Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Ну, Европа не санкціями так плюшками:

20 БЕРЕЗНЯ 2014 13:08
Європейська комiсiя запропонувала Радi Європі пришвидшити процес пiдписання економічної частини угоди про асоціацію мiж Україною та ЄС

Про це на прес-конференцiї заявив посол Францiї в Українi Ален Ремi, передає .

"Європейська комiсiя запропонувала Радi Європі ранiше запровадити економiчну частину цієї угоди та скасувати мита, якi чинять якiсь перешкоди експорту українських товарiв до Європи. Таким чином Україна зекономить сотнi мiльйонiв євро. Це швидко буде зроблено, я думаю, що вiразу після Ради Європи", - зазначив Ремi.

Що стосується пiдписання політичної частини угоди про асоцiацiю, то, за його словами, вона ще раз пiдтверджує тi європейськi цiнностi, якi мають бути запровадженi в Українi, зокрема, це стосується запровадження невибiркового правосуддя, свободи слова тощо.

20 БЕРЕЗНЯ 2014 13:56
Тимчасове скасування мит на експорт товарів з України в Європейський Союз буде діяти з травня по листопад 2014 року

Про це повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні за підсумками сьогоднішнього засідання комітету ЄС з питань зовнішньої торгівлі, передає .

"Пропозиція (тимчасове скасування торговельних мит на український експорт до ЄС) ще має бути схвалена на пленарному засіданні в квітні. Згідно з зрозрахованим календарем законодавчої процедури, торговельні преференції повинні почати діяти вже у травні цього року", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що торговельні преференції вступлять в силу з дня їх затвердження і діятимуть до 1 листопада 2014 р., або доти, поки не набуде чинності угода про асоціацію між Україною та ЄС, включаючи глибоку і всеосяжну зону вільної торгівлі.

По суті, ці заходи нададуть Україні такі ж умови доступу на ринок ЄС, як і ті, що передбачені повною торговельною угодою,відзначають у ЄС.

20 БЕРЕЗНЯ 2014 14:42
Міністр закордонних справ Андрій Дещиця заявив, що Україна може отримати безвізовий режим з Євросоюзом вже до кінця 2014-го року

Про це він заявив газеті .

"Якщо бути реалістами, ми можемо отримати безвізовий режим з ЄС до кінця року. Нам потрібно прийняти декілька законів та кілька підвідомчих актів, які передбачають введення біометричних паспортів, контроль на кордонах", - повідомив він.

За його словами, обговорюється й інший варіант співпраці.

"Інший варіант, про який ми говоримо з європейськими колегами, полягає в тому, що країни євроспільноти повинні видавати довгострокові та багаторазові візи. Якщо вони будуть видавати візи не на три місяці, а як мінімум на рік, а максимум на п'ять, то ми знімемо це питання щодо получениия віз", - зазначив Дещиця.

Глава МЗС також прокоментував питання про можливий вступ України в НАТО.

"Свою позицію щодо НАТО ми визначили. Є існуюча правова база на рівні закону України про засади зовнішньої і внутрішньої політики, і є програма уряду. Ні в одному, ні в іншому документі немає позиції щодо вступу України в НАТО", - підкреслив Дещиця.

"Тому зараз питання про вступ України в НАТО не стоїть, і ми не подаємо заявку про членство України в НАТО", - зазначив він.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 18:08
Саміт ЄС-Росія, який мав відбутися у червні, буде скасовано через російську політику в Криму

Про це заявив президент Франції Франсуа Олланд сьогодні в Брюсселі, передає з посиланням на .

Як заявив президент Франції, дипломатія й економіка йдуть в парі, тому економічні важелі мають використовуватися для тиску на Росію. Однак, про це сьогодні не йтиметься, хоча третя фаза санкцій – економічних обмежень – має бути готова, каже він.

«Європа попереджала. Готуються санкції, що стосуватимуться низки осіб – їхнього приватного становища та їхніх фінансів. Будуть зупинені політичні стосунки з Росією, бо ми скасуємо саміт ЄС-Росія, який за цих обставин проводитися не може. Ми також визначимося з іншими санкціями, на випадок нової ескалації конфлікту», – сказав Олланд.

Водночас шведський прем’єр-міністр Фредерік Райнфельд підтверджує, що «чорний список» осіб, на яких накладені візові санкції та чиї активи заарештовано, буде розширений.

«До списку будуть додані нові прізвища. Наразі там є 21 особа. Ми бачили, що Сполучені Штати склали список з 11 осіб. Так, я гадаю, що наш список буде довшим – із особами з вищих ієрархічних кіл, які відповідальні за те, що діється в Криму», – каже голова уряду Швеції.

Нагадаємо, сьогодні президент Франції Франсуа , що Європейський Союз у даний час не запроваджуватиме економічні санкції проти Росії через анексію Криму, але й надалі чинитиме тиск на Москву.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 18:37
Найближчому оточенню президента РФ Володимира Путіна не лише заборонять в'їзд до США, а і заморозять рахунки та конфіскують майно

Про це повідомляє із посиланням на США.

Наводимо нижче розширений список чиновників та тих, кого називають бізнес-партнерами Володимира Путіна:

Бушмін Євген Вікторович, р.н. 10 жовтня 1958, віце - спікер Ради Федерації Росії;

Джабаров Володимир Михайлович, р.н. 29 вересня 1952, перший заступник голови комітету з міжнародних справ Ради Федерації;

Фурсенко Андрій Олександрович, р.н. 17 липня 1949, помічник президента Росі;

Громов Олексій, р.н. 1960, перший заступник голови Адміністрації президента Росії;

Сергій Іванов, р.н. 31 січня 1953, глава Адміністрації президента Росії;

Іванов Віктор Петрович, р.н. 12 травня 1950, альт. р.н. 1952 ; Новгород;

Кожин Володимир Ігорович, р.н. 28 лютого 1959, Троїцьк, Челябінська область;

Ковальчук Юрій Валентинович, р.н. 25 липня 1951, Санкт -Петербург.

Миронов Сергій Михайлович, р.н. 14 лютого 1953, депутат Держдуми Росії, лідер партії "Справедлива Росія";

Наришкін Сергій Євгенович, р.н. 27 жовтня 1954, Санкт -Петербург;

Озеров Віктор Олексійович, р.н. 5 січня 1958, член Ради Федерації;

Пантелеєв Олег Євгенович, р.н. 21 липня 1952, член Ради Федерації;

Ротенберг Аркадій, р.н. 15 грудня 1951, Санкт-Петербург;

Ротенберг Борис, р.н. 3 січня 1957, Санкт -Петербург;

Рижков Микола Іванович, р.н. 28 вересня 1929, член Ради Федерації;

Сергун Ігор Дмитрович, р.н. 28 березня 1957, генерал-лейтенант, начальник Головного управління Генштабу (ГРУ);

Тимченко Геннадій, р.н. 9 листопада 1952, мільярдер, співвласник нафтового трейдера Gunvor, який продає 50 % російської нафти, член ради директорів ВАТ "Новатек", найбільший акціонер ВАТ АБ "Росія" (Банк Росія);

Тотоонов Олександр Борисович, р.н. 3 березня 1957, член Ради Федерації;

Якунін Володимир, р.н. 30 червня 1948;

Железняк Сергій Володимирович, р.н. 30 липня 1970, віце-спікер Держдуми Росії.

Більшість нових імен містилися в статті російського опозиціонера Олексія Навального, яку він раніше опублікував в газеті . Політик писав, що ці люди входять до "ближнього кола" президента Володимира Путіна.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 19:00
Литва виступає за введення ембарго на постачання зброї Росії через кримську кризу, а також за розширення списку росіян, щодо яких ЄС запровадив санкції

Про це президент Литви Даля Грібаускайте заявила журналістам у Брюсселі в четвер напередодні саміту ЄС, передає з посиланням на .

"Список ще не досить великий та ефективний, з дуже низьким рівнем офіційних осіб, і я думаю, що прийшов час переслідувати більш близьке коло Путіна, заморожуючи їхні активи, а також зустрічі на високому рівні - ми ще не використали першої та другої стадії санкцій у повному обсязі. Третій пакет - про економічні санкції та ембарго на зброю - це те, що ми маємо зробити, особливе ембарго на зброю", - сказала президент Литви.

Грібаускайте впевнена, що ЄС "має говорити про ембарго на зброю, тому що Росія все ще погрожує своїми збройними силами, пропагандою і вже економічними санкціями проти України".

При цьому вона висловилася за те, щоб економічні санкції були дуже цілеспрямованими з тим, щоб вони "не вплинули на звичайних людей".

"Є багато варіантів санкцій, але все залежатиме від поведінки Росії. Європа завжди була здатна знайти рішення, не завжди швидко, але ми знайдемо рішення", - запевнила президент Литви.

Нагадаємо, раніше президент Литви Даля Грібаускайте вже наголошувала, що поведінка путінської Росії .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 20:38
Сенатор Джон МакКейн прокоментував внесення свого ім’я у список російських санкцій проти США

Про це йдеться в заяві сенатора, розміщеній на його офіційному , передає .

"Я думаю, це означає, що мої весняні канікули в Сибіру зірвані, акції Газпрому втрачені і секретний банківський рахунок в Москві заморожено. Тим не менше, я ніколи не припиню робити все можливе задля свободи, незалежності і територіальної цілісності України, в тому числі Криму", – зазначив МакКейн.
You must be registered for see images
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 19:33
Президент США Барак Обама звернувся до Конгресу із закликом негайно ухвалити закони, які зможуть сприяти стабілізації економіки України

Про це він заявив у доповіді щодо України, передає з посиланням на .

"Ми будемо продовжувати підтримувати уряд України, щоб він міг стабілізувати свою економіку та забезпечити базові потреби українського населення", – наголосив Обама.

"Я хочу закликати Конгрес ухвалити закони, аби забезпечити цю підтримку. І зробити це негайно. Слів підтримки недостатньо. Ми маємо діяти, слів підтримки недостатньо. Я також сподіваюсь, що МВФ буде діяти швидко, аби надати пакет допомоги українцям для запровадження реформ", – заявив президент США.

Нагадаємо, 17 березня Сполучені Штати запровадили санкції стосовно низки осіб, дії яких були спрямовані на посилення кризи в Україні і підтримку військової агресії на території Автономної Республіки Крим. Сьогодні санкції проти Росії .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 10:33
Росія володіє другим в світі ядерним потенціалом, тому Україні не варто розраховувати на військову допомогу від США та ЄС

Про це заявив народний депутат, колишній міністр оборони України Олександр Кузьмук, коментуючи заяву президента США Барака Обами про те, що .

«Ніяких дій військових в Україні не буде ні від Обами, ні від кого. З ким діяти? З ядерною державою? Якій Америці, якій Європі потрібно зіпсувати свої відносини з Російською Федерацією, яка має другий ядерний потенціал у світі. Жодна країна не буде захищати Україну як державу силовим шляхом. Це все обіцянки. Україна сам на сам з цією проблемою і буде довги роки виходити», - заявив Кузьмук.

За його словами, зараз Україні треба «вибрати президента гідного, призначити гідний уряд, який спроможний перш за все навести лад в середині держави. Без цього жодного питання ми не вирішимо».
 

Miroku

Well-Known Member
Есть мнение что эти ржавые советские ракеты с ядерными боеголовками рванут при запуске на территории самой России.
Примерно так:
You must be registered for see medias
 

rfvgy

Ukrainian
Национализировать весь газ что по нашим трубам течет :)
Чому тільки газ ? А десятки підприємств де російський капітал ??
рашка вже рошенівську фабрику в Ліпецьку загарбує , потрібно відповідати пропорційно .
 
Зверху