Зустрічаємо

ну все, теперь точно победим...
а если честно как то даже не смешно...
любая стрельба ведется из подготовленной огневой позиции, если хочется остаться живым, в открытом поле я все отделение прижму ПК к земле, а мой товарищ закидает их вогами...ну это если на дистанции до 500м, если более есть дшк и агс, эти пукалки под названием калаш эффективны только в большом кол-ве до 300м.

А помнишь еще в начале лета 2014 ты говорил давайте что то делать, а не болтать? Я понял что нужно делать, пошел в армию, можешь пойти в УНСО, Правый сектор, Айдар, там берут всех...правда год прошел, а воз и ныне там....
п.с. без обид, но один даже маленький поступок, будет лучше десятка тысяч слов на форуме...
 

Udaff4eg

Well-Known Member
Ну я прост лично для себя не вижу пока смысла туда идти(ибо подготовки 0)
 

k 54

Active Member
Ознаки, перша допомога та евакуація. Експерти розповіли, що робити тим, хто перебуває у зоні застосування хімічної зброї

You must be registered for see images

Імовірність застосування Росією хімзброї, як і раніше, висока (Фото:stokkete/depositphotos)

Про це також говорить нам досвід Сирії, де країна-агресор діяла за схожим з українським сценарієм.
опублікував рекомендації щодо дій цивільного населення під час хімічної атаки.
Отже, по-перше, необхідно відслідковувати інформацію в офіційних джерелах, чітко дотримуючись озвучених інструкцій. Подібні повідомлення повинні містити:
  • оголошення про ознаки застосування хімзброї
  • основні ознаки виявлених хімічних речовин
  • територію їх застосування
  • рекомендації щодо запобігання ураженню та способи надання першої допомоги
  • способи звернення постраждалих та телефони екстрених служб
  • вказівки для осіб, які перебувають у зоні ураження
Після підтвердження застосування хімічної зброї рекомендації будуть деталізовані.
Ознаки застосування хімічної зброї:
  1. двоє і більше осіб стали недієздатними з незрозумілих причин
  2. були виявлені незрозумілі рідини, пари або порошок
  3. відчуваються незрозумілі запахи чи смаки
  4. виявлені та/або кинуті незрозумілі матеріали, пристрої, обладнання
  5. спостерігається раптова та швидка масова загибель птахів або комах
  6. спостерігається масове виявлення фізичних проявів ураження хімічними речовинами.
Застосування хімзброї найчастіше тягне за собою появу наступних фізичних ознак: міозу (звуження зіниць), дезорієнтації та пітливості, посмикування та судом, подразнення дихальних шляхів та утруднення дихання, подразнення очей та шкіри, виникнення нудоти та блювання, втрату свідомості.
Першочергові дії у зоні хімічного ураження
Якщо під час хіматаки ви знаходитесь на вулиці, необхідно терміново залишити територію ураження, рухаючись швидко, але не бігом, дихаючи повільно, щоб вдихнути менше отрути, знайти укриття. Якщо відстань дозволяє, можна повернутися додому.
Якщо хімічна атака застала вас в автомобілі, варто з'їхати на узбіччя, щоб не заважати проїзду аварійних служб. Потім заглушити двигун і закрити всі вентиляційні отвори, у тому числі кондиціонер. Рот і ніс необхідно прикрити хусткою, шарфом або маскою для обличчя.
Тим, хто знаходиться в приміщенні, потрібно дістатися найвищого можливого поверху і вибрати приміщення з мінімальною кількістю вікон. Їх, а також вентиляційні отвори потрібно закрити. Варто уникати прийомів їжі та води, які могли утримувати отруту. Під час перебування в укритті потрібно відслідковувати повідомлення в офіційних джерелах — так ви знатимете, коли можна безпечно вийти.

Евакуація із зони ураження хімічною зброєю
Під час евакуації одягніть чистий, щільно прилягаючий до тіла одяг, який максимально закриває тіло. ЗА можливості, надягніть маску, окуляри, рукавички, шапку та дощовик. Візьміть із собою невеликий запас води, їжі та медикаментів.
Не повертайтеся до зони ураження без відповідних розпоряджень ДСНС та інших екстрених служб. Територія ураження може бути небезпечною довго — до кількох місяців.
Що робити, якщо ви відчуваєте ознаки ураження хімічною зброєю
По-перше, потрібно зняти весь верхній одяг і покласти в герметичний пакет. Далі на державних каналах буде дано пояснення, як безпечно утилізувати одяг.
Якщо ви відчуваєте печіння на слизових поверхнях або на шкірі, промийте їх великою кількістю води. Не використовуйте мило і не торкайтеся інших людей, щоб уникнути поширення хімікатів.

Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. НВ не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. НВ також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.
 
Зверху