Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - сказано в повідомленні.
Читайте також:
 

arnisumy

Well-Known Member
тарговьіє партньорьі ішака омансько-дубайського "пастрєлівают", "всеосяжне" @лядь "ЗЕ-пєрєміріє":

14.02.21 20:05
Українські воїни Олександр Войтенко, В'ячеслав Олексієнко та Дмитро Мироненко загинули 14 лютого на Донбасі. ФОТО
З'явилося більше інформації про загиблих на Донбасі 14 лютого українських воїнів.
Про це повідомляє

Капітан Олександр Володимирович Войтенко, 30.11.1974 р.н., уродженець Полтави

Солдат В'ячеслав Сергійович Олексієнко, 17.04.1987 р.н., уродженець міста Кременчук.

Старший солдат Дмитро Мироненко, 31.03.1994 р.н., уродженець Харкова.
За попередніми даними, близько 10:00 14 лютого під час переміщення в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях унаслідок підриву на капітан Олександр Войтенко (1974 року народження), солдат В'ячеслав Олексієнко (1987 року народження) та старший солдат Дмитро Мироненко (1994 року народження). Бійці загинули на місці.
 

arnisumy

Well-Known Member
все ... капець гусні, зрадникам і коллаборантам! "Найвеличніший" щас всіх порве!
You must be registered for see images

08.04.21 13:13
Їдемо на місця загострення на Донбасі. Хочу бути з нашими солдатами у важкі часи, - Зеленський

Попри чергове загострення на Донбасі українська сторона має намір зробити все можливе для досягнення миру. Україна потребує миру.
Як інформує про це у написав президент Володимир Зеленський.
"Як Верховний Головнокомандувач я хочу бути з нашими солдатами у важкі часи на Донбасі. Їдемо на місця загострення. Вічна пам'ять 23-річному солдату, якого застрелили минулої ночі. Україна потребує миру і зробить все для цього", - написав президент.
Як повідомлялося раніше, президент України
Як зазначили в ОП, Зеленський відвідає передові позиції, де останнім часом систематично порушується режим припинення вогню і де в результаті ворожих обстрілів загинули і були поранені українські захисники.
Також читайте:

 
Зверху