Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

Stydent

Well-Known Member
ВСТАВАЙ, СТРАНА!.. В ОЧЕРЕДИ

Затейник Путин - вместо ХОЛОДНОЙ войны объявил ГОЛОДНУЮ. Но почему-то своему родному народу.

Лучше всех ситуацию прокомментировал президент Эстонии Ильвес в своем твиттере: "Хм... Похоже, у Москвы и Брюсселя стратегическое партнерство: Евросоюз постановил лишить Россию займов и оружия, а Путин добавил до кучи и продовольствие."


 

rfvgy

Ukrainian
ВСТАВАЙ, СТРАНА!.. В ОЧЕРЕДИ

Затейник Путин - вместо ХОЛОДНОЙ войны объявил ГОЛОДНУЮ. Но почему-то своему родному народу.

Лучше всех ситуацию прокомментировал президент Эстонии Ильвес в своем твиттере: "Хм... Похоже, у Москвы и Брюсселя стратегическое партнерство: Евросоюз постановил лишить Россию займов и оружия, а Путин добавил до кучи и продовольствие."

]

.
Тут все логічно . Якщо згадати часи СеРуСеРу (олімпіада 80 , збитий боїнг 737, війну ) в кацапстані зараз не вистачає черг за кістками та гнилою картоплею . Якесь дежавю тільки в більш стислих строках
 

goool

Well-Known Member
Вы находитесь в стране, на которую распространяется эмбарго. Загрузка Java невозможна
*
You must be registered for see images


Привет, Хабр!

Чуть-чуть пост не дотянул до пятничного, а ведь тема достойна!

Невозможно загрузить Java(TM) на данный компьютер. Вы находитесь в стране, на которую распространяется эмбарго.
Именно такую надпись вы получите при попытке скачать JVM с java.com находясь на территории России.

Не верите? Убедитесь сами: .

На случай если вам не повезло и вы не находитесь в России, то не стоит расстраиваться. Вы всё равно можете узреть и порадоваться за сограждан.

P.S. Хабр — не для политики, поэтому прошу избежать её обсуждения в комментариях. Спасибо.



EDIT1: Судя по всему, работает не на всех интернет провайдерах. Добавил опрос.

EDIT2: Пока точно известно что страница видна у абонента ФГУП РСВО. Список будет обновляться.

EDIT3 Как правильно уточнил в комментариях , Java всё ещё качается с

EDIT3 Нашёл упоминание подобной ситуации в 2008-2009 годах в Германии:


EDIT4 пишет:
Возможно, ФГУП РСВО каким-либо образом попал под точечные или секторальные санкции, например, обслуживая предприятия нефтяной отрасли или оборонки. Соответственно, «гражданским» операторам связи, пока что, ничего не грозит.​
 

rfvgy

Ukrainian
08.08.14 14:4708.08.14 14:50
Кабмин подготовил санкции против 172 физлиц и 65 юрлиц РФ, - Яценюк

Кабинет министров подготовил список из 172 физических лиц-граждан РФ и других стран, и 65 юридических лиц, против которых будут введены санкции.
Об этом сообщил сегодня на брифинге премьер-министр Украины Арсений , информирует со ссылкой на
"Кабинетом министров Украины на рассмотрение Совета национальной безопасности и обороны передаются фамилии 172-х физических лиц - граждан Российской Федерации и граждан других государств, которые финансируют терроризм, поддерживали аннексию Крыма и покушаются на территориальную целостность и независимость украинского государства, Также для введения санкций передается перечень 65 юридических лиц, в основном российской собственности, которые поддерживают и финансируют терроризм, которые имеют непосредственное отношение к совершению преступлений на территории Украины", - отметил премьер.

 

bortn5

Well-Known Member
Вот если еще лекарства запретят в Рашку ввозить......Трындец!Будут аспирином все болезни лечить.Очень действенная мера могла бы получится!
 

vampirich

Well-Known Member
МВД, прокуратура, СБУ Украины объявила в розыск Жирика, Шойгу, Зюганова, Миронова и кучу других кремлёвских холуёв в розыск. и жирик усрался и звонит Авакову

мерзкая тварь Жириновский звонит министру МВД Авакову
и камент автора

Жириновское отродье усралось и звонит министру МВД Авакову. начитывает что то на автоответчик, а потом трубку берёт советник министра, Геращенко и говорит, что ты сука жирик бушь сидеть в тюряге. И посадят пидораса, не сейчас, так позже. будет сдеть и Шойгу и мастер ботекса путин и его шестёрки, второй кремлёвский карлик мИдведев и Шойгу, и вся расеская рать

You must be registered for see medias
 
Яценюк: може зупинити транзит російського газу
Україна може зупинити транзит російського 'у через свою територію
Про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова українського уряду Арсеній , передає .
"Я сказав про всі інструменти, які виписані в Законі (законопроект про запровадження санкцій щодо іноземних осіб, що здійснюють злочин проти України – ред.), в тому числі й про можливість зупинки будь-яких видів транзиту: як авіасполучення, так й транзиту ресурсів", - зазначив Яценюк.
Нагадаємо, Кабінет міністрів України розробив санкції щодо Росії, куди включив 172 громадянина Росії і 65 компаній.
 
Це буде покруче всяких санкцій:
Іран готовий постачати газ до Європи через газопровід "Набукко", дві європейські країни вже зацікавилися цим.
Про це заявив заступник міністра нафти Ірану з міжнародних відносин Алі Маджеді іранським ЗМІ, передає .
За його словами, в той час як Європа має намір диверсифікувати поставки енергоресурсів, Іран зі своїми найбільшими запасами газу в світі може надати Європі газ через "Набукко".
Він додав, що Іран нещодавно відвідали дві делегації з європейських країн, які він не назвав, для того, щоб обговорити можливі маршрути поставок газу.
Маджеді вважає, що існують різні маршрути, включаючи постачання через Туреччину, Ірак, Сирію, Кавказ і Чорне море. На його думку, турецький маршрут кращий з представлених. "Набукко" буде марним без іранського газу, сказав Маджеді.
Маджеді заявив, що газу з родовища "Шах Деніз" в Каспійському морі буде недостатньо для цього газопроводу - видобуток на цьому родовищі становитиме не більше 8 млрд кубометрів на рік, тоді як потужність газопроводу була заявлена як мінімум в 23 млрд кубометрів на рік.
Заступник міністра нафти Ірану зазначив також, що Туреччина висловлювала свій інтерес в участі в постачаннях газу з Ірану в Європу.
Крім того, у Ірану є потенціал постачати газ в Європу в формі зрідженого природного газу.
Nabucco - нереалізований проект магістрального газопроводу протяжністю 3,3 тисяч км з Туркменії і Азербайджану в країни ЄС, насамперед Австрію і Німеччину. Прогнозована вартість проекту - 7,9 млрд євро.
В консорціумі з будівництва газопроводу взяли участь наступні компанії: OMV Gas GmbH (Австрія), BOTAS (Туреччина) "Булгаргаз" (Болгарія), Transgaz (Румунія).
Підготовка проекту велася з 2002 року. Спочатку будівництво планувалося почати в 2011 році, а завершити до 2014 року, однак реалізація проекту кілька разів відкладалася через проблеми з можливими постачальниками газу. Наприкінці 2011 року було повідомлено, що терміни запуску проекту зрушили до 2018 року.
В червні 2013 року було оголошено, що проект закритий, а пріоритетним проектом тепер є Трансадріатичний газопровід.
 

Udaff4eg

Well-Known Member
Норвегія підтримала санкції ЄС проти Росії
Детальніше читайте на УНІАН:
Про це йдеться в повідомленні Мзс королівства, повідомляє ИТАР-ТАСС. У документі наводиться заява глави зовнішньополітичного відомства країни Берге Бренда, який зазначив, що Норвегія, яка не входить до складу ЄС, має намір ввести в дію ті ж обмеження, які були узгоджені і прийняті Євросоюзом 31 липня. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖОбама вважає ефективними санкції проти Росії "Норвегія має намір приєднатися до санкцій проти Росії. З самого початку української кризи Норвегія підтримувала ЄС, а також сусідні держави, реагуючи на допущені РФ порушення міжнародного права. Ми вчинимо так само і на цей раз", - зазначив міністр. У документі наголошується, що санкції ЄС проти Росії стали відповіддю на "дестабілізацію ситуації на сході України".
Детальніше читайте на УНІАН:
 
Зверху