Петро Порошенко 5-й Президент України

rfvgy

Ukrainian
Україна прийме гуманітарку, але без військового ескорту - Порошенко
  • You must be registered for see images

    Петро Порошенко
Україна готова прийняти гуманітарну допомогу для сходу, але без військового супроводу і тільки через пункти пропуску, контрольовані прикордонниками.
Про це заявив президент Петро Порошенко під час телефонної розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель, прес-служба глави держави.
"Ми готові прийняти гуманітарну допомогу, але якщо ця місія буде міжнародною, без всякого військового супроводу, яка надійде виключно через пункти пропуску на кордоні, які контролюються українськими прикордонниками і в супроводі українських військових для забезпечення безпеки місії", - заявив президент.
У свою чергу Меркель зазначила, що Німеччина, як і її союзники, дотримується чіткої позиції, що будь-яка гуманітарна місія повинна спрямовуватися виключно відповідно до міжнародного права, а саме тільки через канали ООН або Червоного Хреста і тільки за узгодженням з українською стороною.
"Наша позиція чітка - будь-яке вторгнення, навіть якщо воно називається гуманітарним, є вторгненням, і це червона лінія, яку жодна держава не може перетинати", - заявила канцлер Німеччини.
Нагадаємо: напередодні замглави АП Валерій Чалий заявив, що Україна припинила спробу проникнення на свою територію російських військових під виглядом миротворців в рамках гуманітарної місії міжнародної організації "Червоний Хрест".

 

rfvgy

Ukrainian
13.08.2014 17:40
Прес-служба Президента України
ООН готова долучитися до координації міжнародної гуманітарної допомоги для України
You must be registered for see images

Президент України Петро Порошенко провів телефону розмову з Генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном.
Генеральний секретар ООН в ході розмови підняв питання міжнародної гуманітарної місії для Луганська, яка ініційована Президентом України. Пан Гі Мун запропонував, щоб ООН долучилася до координації дій з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста з метою дотримання норм міжнародного права.
Президент Порошенко повідомив, що влада України створила міжвідомчий координаційний механізм та запевнив Пан Гі Муна в тому, що українська сторона робить все, щоб норми міжнародного права та українські процедури були дотримані. Глава держави привітав готовність ООН долучитися до координації міжнародної гуманітарної допомоги.
Пан Гі Мун зазначив, що сьогодні зростає занепокоєння щодо останнього розвитку подій в Україні. Він також повідомив, що дуже уважно слідкує за розвитком ситуації в Україні, та висловив підтримку мирному плану Президента України. «Мене надихає ваша відданість наміру відновити мир», - сказав він.
Глава держави звернувся до Генерального секретаря ООН з тим, що існує необхідність у загостренні уваги світової спільноти на питанні викрадення українського пілота Надії Савченко, яка утримується у в’язниці в Росії. Президент попросив Генерального секретаря у його діалозі з Росією сприяти вирішенню цього питання.

 

d324co

Well-Known Member
В.о. губернатора вважає, що Севастопольський морський завод, що належить Петру Порошенку повинен змінити власника. Тоді перед підприємством відкриється перспектива отримання російського оборонного замовлення.

"Поки ми "Севморзавод " не завантажуємо. Там є проблеми з власником, які вирішуються на рівні уряду РФ. Як тільки вона буде вирішена, завод почне отримувати замовлення ВПК та цивільного призначення. Думаю, ми зможемо повернути заводу колишню світову славу в сфері судноремонту та суднобудування", - сказав Меняйло.
Глава Севастополя також зазначив, що Порошенко, ставши президентом України, відповідно до міжнародних норм зобов'язаний відмовитися від свого бізнесу. Він вважає, що керівництво ЄС має вплинути в цьому питанні на українського лідера.
 

bortn5

Well-Known Member
Надання статусу головного союзника США поза блоком НАТО дозволить посилити національну безпеку України – Валерій Чалий
Надання Україні спеціального статусу головного союзника Сполучених Штатів Америки поза блоком НАТО (MNNA Major Non-NATO Ally of the UnitedStates) дозволить посилити національну безпеку країни. Про це в ефірі «Першого національного» телеканалу сказав заступник Глави Адміністрації Президента України Валерій Чалий.
«США не тільки вводять санкції, сьогодні внесений білль, який за ініціативою Президента України виступає з пропозицією визнати Україну державою зі спеціальним статусом - не членом НАТО, фактично - головним союзником. Якщо це відбудеться, то стане проривом. Адже ядерна держава буде постачати нам без обмежень все те, що потрібно», - зазначив Валерій Чалий.
Заступник Глави АП повідомив, що на засіданні Комітету постійних представників Європейського Союзу ухвалено «дорожню карту» щодо переходу до третьої хвилі санкцій відносно Російської Федерації. «Для цього непотрібно будь-яких дебатів. Переломним моментом стало збиття терористами мирного літака над Україною», - підкреслив він.
За словами Валерія Чалого, запровадження третьої хвилі санкцій стосується товарів подвійного призначення, фінансування проектів та технологій в енергетичній сфері, запровадження ембарго на постачання озброєнь. «У тому разі, якщо це відбудеться, питання «Містралей» вже стане предметом чіткого правового регулювання в Європейському Союзі», - наголосив заступник Глави АП.

Статусами на войнах не побеждают!В истории есть масса примеров когда меньшие по количеству армии побеждали больших.Генерал должен сражаться вместе со своей армией а не тырить тушенку у своих солдат!
 

igorlev

Active Member
А.Яценюк — олигархам: время отдавать деньги
Премьер-министр Украины Арсений Яценюк требует от олигархов отдавать деньги для страны. Об этом он сказал в интервью украинским телеканалам.
«Я требую от всех украинских олигархов, независимо от их фамилий, осознать свою ответственность за судьбу страны. Было время зарабатывать деньги — теперь время отдавать деньги», — отметил глава правительства



получается он и с президента Порошенка требует отдавать деньги??
краина адамсив
 

vampirich

Well-Known Member
Два дня под Администрацией президента (Cхемы)
Пятница, 22 августа 2014, 16:46
Съемочная группа "Радио Свобода" провела два дня у Администрации президента Петра Порошенко.

В эксперименте журналисты узнали, что президентская охрана еще мешает снимать его кортеж, а интересные посетители (например, Геннадий Кернес) приходят к главе государства ночью. Заносят огромные пакеты!

You must be registered for see medias

 

x3mal

In Trance
А.Яценюк — олигархам: время отдавать деньги
Пусть покажет пример - продаст сначала свой домик, который рядом с усадьбой Януковича находиться, и отдаст все вырученные деньги, а то трепать языком только горазд.
You must be registered for see images
 

rfvgy

Ukrainian
Порошенко розпустив Верховну Раду
Корреспондент.net, Сьогодні, 21:43


Президент Петро Порошенко розпустив Верховну раду.
Про це сказано у Твіттері президента
В свою чергу прес-секретар президента Святослав Цеголоко написав у своєму Твіттері, що це "єдине правильне і відповідальне рішення".

Порошенко відкрив дорогу до нових виборів
Депутатам доведеться достроково позбутися своїх мандатів
Президент України Петро Порошенко достроково припинив повноваження Верховної Ради 7 скликання.
Президент вважає таке рішення єдиним вірним, адже більшість нинішніх депутатів голосували за диктаторські закони 16 січня 2014 року, що призвело до численних смертей на Майдані
Порошенко має право розпустити парламент у зв'язку з тим, що після розпаду коаліції в Раді 24 липня, протягом місяця нова так і не була сформована.


 
Зверху