Вибори мера м. суми - 2014

Вибори мера м. Суми - 2014, думаємо!!!! Голосуем.

  • Владимир Азаниев

    Голосів: 3 3.8%
  • Руслан Богданович

    Голосів: 2 2.5%
  • Анатолий Жук

    Голосів: 7 8.8%
  • Сергей Клочко

    Голосів: 8 10.0%
  • Евгений Косяненко

    Голосів: 2 2.5%
  • Владимир Лаврик

    Голосів: 4 5.0%
  • Александр Лысенко

    Голосів: 23 28.8%
  • Алексей Мовчан

    Голосів: 1 1.3%
  • Дмитрий Наталуха

    Голосів: 8 10.0%
  • Николай Сурженко

    Голосів: 22 27.5%

  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    80
Николай Сурженко: «Лысенко предал «Майдан»
Лидер «Правого сектора» и кандидат в мэры Сум Николай Сурженко заявил, что никогда не будет сотрудничать с «батькивщинцем» Александром Лысенко, так как последний предал идеи Майдана.
Во время дебатов претендентов на кресло Сумского городского головы, отвечая на вопрос журналиста Ирины Вертиковой, с кем из соперников каждый из кандидатов готов сотрудничать в случае победы на выборах, Николай Сурженко сказал: «Ответ очень прост. Будем вести диалог со всеми специалистами, которые могут занять ту или иную должность. Но, ни при каких обстоятельствах, я бы не хотел сотрудничать с Лысенко. Объясню почему: Лысенко – это человек, который предал Майдан».

По словам Н. Сурженко, первоочередная задача для Сум - это полная перезагрузка власти.

- Нас обманули на уровне города, когда не выполнили одно единственное требование – не разогнали горсовет. Это было основное требование сумского Майдана. По сути, перезагрузка не произошла, нет команды полноценных профессионалов, в горсовете преобладает кумовство и сватовство. Поэтому первое, что хотелось бы сделать, - исполнить волю активистов, которые принимали участие в революции, погибли, получили ранения.

Помимо Николая Сурженко, в первой словесной битве кандидатов в мэры Сум, которая состоялась в пресс-центре Sumynews сегодня, 16 мая, приняли участие еще трое из 13 кандидатов: Александр Тищук, Владимир Терещенко и Анатолий Жук.

Модератором встречи выступил известный сумской журналист Сергей Алещенко. Всем претендентам на пост мэра он задал вопросы о главных проблемах Сум и путях их решения, о том, какие Сумы они собираются строить и приоритетах развития города.

Однако жаркого спора, к сожалению (или счастью), не получилось. Практически все кандидаты сошлись во мнение, что важней всего для Сум сейчас сохранить рабочие места, подставить плечо малому и среднему бизнесу, наладить коммуникации с градообразующими предприятиями города, развивать инвестиционный климат и добиться децентрализации власти, чтобы в городе оставались 2\3 собранных налогов и сборов.
 

Agronom

the watcher...
Голосовать нужно за главного конкурента ЖУКА!
Если наш народ выберет опять судимого лидера, то тут уж извините....:eek::eek::eek:
 

Skel

42
Давайте спросим дядю Кравса за кого голосовать, а то опять будет ныть что не за того проголосовали )


Дядя КРАФС за кого голосовать?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відверта розмова з Миколою Сурженком (19.05.14)
You must be registered for see medias

Дебати кандидатів на посаду міського голови міста Суми...
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias

You must be registered for see images


ПЕРЕДВИБОРЧА ПРОГРАМА КАНДИДАТА НА ПОСАДУ
Сумського міського голови
СУРЖЕНКА МИКОЛИ АНДРІЙОВИЧА
«СУМИ – МІСТО РЕВОЛЮЦІЙНИХ ЗМІН!»

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ ВЛАДИ:
Головне завдання - досягнення проведення територіально-адміністративної реформи та розширення повноважень місцевої влади, запровадження принципу формування бюджету – «знизу вгору».
Провести люстрацію та переатестацію чиновників.
Разом з тим, міська влада має бути прозорою та відкритою до діалогу з усіма верствами населення, бути на службі громади.
ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО:
Створити умови конкурентного вибору надавачів комунальних послуг для населення, широке впровадження ідеї створення ОСББ, налагодження роботи та модернізація ліфтового господарства, прозорість вибору підприємств по вивозу сміття, модернізація КП «Міськводоканал», впровадження інноваційних методів енергозбереження.
ТРАНСПОРТ:
Відремонтувати всі без виключення дороги в місті, використовуючи провідні технології, що практикуються у сучасному світі.
Всіляко допомогти у відновленні ефективної роботи КП "Электроавтотранс".
Поставити під жорсткий контроль якість пасажирських перевезень у місті, створити конкурентоздатне державне комунальне підприємство-перевізник.
Відновити центральний підземний перехід, зробити безпечними для пішоходів сумські дороги.
БІЗНЕС ТА СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА:
Всебічна підтримка соціально-вразливих верств населення, створення та впровадження в дію програм адаптації в суспільстві людей з вадами.
Налагодити діалог на рівні «влада-підприємці-громада» для вирішення нагальних проблем бізнесу, занятості населення та всебічного розвитку міста. Створити умови для розвитку малого та середнього підприємництва. Пріоритетним є саме національний шлях розвитку економіки на рівні міста – закордонний власник вже показав свою байдужість, щораз скорочуючи робочі місця на містоутворюючих підприємствах. Залучення закордонних інвестицій та підприємництва нам необхідно не лише для надходження коштів, але також разом із передовими технологіями виробництва. Місту Суми – соціально відповідальний бізнес!
МОЛОДІЖНА ПОЛІТИКА:
Створити умови для реалізації наукового, фізичного та творчого потенціалу молоді, культивувати в ній громадянську позицію та почуття патріотизму до української держави. На рівні міста започаткувати дієву програму доступного житла для молодих сімей. Відремонтувати та побудувати в кожному дворі безпечні дитячі майданчики.
КУЛЬТУРА ТА ДУХОВНІСТЬ:
Обєднати сумчан, незалежно від віросповідання, мови спілкування та політичних поглядів, довкола ідеї створення нової, заможної, сильної та самодостатньої України як національної держави!
Започаткувати проведення різнопланових фестивалів загальнодержавного та міжнародного рівнів
Відновити фасади історичного центра. Продовжити добру традицію встановлення пам’ятників, контактних скульптур, що привертають увагу туристів до нашого міста. Відновити роботу фонтанів, привести до ладу парки та сквери.
Місту Суми – європейське обличчя!
 
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Зверху