Злочини росії проти України та українців?

rfvgy

Ukrainian
14 міністрів ЄС провели акцію з вимогою звільнити Надію Савченко
15 офіційних представників Євросоюзу закликали російську владу негайно звільнити українську льотчицю Надію Савченко.

Акція на підтримку Надії Савченко
Представники 15 країн Євросоюзу об'єднали свої зусилля, аби закликати російську владу до негайного звільнення української льотчиці Надії Савченко, повідомляє в понеділок, 9 лютого,інформагенція dpa. З ініціативи , його колеги з Бельгії, Великобританії, Болгарії, Хорватії, Кіпру, Данії, Естонії, Ірландії, Латвії, Мальти, Польщі, Румунії та Швеції, а також посол Франції у ЄС провели у Брюсселі акцію, спільно сфотографувавшись із потретами Савченко в руках, а також з українським прапором та гаслом "Free Savchenko". "Ми закликаємо російську владу звільнити незаконно викрадену українську льотчицю", - заявили європейські політики після проведення .
Тривале голодування
Інформагенція Associated Press нагадує також, що Надія Савченко, яку російська влада утримує в тюрмі та звинувачує в "навмисному вбивстві" двох російських журналістів у зоні озброєного конфлікту з проросійськими сепаратистами на Сході України, голодує на знак протесту проти свого ув'язнення вже понад 60 діб. Росія не звільнила її навіть попри обрання депутаткою українського парламенту та членом української делегації ПАРЄ. У Держдепартаменті США також висловили стурбованість станом української льотчиці та умов її утримання.

 

artem20

Well-Known Member
Надежда Савченко будет переведена из СИЗО в больницу из-за голодовки
ФСИН принял решение о переводе Надежды Савченко из СИЗО в больницу из-за длительной голодовки.
«В связи с длительным отказом от приема пищи Надежды Савченко ФСИН России принято решение о направлении ее в медицинское учреждение для дополнительного медицинского обследования и дальнейшего наблюдения», — приводит слова представителя ФСИН.
Ранее в среду адвокат Надежды Савченко Илья Новиков что в отношении его подзащитной возбуждено новое уголовное дело о незаконном пересечении российской границы.
а есть её последние фото?
 

rfvgy

Ukrainian
а есть её последние фото?
Питання не за адресою ... тому залишу без відповіді ...

Судячи як відбувається у кацапстані , там можуть проводити ЗАБОРОНЕНІ зйомки під час допитів затриманих ( Пєрмяков , або водій снігозбирача у Внуково) або пропускати журнашлюх до затриманих ... Фотографування на режимних об"єктах мабуть заборонено за правилами .
 

rfvgy

Ukrainian
Надію Савченко доставили до суду
Вівторок, 10 лютого 2015, 11:59
фото
Українку Надію Савченко доправили в Басманний суд Москви, де розглядатиметься питання про подовження терміну її арешту.
Про це з посиланням на "Інтерфакс" повідомляє

Надія Савченко, 10 лютого 2015 року. Фото
Як відомо, Басманний суд Москви 10 лютого розгляне клопотання слідства про продовження строку арешту українського військовослужбовця Надії Савченко на три місяці – до 13 травня.
На засідання прибули депутати від партії "Батьківщина", від якої Савченко була обрана до Верховної Ради, і її сестра – Віра Савченко.
Савченко голодує вже 60-ий день проти свого незаконного арешту.

 

rfvgy

Ukrainian
Савченко: Цей фарширований цирк треба закінчувати
Вівторок, 10 лютого 2015, 13:40
Українська льотчиця Надія Савченко, яка незаконно утримується в Росії, заявила, що продовжить голодування.
Про це повідомляє російський " ".
"Продовжу голодування, сьогодні 60-йдень. Я продовжу голодування до того часу, поки мене не повернуть на Україну, з якої викрали, або до своєї смерті в Росії",- сказала Савченко на засіданні в Басманному суді у вівторок.
You must be registered for see images

Надія Савченко в суді 10 лютого. Фото "Новой газеты"
Вона категорично заперечує всі пред'явлені їй звинувачення.
"Цей фарширований цирк треба закінчувати. Я нічого не винна російському народу, а з тим, що я винна українському, розберуся, коли повернуся",- сказала вона.
Суд також продовжив строк слідства у кримінальній справі відносно Савченко до 13 травня.
"Причетність Савченко до кримінальних злочинів підтверджується сукупністю зібраних у кримінальній справі доказів", - заявив слідчий.

За його словами, у рамках кримінальної справи належить провести ще декілька експертиз: комплексну криміналістичну експертизу знімків з космосу місцевості в районі селища Металіст, де загинули журналісти, вибухотехнічну експертизу, а також фоноскопічне й почеркознавче дослідження. Крім того, усі результати мають бути перекладені українською мовою для ознайомлення з ними Савченко, а також захисту.

За словами слідчого, Савченко "звинувачують у злочині проти інтересів Російської Федерації та проти громадян Російської Федерації". Будь-який інший запобіжний захід не сприятиме якісному й усебічному розслідуванню справи, оскільки українка може йому перешкодити.

На думку слідства, обставини, що стали основою для обрання їй початкового запобіжного заходу, не змінилися і не зникли, а стан здоров'я Н.Савченко, вік і сімейний стан не перешкоджають її триманню в СІЗО, вважає слідчий.

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images


з коментів:
Пост очевидца "Сер 3-М
СК просит Басманный суд продлить арест Савченко еще на 3 месяца.
- Где работаете?
Савченко: Сижу в тюрьме в России
- Проживаете там?
- Проживаю в клетке.
- Ранее российским судом судимы?
- Слава Богу, раньше в России не была.
- Состояние здоровья? - Не дождётеся! ‪#‎Савченко‬ "Судья" Карпов сделал Надежде замечание за некорректное отношение к "суду".
Адвокат Илья Новиков подает отвод "судье" Карпову на основании того, что он в списке Магнитского.
Адвокат Новиков: Мы не вправе привлекать вашу честь и совесть к такому испытанию. Савченко - член ПАСЕ, ПАСЕ внесло вас в список Магнитского
Савченко: Поддерживаю отвод, но замена будет - шило на мыло.
адвокат Фейгин поддерживает отвод потому что у судьи не было оправдательных приговоров за всю карьеру
судья Артур Карпов пошёл совещаться с собой о своём отводе, а Надежда Савченко крикнула прокурору и следователю: "Клоуны!"

Продолжение "Мать Надежды Савченко. Говорит, что пыталась уговорить Надю прекратить голодовку. Она не соглашается
Мама вполголоса сказала Надежде, "я тебя люблю". Пристав сделал замечание. Вот фашисты, прошептала она.
Судья Карпов свой отвод не удовлетворил. Продолжается суд.
Обсуждается назначение экспертиз. Пиротехнической и так далее.
Савченко: 8 месяцев следствие ничего не делали, я просто сидела в тюрьме. 17 тыс. свидетелей, о которых они говорят, я не видела.
Защита считает, что экспертизы были назначены много месяцев назад и следствие могло давно провести их.
Савченко Как украли, так и верните. Я не виновата перед российским народом

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias
Реально молодец!
Особливо, враховуючи що їй протягом 6-ти годин, доки йшло судилище, ще й пити не давали.
Справді, було б дуже доречно у Києві певну вулицю (там де кацапське діппредставництво) її ім'ям назвати.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Дураки делают героев

Мы ведем себя как дураки и хулиганы. Вот вся эта история с Надеждой Савченко – она как раз и есть про глупость и хулиганство. Сначала сделать – потом подумать, разве это не глупость? Делать всякий раз себе же во вред, против своих же интересов, разве не дурь? А делать это самыми вульгарными способами и рвать на себе рубаху в праведном гневе – это не хулиганство разве? Только хулиганство государственного масштаба. В деле Савченко мы должны поверить в то, что эта женщина обладала каким-то таким хитрым навыком, что была способна навести огонь минометов не просто на каких-то абстрактных людей, а конкретно на журналистов. И так этот огонь навела, что журналисты действительно были убиты. А потом вместо того, чтобы скрываться от возмездия сама отправилась на российскую территорию и каталась там на такси, пока ее не арестовали. Я понимаю, что в жизни еще и не такие бредни возможны и что поверить можно в принципе во всякую чушь. Но думаю, что случай Савченко не из серии «очевидного невероятного». Куда охотнее я поверю в то, что каким-то славным креативным бойцам пришла в голову отличная, на их взгляд, мысль похитить какого-нибудь украинского солдата и повесить на него убийство российских журналистов. Чтобы поднять по такому случаю дикий хай, вызвать в нас волну ненависти к хохлам и заслужить поощрение начальства за проявленную инициативу. Вот и взяли, так сказать «языка». Мужика не нашли, а с бабой совладали. Только баба крепкая попалась. Как говорится, «не стала Аня на Петровке колоться». И дело, которое выглядело таким легким и выгодным, становится все поганее и позорнее для нашей страны, хотя куда уж нам больше позора-то, казалось бы. А дальше все может быть только еще хуже. Думаю, что в Кремле и сами не рады, что эта каша заварилась. Но отыграть назад они не могут. Доказать недоказуемое невозможно. Но возможно придумать очередной фантастический приговор, которыми так прославилась наша Фемида за время правления нынешнего президента. Дать реальный, но не слишком большой срок, а потом провернуть какой-нибудь обмен или еще что-то подобное. И продолжать пугать российских телезрителей Надей Савченко как Бабой Ягой. Только штука в том, что Надя Савченко своим упорством и бесстрашием скорее напоминает другого почти сказочного героя – Жанну д’Арк. Для своей страны она таковой и становится с каждым днем, проведенным в плену в Москве. И либо станет супергероем, когда вернется, либо станет легендой нации, если в результате голодовки просто умрет в «Лефортово». Вот так наши дураки и хулиганы делают героев для соседней страны.



You must be registered for see medias
 

rfvgy

Ukrainian
Количество жертв обстрела Краматорска увеличилось до 17 человек
Количество погибших в результате артиллерийского обстрела Краматорска возросло до 17 человек.
Об этом сообщает со ссылкой на ДонОГА.

"В результате обстрела Краматорска с территории, контролируемой "ДНР", от разрывов снарядов, находящихся на вооружении в Российской Федерации, погибли 17 человек, из них трое умерли в больнице.
По состоянию на утро среды в стационарах больниц остаются 34 раненых, в том числе 4 ребенка", - говорится в сообщении.

"Самый младший из пострадавших, трехлетний Клим, находится в реанимации в тяжелом состоянии. Ему и другим пострадавшим оказывается вся необходимая медицинская помощь", - добавили в пресс-службе.



Читайте также на "Цензор.НЕТ":
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

11 ЛЮТОГО, 2015 17:38
Надія Савченко намалювала малюнки з залі засідань Басманного суду Москви

Малюнки української льотчиці оприлюднив у один з адвокатів Надії Савченко Марк Фейгін, повідомляє .

"Вышел от Надежды. Вот что вынес...", - написав адвокат.

На малюнках символічне зображення неньки-України з надписом: "Україна переможе!", Слава Україні!","Героям Слава!".

На іншій роботі ув’язнена російського СІЗО відобразила конвойного собаку з надписом: "Самий вихований конвоїр".





Натисніть на зображення для збільшення

В коментарях до малюнків користувач ВС написав: "Талант - он и в застенках РФ талант!"

Нагадаємо, вчора голодуючій Надії Савченко . Начальник конвою Альохін заявив їй, щоб вона не розмовляла з ними "чурбанською мовою". Суд продовжив строк слідства у кримінальній справі відносно Надії Савченко до 13 травня.
 
Зверху