Петро Порошенко 5-й Президент України

rfvgy

Ukrainian
Україна припиняє військово-промислову співпрацю з Росією
08:33, 17 червня 2014
Як не дивно, але ще до цього моменту Росія отримувала українські двигуни для цивільних і військових літаків.
Як повідомляє delo.ua, під час засідання РНБО, яке відбулось вчора, 16 червня, Петро Порошенко повністю заборонив співпрацю з Росією у сфері військово-промислового комплексу. Це повідомив перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема.
«На засіданні РНБО президент України категорично заборонив співпрацю з Росією у військовій сфері. З цього дня ми практично припинили будь-яку співпрацю у сфері військово-промислового комплексу з Російською Федерацією», - сказав він.
Ярема додав, що ця заборона повністю зупиняє співпрацю країн. Адже після минулого рішення України припинити поставки продукції ВПК до Росії, співпраця всеодно продовжувалася - в рамках замовлень на продукцію подвійного використання. Наприклад, продовжувалось постачання двигунів для вертольотів. Їх можна використовувати як для цивільної авіації, так і для військових вертольотів.
 

rfvgy

Ukrainian
Порошенко затвердив склад РНБО
14:17, 16 червня 2014
Головою Ради національної безпеки і оборони Президент залишив Андрія Парубія. Указ опублікований на сайті глави держави.
Як повідомляє ТСН, згідно з указом, головою РНБО є Петро Порошенко, секретарем - Андрій Парубій. Також у складі РНБО є прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, перший віце-прем'єр Віталій Ярема, голова СБУ Валентин Наливайченко, голова Служби зовнішньої розвідки Віктор Гвоздь, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, в.о. міністра закордонних справ Андрій Дещиця, в.о. міністра оборони Михайло Коваль, міністр фінансів Олександр Шлапак, міністр юстиції Павло Петренко, голова адміністрації Борис Ложкін.
Крім того, за згодою, до складу РНБО увійшли голова Верховної Ради Олександр Турчинов, в.о. генпрокурора Олег Махніцький і глава Нацбанку Степан Кубів.
 

rfvgy

Ukrainian
Ірина Геращенко отримала посаду
10:36, 17 червня 2014
Згідно з указом Президента народний депутат від партії УДАР Ірина Геращенко стала уповноваженим Президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях.
Як повідомляє Інсайдер, відповідний указ №533/2014 Петро Порошенко підписав 17 червня.
«Із метою сприяння досягненню громадянської злагоди, створення умов для впровадження мирного плану Президента України щодо врегулювання ситуації на сході України постановляю: призначити Геращенко Ірину Володимирівну Уповноваженим Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях (за згодою)», – йдеться в указі.
Функціями та обов'язками Ірини Геращенко будуть «представлення позиції президента з питань деескалації напруги, досягнення громадянської злагоди, забезпечення безпеки громадян та недопущення посягань на здоров'я і життя мирного населення на Донбасі, припинення посягань на суверенітет і територіальну цілісність України та впровадження мирного плану президента щодо врегулювання ситуації на Сході».
Ірина Геращенко тепер має право користуватися інформаційними базами даних АП, державними, в тому числі урядовими, системами зв'язку і комунікацій, іншими технічними засобами, порушувати питання про залучення до виконання окремих завдань, участі у вивченні окремих питань відповідних фахівців.
Також уповноважений Президента може організовувати та брати участь у проведенні консультацій, круглих столів, нарад із питань, що належать до його компетенції.
 

rfvgy

Ukrainian
Завтра Порошенко проведе переговори з представниками сходу
You must be registered for see images


фото:REUTERS
Завтра, 19 червня, президент України Петро Порошенко проведе переговори з представниками східних регіонів країни
Про це заявила уповноважений Президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко під час круглого столу, повідомляє з посиланням на .
"Завтра, в четвер, 19 червня, відбудеться велика зустріч Президента України з представниками східного регіону - представниками бізнесу, політичної еліти Донецька і Луганська, із законно обраними мерами міст, а не призначеними на зібраннях сепаратистів", - поінформувала Геращенко.
За її словами, Президент ініціює зустріч для того, щоб відчути настрої в цих регіонах і спільно обговорити проблеми.
Геращенко зазначила, що Порошенко у своєму діалозі зі сходом спиратиметься на тих людей, які мають там авторитет, підтримку і довіру людей. При цьому, за її словами, президент не зустрічатиметься з тими людьми, які "вбивали своїх співвітчизників і вводили туди війська".
 

rfvgy

Ukrainian

Прес-служба Президента України
Петро Порошенко здійснив першу робочу поїздку на Донбас
You must be registered for see images

Президент України Петро Порошенко здійснив свою першу робочу поїздку у якості Глави держави на Донбас.
У Центрі Антитерористичної операції Президент прийняв рапорт генерала В.Муженка про те, що сьогодні о 18:30 завершилась операція по встановленню на кордоні режиму оборони. Президент наказав: «Переходимо до наступної фази мирного плану – встановлення режиму контролю над державним кордоном».
Після цього Глава держави віддав наказ про припинення вогню на тиждень всіма підрозділами Збройних сил, Національної гвардії та Прикордонної служби.
«Українська армія припиняє вогонь! Але це не означає, що ми не дамо відсіч у випадку агресії щодо наших військових, ми робитимемо все для захисту території нашої держави», - заявив Петро Порошенко.
«Питання територіальної цілісності обговоренню не підлягає!», - наголосив Президент.
Також Петро Порошенко передав тепловізори, бронежилети та біноклі нічного спостереження військовим і бійцям Нацгвардії, які служать на блокпостах.
На зустрічі з громадянами Донецької області у місті Святогірськ Президент розповів про мирний план з врегулювання ситуації у регіоні, який був підтриманий присутнім місцевим населенням та переселенцями зі Слав’янська.
Також Глава держави відвідав Свято-Успенську Святогірську Лавру.

P.S. Навряд що терористи-сепаратисти та їх фюрер В.В. Путлєр дослухаються до мирних закликів президента України , але варто спробувати ...
 

rfvgy

Ukrainian

Петро Порошенко представив в Донбасі мирний план з врегулювання ситуації на сході України

You must be registered for see images

Президент України Петро Порошенко у ході першої робочої поїздки на Донбас представив мирний план з врегулювання ситуації в східних регіонах держави.
План складається з 15 кроків та передбачає гарантії безпеки для всіх учасників переговорів, звільнення від кримінальної відповідальності тих, хто склав зброю і не здійснив тяжких злочинів, звільнення заручників.
Крім цього, планується створити 10-ти кілометрову буферну зону на українсько-російському державному кордоні.
План передбачає вивід незаконних збройних формувань, створення гарантованого коридору для виходу російських і українських найманців, роззброєння.
Також планується створити в структурі МВС підрозділи для здійснення спільного патрулювання.
Згідно плану, незаконно утримувані адміністративні будівлі в Донецькій і Луганській областях мають бути звільнені.
Серед кроків також - відновлення діяльності місцевих органів влади, поновлення центрального теле- і радіомовлення у Донецькій і Луганській областях.
План передбачає кроки з децентралізації влади (шляхом обрання виконкомів, захист російської мови; проект змін до Конституції).
Кандидатури керівників обласних державних адміністрацій будуть узгоджуватися з представниками Донбасу.
План передбачає проведення дострокових місцевих і парламентських виборів.
Також йдеться про програму створення робочих місць в регіоні і відновлення об'єктів промисловості і соціальної інфраструктури.
Мирний план Президента України щодо врегулюванняситуації в східних регіонах України
1. Гарантії безпеки для всіх учасників переговорів.
2. Звільнення від кримінальної відповідальності тих, хто склав зброю і не здійснив тяжких злочинів.
3. Звільнення заручників.
4. Створення 10 км буферної зони на українсько-російському державному кордоні. Вивід незаконних збройних формувань.
5. Гарантований коридор для виходу російських і українських найманців.
6. Роззброєння.
7. Створення в структурі МВС підрозділів для здійснення спільного патрулювання.
8. Звільнення незаконно утримуваних адміністративних будівель в Донецькій і Луганській областях.
9. Відновлення діяльності місцевих органів влади.
10. Поновлення центрального теле- і радіомовлення у Донецькій і Луганській областях.
11. Децентралізація влади (шляхом обрання виконкомів, захист російської мови; проект змін до Конституції).
12. Узгодження губернаторів до виборів з представниками Донбасу (за умови погодження єдиної кандидатури, при розбіжностях - рішення приймає Президент).
13. Дострокові місцеві і парламентські вибори.
14. Програма створення робочих місць в регіоні.
15. Відновлення об'єктів промисловості і соціальної інфраструктури.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian
You must be registered for see images
Уповноважений від путлєра і терористів-сепаратистів на перемовини .
КДБешний сексот ще з радянських часів , був адвокатом у Василя Стуса .

You must be registered for see images
 
Останнє редагування:

vampirich

Well-Known Member
Народ, а можно ли Порошенко теперь называть Трепло и брехун?
вот его видео где он обещает после 26 мая 2014 года платить каждому бойцу АТО 1000 гривен в день.

You must be registered for see medias


Обещание не выполнил. Если я ему напишу письмо и начну так.
Не уважаемый трепач и брехло.
это будет оскорблением?
уже и фотожабы по инету гуляют

You must be registered for see images


Лично я Порошенко НЕНАВИЖУ ещё с 2001 года. Есть на то причины, и для меня что Порошенко, что Янык, что Ющенко один хрен. Шило-мыло

Ну а присутствие этого типа
You must be registered for see images

на банкете у Порошенко говорит о том, что всё будэ як у Януковыча
 
Останнє редагування:

rfvgy

Ukrainian
23.06.14 17:2823.06.14 17:37
Медведчук и Шуфрич уехали на Донбасс в качестве "посреднической группы"
Виктор Медведчук и "регионал" Нестор Шуфрич отправились на Донбасс для переговоров.

Об этом сообщает пресс-служба "Украинского выбора", передает
"Переговорная посредническая группа в составе Виктора и Нестора вместе с контактной группой ОБСЕ сегодня находится на Донбассе. Идет переговорный процесс, подробности пока не сообщаются", - сказано в сообщении.
"Как заявил Медведчук, цель переговоров - реализация мирного плана по урегулированию ситуации на Востоке Украины, прекращение кровопролития, предотвращение гибели людей, сохранение единства страны", - подчеркнули в сообщении.
Официально Медведчука со стороны Украины никто не делегировал.
СМИ сообщали, что в ходе переговоров с представителями так называемой "ДНР" Медведчук получил согласие на встречу с миссией ОБСЕ по налаживанию диалога между Киевом и востоком Украины, которую РФ поддерживает на уровне посла.
Ранее российский презик и кум Медведчука - Владимир Х.уйло-пукин -приветствовал информацию о начале предварительных контактов Медведчука в Донецке и Луганске.

В апреле 2014 года в СМИ появилась информация, что "сепаратистские беспорядки" в Харькове организуют люди, связанные с "Семьей", Медведчуком и "регионалом" Олегом Царевым.
Кроме того, сообщалось, что Медведчук финансировал президентскую кампанию Царева, который ведет активную сепаратистскую деятельность на востоке.

 
Зверху