Сепаратизм/Держзрада

d324co

Well-Known Member
Не ту фотку выложили к "свадьбе" моторолы
You must be registered for see images


Свадебным подарком будет реквизированная квартира из фонда "Приват-банка", – сказал тогда Губарев.
 

Theodolit

Well-Known Member
Может быть и так, время рассудит. Но в решимости перед судьбой им не откажешь. Они понимают, что в принципе в любую секунду каждый из них может стать вдовцом/вдовой и тем не менее свадьба...
Ну, козлами они уже стали. А про вдовцов/вдов... Над этим надо поработать...
 

Glucker

Здесь был статус
Еще один пример поноса от киселев-тв
You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
Вот такое оно "ополчение домбаса"
You must be registered for see medias
 

rfvgy

Ukrainian
Командира бригади, яку обстріляли під Зеленопіллям, відсторонено від командування
12 липня 2014, 12:49

Командира моторизованої бригади, яку обстріляли напередодні під Зеленопіллям, Луганської області - відсторонили від виконання обо'язків. Про це в ефірі "5 каналу" заявив керівник Управління інформаційної безпеки Нацгвардії Юрій Стець.

Напередодні бойовики обстріляли з установок Град табір 24 моторизованої бригади під Зеленопіллям. За даними РНБО, вогонь вели зі сторони російського кордону.
 

rfvgy

Ukrainian
На Донбасі дівчат підривають просто серед вулиці

У місті Краснодон Луганської області до дівчат-місцевих мешканок підійшов невідомий чоловік і кинув їм під ноги вибуховий пристрій.
Про це повідомила керівник відділу зв'язків з громадськістю області Тетяна Погукай на своїй сторінці у
"10 липня приблизно о 22.00 у парку на вулиці Постишева р. Суходьска, до дівчат - місцевим мешканкам, підійшов невідомий чоловік і кинув їм під ноги вибуховий пристрій (тип встановлюється), від вибуху якого дівчата отримали поранення і були госпіталізовані до лікарні з діагнозом: Гр-ка І. 1982 р.н. - Осколкове поранення правого ока, правого стегна і гомілки
- Гр. М. 1993 р.н. - Множинні осколкові поранення живота і лівої стопи. Даний факт зареєстрований в ЕРДР", - написала вона.
Крім того, на території управління "Краснодонвугілля" в результаті обстрілу від отриманих поранень загинув охоронець підприємства і отримали тілесні ушкодження дві жінки.
Погукай також повідомила, що 11 липня в Краснодонський морг з осколковими і вогнепальними пораненнями були доставлені 11 трупів чоловіків у камуфляжній формі.
Було встановлено, що більшість з них - жителі Донбасу.
 
Зверху