Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

20 БЕРЕЗНЯ 2014 01:07
Враховуючи ситуацію, що склалася, уряд Німеччини вважає будівництво військового полігону на території Росії недоречним

Міністерство економіки Німеччини на чолі з соціал-демократом Зігмаром Габріелєм заявило увечері 19 березня про призупинення виконання оборонного контракту в Росії у зв’язку з подіями в Криму, передає .

Йдеться про контракт з Міноборони РФ, за яким німецький збройовий концерн Rheinmetall AG з Росією зараз будує центр бойової підготовки сухопутних військ у Муліно під Нижнім Новгородом.

«Враховуючи ситуацію, що склалася, уряд Німеччини вважає будівництво військового полігону в Росії недоречним», — повідомило міністерство Габріеля німецькому агентству DPA.

Будівництво мало завершитися цього року. Планувалося, що на території центру щорічно зможуть проходити навчання 30 тисяч солдатів. Сума контракту становить 100 мільйонів євро.

Як повідомляло Еспресо.TV, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент США Барак Обама , що декларація незалежності Криму та анексія півострова Росією є «неприпустимим ударом по територіальній цілісності України».
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

19 БЕРЕЗНЯ 2014 22:14
You must be registered for see images

Дії Росії порушують норми міжнародного права і закони України, тому юридичний і міжнародний статуси Криму залишаються незмінними

Про це під час засідання Ради безпеки ООН сьогодні заявила постпред США в ООН , передає .

"Юридичний і міжнародний статуси Криму залишаються незмінними. Злодій може вкрасти майно, але це не залишає за ним права ним володіти. Те, що трапилося в Криму, не можна визнати законним", – підкреслила Пауер.

За її словами, вона розуміє, що російський колега критикував доповідь помічника Генсека ООН з прав людини Івана Шимоновича щодо ситуації в Україні, тому що об'єктивність не могла бути оцінена Росією.

Як зазначила постпред США в ООН, Росія вирішила переписати свої кордони. Однак США відкидають втручання Росії в Україну і захоплення Криму.

"Ці дії не відповідають міжнародному праву і законам України", – заявила вона і додала: "Обама ввів санкції щодо Росії, і США готові піти на додаткові кроки, якщо агресія буде продовжуватися".

Також Пауер наголосила, що хоч Росія заявляла свою місію в Криму як захист прав людини, однак доповідь Шимоновича свідчить, ця криза не зачепила права етнічних росіян.

Пауер наголосила, що зараз у Криму відбувається залякування українців і татар, останні бояться знову бути вигнаними.

"Глава парламенту нещодавно заявив, що деякі землі татар будуть відібрані. Один татарин був по-звірячому вбитий. Російські війська штурмують будинок, де живуть родини військових, вимагаючи покинути будинок і виїхати з Криму. Ми підтримуємо швидке розгортання міжнародних спостерігачів по всій Україні", – підкреслила вона.

Нагадаємо, сьогодні, під час засідання Ради безпеки ООН, помічник Генсека ООН з прав людини Іван Шимонович розповів про результати своєї місії в Україні, зокрема, підтвердивши, що жодних підстав для введення військ у Крим Росія не мала.

Раніше на засіданні Ради Безпеки ООН Росія наклала вето на резолюцію про підтримку територіальної цілісності України.

Про представницю США в ООН Саманту Пауер детальніше .
"Юридичний і міжнародний статуси Криму залишаються незмінними. Злодій може вкрасти майно, але це не залишає за ним права ним володіти. Те, що трапилося в Криму, не можна визнати законним", – підкреслила Пауер.

"Обама ввів санкції щодо Росії, і США готові піти на додаткові кроки, якщо агресія буде продовжуватися".

...помічник Генсека ООН з прав людини Іван Шимонович розповів про результати своєї місії в Україні, зокрема, підтвердивши, що жодних підстав для введення військ у Крим Росія не мала.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
дай то бог, чтоб она этого не говорила
Не зовсім зрозуміло. Ось, знайшов більш достовірне джерело, хоча б з посиланням на її промову:

18 марта в 17:31
Меркель скоригувала заяву голови МЗС Франції Лорана Фабіуса, який повідомив про призупинення членства Росії у "Групі восьми".


Меркель спростувала призупинення членства Росії у G8
, як і раніше, залишається членом "Великої вісімки". Про це заявила канцлер ФРН , пише .

За її словами, припинена лише підготовка до наступного саміту G8, який мав відбутися у червні у Сочі. "Окрім цього, не прийнято жодних рішень", - підкреслила Меркель, виступаючи у Берліні у вівторок, 18 березня.

Тим самим вона скоригувала заяву голови МЗС Франції Лорана Фабіуса, який повідомив про призупинення членства Росії у "Групі восьми".
Але, якщо мова йде про зупинку саміту у червні, то вже і до червні ще все може змінитись.
А от без Росії саміт G7 планується провести вже наступного тижня:

18 марта в 16:33
Світові лідери виключили зі свого клубу Росію і мають намір зібратися без Путіна.


Барак Обама збирає світових лідерів у зв'язку з анексією Криму.
Президент США просить лідерів Великої сімки зібратися на засідання в Європі наступного тижня для обговорення ситуації в Україні, повідомляє інформаційне агентство Associated Press.

"Обама запрошує лідерів G7 на зустріч в Європі наступного тижня, щоб обговорити подальші дії щодо України", - йдеться в повідомленні AP.

Раніше міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус заявив, що країни, які входять до G8, прийняли рішення у цій організації.
Якщо вони зберуться, то формально 8-ю у G8 Росія може і буде якось раховатись, але просто формат G8 проводити не будуть :). По типу, ми тебе не звільнили, але на корпоративі місць нема, тому вибач, зберемося без тебе, а ти в Сочі проводь зустріч G1 без нас. У такому форматі це ще більш принизливо буде виглядати. Подивимось.
 

Uberwinder

Без статуса
Санкции из серии - "да я с тобой срать на одном гектаре не присяду"
 

Life-ua

+ плюс - минус
Ошейник на шею, и цепи на руки?
время покажет , кто прав - а кто виноват . За всё приходится расплачиватся , рано или поздно России тоже придётся заплатить за агрессию и окупацию признанной всеми нашей суверенной територии . А народ Украины уже достаточно настрадал , пора уже и белой полосе пойти .
 

vampirich

Well-Known Member
Не зовсім зрозуміло.
это я про то, что было бы хорошо, если бы Меркель не говорила о том, что восьмёрка останется восьмёркой


Чим завершилося засідання Радбезу ООН (ФОТОФАКТ)
19 БЕРЕЗНЯ 2014 23:39
You must be registered for see images

Після завершення засідання Ради безпеки ООН 19 березня представник Росії при ООН Віталій Чуркін залишився на самоті.
он видимо обписалсо и обкакалсо, а потому прилип к стулу.
а вообще мерзкий тип и наглый

А народ Украины уже достаточно настрадал , пора уже и белой полосе пойти .
ох как ты прав, брат!
у меня эта чёрная полоса уже аж с 97 года, блин.. И просветления не видать
 

Life-ua

+ плюс - минус
Сенатор Рубіо: Україну і Грузію слід підтримати „засобами знищення”
Анексія Володимиром Путіним Криму є прямим викликом і довготривалою загрозою міжнародному ладу, усталеному після Другої світової війни

Про це пише американський сенатор Марко Рубіо у статті для .

Хоча зроблені на даний момент президентом Обамою та європейськими союзниками США кроки гідні схвалення, їх вочевидь недостатньо, вважає Рубіо. "Візові та фінансові санкції США мають бути розширені і поширені на Путіна і коло його політичних і ділових партнерів".

"По-друге, нам потрібно ізолювати Росію дипломатично, - вважає сенатор. - Росію слід негайно виключити з усіх міжнародних співтовариств типу G8, Раду "Росія - НАТО" має бути розпущено". "Російський народ повинен побачити, що дії Путіна призведуть до зниження статусу Росії як світової держави, а не до повернення удаваної "радянської слави".

Обамі слід спонукати союзників США накласти проти Росії ембарго на постачання зброї, продовжує Рубіо, пропонуючи також дати "конкретну і ясну відповідь на прохання Грузії та України про надання їм військової підтримки з боку США засобами знищення".

"Російське вторгнення до Криму має розсіяти міф про те, що російську агресію можна умиротворити, якщо зачинити двері НАТО перед майбутніми союзниками. Ми повинні чітко дати зрозуміти всім зацікавленим партнерам у Європі, які хочуть вступити до НАТО і відповідають його вимогам, що членство в Альянсі залишається відкритим", - пише автор



хотелось-бы что-бы это были не пустые слова ...
 

sale541

Active Member
Интересно..........долго ещё будут эти сотрясания воздуха?????????
 

Life-ua

+ плюс - минус
Меркель: Євросоюз готовий до підсилення санкції проти Росії
You must be registered for see images


фото: Reuters
Лідери ЄС будуть готові при необхідності піти на черговий етап санкцій проти Росії, що включає в себе прийняття економічних заходів. Про це канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила в четвер у своєму виступі в бундестазі

"На прийдешньому самміті стане ясно, що ми готові в будь-який час ввести третю фазу каральних заходів, якщо ситуація погіршиться", - сказала канцлер.

Меркель додала, що у зв'язку з анексією Криму Росією вона не бачить зараз підстав для співпраці з Росією в рамках G8.

За словами канцлера ФРН, Німеччина найближчим часом прийме рішення про те, чи відбудуться заплановані на кінець квітня німецько-російські урядові консультації, повідомляє .
какое подселение санкций Меркель ? уже ковровые бомбардировки нужны , Крым отобрали уже !
 
Зверху