Петро Порошенко 5-й Президент України

d324co

Well-Known Member
Чергова "справа" проти Порошенко лопнула... Та ще й добряче вдарила по гаманцям позивачів. Це вам не в пещерському суді )))

Позов розглядався у Високому суді Лондона та стосувався надуманих претензій Суркісів як співвласників телеканалу, яким вони володіють з Коломойським та Медведчуком. Як раніше повідомлялося, у вересні 2021 року Високий суд Лондона оголосив , яким визнав позов проти Порошенка та Гонтарєвої безпідставним.
 

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D
Суддя Бортницька, яка мала оголосити текст ухвали щодо арешту майна Порошенка, раптово "пішла у відпустку", - адвокат Галанський


Суддя Печерського суду Віта Бортницька, яка мала сьогодні оголосити повний текст ухвали щодо арешту майна п'ятого президента Петра Порошенка, раптово пішла у відпустку.
Як інформує із посиланням на " ", про це заявив один з адвокатів п'ятого президента Денис Галанський.
Засідання було призначено 14 січня на 12:00.
"Засідання з оголошення повного тексту судового рішення про арешт майна Петра Порошенка сьогодні не відбудеться. В ухвалі, коли нам видали короткий текст, було написано, що на сьогодні це засідання було призначено на 12:00. Зараз я дізнався, мені видали відповідну розписку про те, що судді немає, вона у відпустці. Нам дали розписку, що на 13:50 (це буде 19 числа цього місяця), можливо, буде. Тому що мало бути сьогодні", - сказав правозахисник.
Також читайте:
Він повідомив, що адвокати Порошенка подали апеляційну скаргу на це рішення до Київського апеляційного суду. А також нагадав, що у рішенні Печерського суду про арешт майна є низка помилок, зокрема суд наклав арешт на майно, яке не належить Порошенку.
Галанський зазначив, що у справі проти Порошенка рішення ухвалюються таємно, із грубими процесуальними порушеннями.
"Ми клопотання про обрання запобіжного заходу безпосередньо не бачили. Ми багато інформації черпаємо з преси. Дуже багато зливів, але чомусь нас не повідомляють про такі засідання, і ми не можемо належним чином підготуватися. Нагадаю, що про засідання щодо арешту майна Порошенка 6 січня на 9:30 нас повідомили смс-повідомленням 5 січня о 17:00", - зауважив адвокат.
"Сьогодні мало відбутися оголошення ухвали про арешт майна з тою мотивувальною частиною рішення, якої нам не було оголошено безпосередньо в день його прийняття. Тобто ми мотивів прийняття рішення досі не знаємо", - підсумував Галанський.
Джерело:
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see medias

Щось мені це "дєйство" нагадує... Чи то приїзд міхеїла, чи то хресний хід під час карантину...
 

dyngyldai

homo facetus


полная статья на сайте korrespondent.net:

цитаты:
По версии следствия, инициированные Порошенко действия в 2014 году стали основной причиной одностороннего отказа компании Steel Mont trading ltd от поставок угля из ЮАР.

Затем Центрэнерго оказалось в искусственно созданных условиях, при которых имело возможность импортировать уголь только из РФ. При этом РФ заблокировала поставки угля, оставив возможность поставки угля исключительно с территории Украины, временно неподконтрольной украинскому правительству.

С ноября 2014 года и до января 2015 года Виктор Медведчук начал работу по организации поставок угля предприятиями, имущество которых находилось под контролем так называемых "ЛНР" и "ДНР". Их главари определили для сотрудничества ГП Шахта имени Киселева и ГП Луганскуголь.
Бывшего президента подозревают в государственной измене. В том, что он якобы разорвал контракты на поставки угля из ЮАР и организовал поставки угля из неподконтрольного Донбасса. . Офис генпрокурора будет требовать в суде арестовать бывшего президента . Позже по ходатайству прокурора Печерский суд наложил Порошенко.

Подонок должен сидеть в тюрьме. Вместе с клоуном.

А порохоботы должны сидеть в психбольнице. Вместе с любителями голобородько.


И ЕЩЕ РАЗ НАПОМИНАЮ НАИВНЫМ ВЫШИВАТНИКАМ:

Когда зло борется со злом, одно из них считают добром.
В борьбе за украинскую кормушку с комбикормом
политические свиньи будут топить друг друга
за реальные и выдуманные преступления.
Но из этого не следует вывод, что эти свиньи не заслуживают наказания


You must be registered for see images


 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Aiir

dyngyldai

homo facetus



Сам Порошенко в интервью сказал, что не обсуждал с другими тремя подозреваемыми (нардепом Виктором Медведчуком, бизнесменом Сергеем Кузярой или экс-министром энергетики Владимиром Демчишиным – ред.) поставки угля с территории ОРДО и не знал об этой схеме.

"Если речь идет о каких-то контрактах, каких-то фирмах… Я не знаю. Я с Медведчуком никогда не обсуждал. Я никогда в жизни не видел Кузяру и других. Хотя на сегодняшний день я с удивлением узнал, что его четыре месяца держат в тюрьме под залог миллиард для того, чтобы он дал показания против меня. Вторая позиция: есть официальное обвинение в государственной измене. Они адвокатам ответили, что уже расследование закончили", – сказал Порошенко.
Другими словами, президент, ответственный за мероприятия подобного уровня, пытается уйти от наказания, апеллируя к своей некомпетентности и отсутствию владения ситуацией в стране.

Кто может верить таким жалким аргументам? Только идиоты.



Не воровал я!!!
Они сами договорились!


You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

dyngyldai

homo facetus

Петра Порошенко объявили во внутригосударственный розыск за "укрывательство от органов досудебного расследования".
Пятый президент Украины Петр Порошенко с декабря 2021 года находится во внутригосударственном розыске. Об этом данные МВД в понедельник, 17 января.

Согласно данным министерства, экс-президента объявили в розыск 24 декабря 2021 года. Причина - укрывательство от органов досудебного расследования.

You must be registered for see images attach
 
Зверху