Санкції проти РФ і міжнародна підтримка України

rfvgy

Ukrainian
Британский визовый центр задерживает документы россиян на месяца, вернуть деньги за сорванные туры невозможно
Российский союз туриндустрии в очередной раз обратился к руководству визовой службы Великобритании с просьбой содействовать нормализации процесса оформления виз, в том числе возобновить практику подтверждения даты выдачи паспортов визовым центром, чтобы туристы могли добиться у страховщиков возмещения стоимости сорванных туров.
Проблемы с получением виз для групповых и индивидуальных туров в Великобританию у российских туристов в середине марта. К настоящему времени, уточняет , задержки паспортов достигают 2,5-3 месяцев, из-за чего срываются поездки не только в Великобританию, но и в другие страны.
При этом турфирмы лишены возможности получить информацию о сроках выдачи документов, поскольку новый визовый центр выдает паспорта без сопроводительных документов, а в визах проставлена не реальная дата выдачи, а "правильная" - до дня планируемого вылета. В таких условиях полис страхования от невыезда не срабатывает.
Ассоциация туроператоров России (АТОР) уже перед посольством вопрос о задержках с выдачей виз, которые возникли после смены партнера сервисно-визовой службы консульства Великобритании. Приемником компании VFS Global стала Teleperformance. В АТОР сообщают, что туроператоров и туристов смена визового центра "застала врасплох", и "судя по количеству ошибок", визовый центр также оказался не готов к работе.
В настоящее время проверить готовность документов можно только в реальном режиме, явившись в визовый центр. В сообщении приводятся истории о том, как группа школьников, подавших документы еще в конце февраля, получила их в визовом центре 8 мая, лишившись возможности совершить поездку и в мартовские каникулы, и в майские праздники. Еще одной группе школьников пришлось дважды безрезультатно летать в Москву из Хабаровска.
"Паспорта постоянно зависают у британцев. Мы не можем технологически отследить их прохождение, а в визовом центре вообще не знают, где они находятся. Никакие сроки не соблюдаются. Очень слабая организация работы, многочасовые очереди. Теперь уже стараемся подавать документы за 1,5 месяца, но это очень неудобно для туристов", - говорит руководитель визового отдела BSI Group Динара Хаертдинова.
Одним из способов решения проблемы является оформление срочной визы, но ее стоимость значительно дороже, а сроки получения все равно не укладываются в заявленные - минимум 7 дней вместо 3-5.
Как полагает руководитель отдела Великобритании DBSW Ирина Фоломеева, в самом визовом центре никаких залежей паспортов нет, а проблема может быть в том, что сейчас документы на британскую визу проверяются дважды - в консульстве в Москве и в самой Британии, в Шеффилде. "Дело в отсылке документов в Шеффилд. Это даже не Лондон, а еще дальше на север. У нас есть возможность сравнить, так как мы сдаем паспорта и в британский, и в швейцарский визовой центр в Москве. Он тоже сменил VFS Global на Teleperformance, но если с британскими визами проблемы, то со Швейцарией все нормально", - добавил начальник визового отдела "КМП Групп" Евгений Фоминых.
По информации АТОР, сложности с визами существуют во всех российских регионах, где есть британские визовые центры - в Ростове-на-Дону, Новосибирске и Екатеринбурге.
Напомним, 2014 год объявлен взаимным Годом культуры России и Великобритании. В связи с этим Национальный офис по туризму Великобритании объявил о расширении туристических возможностей под слоганом "Великобритания - доступная мечта".
Два года назад из-за с получением британских виз едва не было сорвано участие "Рособоронэкспорта" в аэрокосмическом салоне "Фарнборо". Визы задерживались не только делегатам, но и целому ряду руководителей авиафирм, что породило версии скандала. Тогда проблема обсуждалась на уровне президента и Совбеза РФ.
Мелочь , но приятно :)
 

rfvgy

Ukrainian
Керрі: чергові санкції проти Росії – секторальні
Держсекретар США пригрозив РФ секторальними санкціями, якщо Москва перешкоджатиме проведенню президентських виборів в Україні.

Виступаючи у Лондоні на зустрічі міністрів закордонних справ країн ЄС, державний секретар Джон Керрі заявив про однозначну підтримку США дій центрального уряду України та привітав зусилля на шляху до політичного компромісу.

«Ми вітаємо успішний раунд національного діалогу, який відбувся вчора у Києві та дуже плідну розмову про децентралізацію, конституційну реформу та захист прав меншин. Ми надіємося, що сепаратисти, росіяни та інші групи, які незадоволені тим, що відбувається, визнають той факт, що уряд робить реальні кроки до діалогу і намагається сісти за стіл переговорів та знайти політичний компроміс.

«Ми абсолютно підтримуємо принцип захисту прав меншин і ми підтримуємо зусилля уряду у Києві скласти серйозний та конкретний план по розширенню автономії регіонів та децентралізації. Я хочу зазначити, що рівень децентралізації та автономії, який запропонував прем’єр міністр, значно перевищує той рівень автономії та децентралізації, який існує у Росії».

Керрі наголосив на важливості проведення демократичних, прозорих та інклюзивних виборів 25 травня:

«Ми працюємо з українцями та ОБСЄ, щоб захистити право всіх громадян України та переконатись, щоб голос всіх був почутий, за допомогою бюлетенів, шляхом проведення законних виборів. Ми закликаємо сепаратистів та росіян не лише поважати цей процес, але і докласти зусиль, щоб вибори відбулися».

За словами Керрі, для того, щоб захистити цей конституційний процес США та їх європейські партнери готові діяти рішуче, у тому числі і шляхом запровадження санкцій третього рівня проти тих, хто перешкоджає діалогу та примиренню. Санкції стосуватимуться великих секторів російської економіки, включаючи газову та вугільну галузі:

«Якщо Росія чи її посіпаки спробують стати на заваді виборам, Сполучені Штати та країни, які представляють тут сьогодні Європейський Союз, запровадять санкції на сектори економіки у відповідь. Наш месседж дуже простий – дайте Україні зробити вибір. Дозвольте українському народові обрати своє майбутнє. Дайте їм можливість зробити це шляхом чесного, відкритого та вільного та доступного для всіх голосування».

Керрі зазначив, що застосовуючи такі санкції, якщо до того дійде, Захід зробить все, щоб вони не зашкодили пересічним громадянам і були направлені виключно проти тих, хто підбурює політичну кризу в Україні.
 

rfvgy

Ukrainian
Швейцария продублировала расширение черного списка Евросоюза против России

Правительство Швейцарии расширило санкции против России в связи с позицией РФ по Украине. В новый черный список вошли те же 13 официальных лиц и две компании, которые на минувшей неделе стали объектом Евросоюза.
Как сообщили корреспонденту ИТАР-ТАСС в Государственном секретариате экономики Швейцарии (СЕКО), основная цель расширения санкционного списка - "помешать обходу международных санкций, связанных с ситуацией на Украине".
Новые ограничения повторяют те, что на минувшей неделе принял Европейский союз. Помимо 13 физических лиц, включающих трех российских деятелей, четырех представителей местных властей Крыма и шесть сторонников федерализации на Украине, в список попали две компании - "Черноморскнефтегаз" и "Феодосия".
Как отмечали ранее источники, под санкции ЕС попали те предприятия, которые в связи с присоединением Крыма к РФ поменяли собственника в соответствии с договорами, нарушающими законодательство Украины.
США одобрительно восприняли расширение санкционного списка ЕС. "Мы приветствуем заявление ЕС о включении 13 лиц и двух украинских компаний в санкционный список", - заявила представитель Госдепа США Дженнифер Псаки.
В черный список Евросоюза, как сообщалось ранее, в частности, российский вице-премьер Дмитрий Рогозин, советник президента РФ Сергей Глазьев, помощник президента РФ Владислав Сурков, спикер Совета Федерации Валентина Матвиенко, спикер Госдумы Сергей Нарышкин и других. Им запрещено появляться на территории США и стран ЕС, также владеть счетами на территории этих государств. В Кремле, в свою очередь, считают, что санкции лишь навредят двусторонним отношениям.
 

rfvgy

Ukrainian

Обама, Меркель та Олланд погрожують Росії посиленням санкцій
Нові санкції будуть запроваджені проти Росії, якщо її керівництво не вживатиме заходів для деескалації конфлікту на Сході України. Таку заяву зробили після телефонних розмов у п'ятницю Обама, Меркель та Олланд.

Франсуа Олланд (л), Барак Обама, Анґела Меркель (фото з архіву)
Президенти США Барак Обама та Франції Франсуа Олланд, а також канцлерка Німеччини Анґела Меркель погрожуть Росії посиленням санкцій. У ході двох окремих телефонних розмов Обами з Олландом та Меркель ввечері у п'ятницю, 20 червня, політики закликали президента Росії Володимира Путіна "якнайскоріше" спонукати озброєних сепаратистів піти зі Сходу України.
Як повідомив представник Білого дому, Німеччина, Франція та США, крім того, вимагають від Росії відвести війська від українського кордону, а також перекрити доступ на територію України озброєним бойовикам, повідомляє dpa. Якщо не буде позитивних зрушень у процесі деескалації конфлікту, щодо Росії "будуть вжиті нові штрафні заходи", інформує AFP з посиланням на представника французького президента.
Росія готує зброю для сепаратистів
За даними Держдепартаменту США, у його розпорядженні є інформація, що Росія готує до переправлення сепаратистами на Схід України танки та артилерію, повідомляє 20 червня Reuters. "Ми володіємо інформацією про те, що додаткові танки готові до відправлення", - заявила прес-секретарка Держдепу Джен Псакі. Крім того, за її словами, на південному заході Росії сконцентрована артилерія, включаючи тип гармат, які використовує українська армія, у той час як у Росії вони зняті з озброєння.
НАТО 19 червня також повідомило, що Росія збільшила свою військову присутність на кордоні з Україною щонайменше на кілька тисяч військовослужбовців. У зв'язку з цим Сполучені Штати 20 червня застерегли Росію від вторгнення до України. "Ми уважно вивчаємо ситуацію. Використання російських військ на території України неприйнятне за жодних обставин та у жодних обсягах", - заявив представник Білого дому Джош Ернест.
 

rfvgy

Ukrainian
ЄС виставив Росії 4 умови, нагадавши, що санкції вже готові
You must be registered for see images


фото:vedomosti.ru
Євросоюз заявляє про готовність до запровадження нових санкцій, якщо Росія не сприятиме виконанню до 30 червня ряду умов
Про це йдеться в ухвалених у п'ятницю висновках Європейської ради по Україні, оприлюднених України.
«Європейська рада вкотре наголошує, що Єврокомісія, Європейська служба зовнішньої діяльності і країни-члени здійснюють підготовчу роботу щодо адресних санкцій, як це вимагалося у березні. Відтак, подальші кроки (щодо санкцій) можуть бути вжиті без зволікань», - вирішили європейські лідери.
У ЄС, не називаючи прямо Росію, очікують до понеділка, 30 червня, здійснення таких чотирьох кроків: укладення домовленості про верифікаційний механізм із моніторингом з боку ОБСЄ щодо припинення вогню та ефективного контролю на кордоні; повернення українського контролю на три прикордонні пункти пропуску (Ізваріно, Должанський, Краснопартизанськ); звільнення заручників, включаючи спостерігачів ОБСЄ; початок змістовних переговорів з виконання мирного плану президента Порошенка.
«Рада ЄС буде проводити оцінку ситуації і, якщо буде потреба, ухвалить необхідні рішення. Європейська рада наголошує на своїх зобов'язаннях зібратися у будь-який час для запровадження подальших обмежувальних заходів», - заявили лідери ЄС.




P.S. Невже в європі не розуміють що у Путлєра прогресуюче старчеське слабоуміє ...
 

Whisper

Well-Known Member
Этой ошибке природы кажется , что это Запад превращает планету в зону военных действий)


Путін: Росія буде відстоювати права співвітчизників за кордоном, використовуючи весь наявний арсенал

01 липня 2014, 14:38

Кадр трансляції виступу Путіна

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Захід перетворює планету на "світову казарму" та нав‘язує іншим країнам свої принципи.
Виступаючи на нараді послів і постійних представників РФ, Путін заявив, що Росія буде і надалі енергійно відстоювати права своїх співвітчизників за кордоном і використовувати для цього весь арсенал наявних засобів.

"Хочу, щоб всі розуміли - наша країна буде і надалі енергійно відстоювати права російських, наших співвітчизників за кордоном, використовувати для цього весь арсенал наявних засобів - від політичних і економічних до передбачених у міжнародному праві гуманітарних операцій, права на самооборону", - заявив Путін.

За його словами, Україна – це кульмінація негативних тенденцій у світових справах. При цьому, Путін підкреслив, що Росія попереджала про це своїх партнерів.

"Сподіваюся, прагматизм таки восторжествує. Захід позбавиться від амбіцій, від прагнення влаштувати" світову казарму "- розставити всіх по ранжиру, нав'язати єдині правила поведінки і життя суспільства, - заявив російський президент, - Сподіваюся, що Захід почне будувати відносини на основі рівноправності, взаємної поваги, взаємної врахування інтересів".

 

vampirich

Well-Known Member
РФ угрожает войной в случае новых санкций от ЕС, — депутат Бундестага
00:17 Поделиться
You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images
You must be registered for see images
/
You must be registered for see images

Фото:

Депутат немецкого Бундестага Марилуиза Бек сообщила, что информированные источники рассказывают об угрозах со стороны России прямо вторгнуться в Украину в случае введения новых санкций со стороны Европейского союза.
Об этом немецкий политик, известная активной позицией относительно Украины, написала на своей странице в .

Почему ЕС не решает с санкциями? В политическом Берлине хорошо информированные источники рассказывают, что высокие российские дипломаты открыто угрожают, что Россия в случае серьезных санкций будет чувствовать себя полностью свободной и пойдет прямо на Украину,
— написала она.

Марилуиза Бек сообщила информацию, которая "гуляет" по политическим коридорам в Германии.

You must be registered for see images


Напомним, министрам иностранных дел Украины, России, Германии, Франции удалось достичь договоренностей о пакете мер, .

Источник: Телеканал новостей "24"
 
Зверху