Информационная война

bortn5

Well-Known Member
Вести это ресурс который сообщает в основном только фейки.

Срыв старта фильма «Восхождение Юпитер» в Украине произошел не по вине бывших сотрудников «Киномании» и тем более не по вине WB, а так же не по политическим мотивам. Представитель Warner Bros Джек Хорнер (Jack Horner), сообщил что компания снова начнет предоставлять фильмы в Украину, когда внутренние проблемы лицензиата будут решены. По деньгам просто не договорились а у ватанов сразу бомбить стало.
А мистер "какающий"нас заверил что именно по политической части фильма не прошлан- он то и в кинематографе известная персона!Ваще везде успевает напудить)))
 

abyrvalg

Well-Known Member
Это был троллинг ватников, а не новость.
Уже удалили, но пока есть в кеше:
Если и протролили то знатно. Заодно и выяснили, что воюя с "бандеровцами", упоротые понятия не имеют кто такой Бандера.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Если и протролили то знатно. Заодно и выяснили, что воюя с "бандеровцами", упоротые понятия не имеют кто такой Бандера.
А звідки їм знати.
От ще на ту ж тему, в малюнках вже викладав.
You must be registered for see images
 

goool

Well-Known Member
Кабмін намагається узаконити перевірки телеканалів Нацрадою з телерадіомовлення

20 февраля в 14:56


Без дозволу Кабміну будь-які перевірки є незаконними.




Перевірки телеканалів є незаконними


Кабінет міністр має намір дозволити Національній раді з питань телебачення і радіомовлення проводити перевірки телеканалів і радіостанцій, яким раніше були видані ліцензії.

Копія проекту відповідного розпорядження уряду є в розпорядженні .

"З метою забезпечення інформаційної безпеки відповідно до пункту 8 розділу III "Прикінцеві положення" Закону України від 28 грудня 2014 N2 76-VIII "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" надати Національній раді Україні: з питань телебачення і радіомовлення дозвіл на проведення протягом лютого - червня 2015 р. перевірок юридичних та фізичних осіб, яким Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення видано ліцензію", - сказано в проекті розпорядження Кабміну.






Пунктом 8 закону, на який міститься посилання у розпорядженні, перевірки контролюючими органами допускаються виключно з дозволу уряду. Отже, до надання Кабміном такого дозволу будь-які перевірки є незаконними. Незважаючи на це, Національна рада України з телерадіомовлення протягом цього тижня винесла два попередження - і телеканалу "112", а також анонсувала позапланові перевірки ще одинадцяти каналів і трьох радіостанцій. При цьому позапланова перевірка телеканалу "Інтер" була призначена більше місяця тому, 15 січня.



Читайте также:


Як вважають представники теле - і радіомовців, які піддані перевірці, даний проект розпорядження може бути використаний у двох варіантах:

  1. якщо рішення буде оформлено заднім числом, то таким чином спробують підвести юридичну базу під рішення Нацради про проведення перевірок і легітимізувати їх;
  2. якщо проект розпорядження буде прийнято зараз, то це буде означати, що Нацрада проводила перевірки незаконно.
Як повідомила у п'ятницю Національна рада України з телерадіомовлення, позапланові перевірки вже призначені телеканалам "НЛО", "Індиго tv", "ТЕТ", "НТН", "2+2", "Новий канал", "К1", "ПІКСЕЛЬ-ТВ", "Ентер-фільм", "МЕГА", "К2"; і радіостанціям "Ретро ФМ", "Наше радіо", "Авторадіо".

Регулятор має намір перевірити канали і радіостанції на предмет "дотримання ними вимог законодавства щодо ефірної частки національного аудіовізуального продукту".

You must be registered for see images
За матеріалами:
 

arnisumy

Well-Known Member
это 3,14здец... если такое постоянно смотреть, не только снегери и негры померещатся:tmi:
You must be registered for see medias
 
Останнє редагування:
Зверху