Сепаратизм/Держзрада

Мажорний батальйон піде в атаку першим!
Сьогодні в 16:01
You must be registered for see images


Схоже, Путіна не зупинить останнє китайське чи то євроамериканське попередження. Заяви Меркель і Держдепу про чергові санкції проти економіки РФ на нього вже не діють. У російських військкоматах вирує робота: штампують мобілізаційні приписи. Ось такі:

You must be registered for see images


— Це дуже серйозно, — стверджує голова Правозахисної спілки Карелії Сергій Табаков. — Приписи вручають лише в разі бойових дій. Повістки — коли відряджають на звичайні військові збори.

Раніше військовий комісар Карелії Артем'єв категорично відкидав можливість мобілізації. Зараз відмовчується, бо Кремль вирішив упокорити Україну вогнем і мечем.

Родини мобілізованих у Петрозаводську (столиці Карелії) охопила паніка. Рожеві папірці жахають громадян РФ. Бо ж одна справа — споглядати "громадянську війну хохлів" по телевізору, зовсім інша — виряджати сина чи чоловіка на братовбивчу війну Росії з Україною.

Путін підступно готується до окупації. Не спить і Порошенко. Куняти під мантри західних політиків про переговорний процес йому не дають солдати, офіцери й добровольці, обурені наслідками припинення АТО. 20 загиблих бійців за лічені дні "перемир'я" — надто висока ціна примарних домовленостей із терористами.

Завтра про це нагадає президентові командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко — проведе протестну акцію у Києві.
You must be registered for see images


Градус суспільної напруги дуже високий. Це розуміють навіть грошові мішки з депутатськими мандатами. Якщо вибухне війна й загинуть іще тисячі людей, то після війни не вціліє жодна депутатська, даруйте, дупа. Тому кілька найбільш хитроголових нардепів виплодили проект постанови "Про призов народних депутатів України на збори військовозобов'язаних" і навіть зареєстрували його у парламенті за №4192.

Автори проекту — Володимир Литвин, Ігор Єремеєв, Ярослав Москаленко пропонують, щоб нардепи, які не досягли граничного віку перебування на військовій службі, поїхали на обов'язкові збори в Донецькій, Луганській та Херсонській областях у період із 21 липня до 21 серпня. Військова форма та спорядження — власним коштом кожного депутата.

І хоча закон "Про статус народного депутата України" звільняє слуг народу від військового призову чи зборів, така постанова в разі її ухвалення круто змінить загарбницькі плани Кремля.

Ви тільки-но уявіть, як Шуфрич, Єфремов і Єремеєв під лаконічні матюки суворого сержанта шурують "зеленкою", тягнучи на блокпост спакованого лугандона Губарєва. І ніяких тобі переговорів із сепаратистами!

You must be registered for see images



Та це ще не все. Волинський нардепЄвген Мельник пішов далі. Надіслав 26 червня президентові України депутатське
звернення з отакою пропозицією: "Для ефективного проведення ротації та подальшого несення служби мобілізувати до лав Збройних Сил дітей, онуків, інших родичів генералів та високопосадовців Міністерства оборони, інших міністерств, Генштабу, адміністрації Президента, народних депутатів, вищого керівництва областей".

Точнісінько те саме пропонував 14 червня "Нововолинськ діловий" у матеріалі "Як закінчити війну".

Приємно, що слуги народу дослухаються до своїх виборців.
You must be registered for see images
Та й президент, сподіваємося, почує голос народу, депутатів і незалежних ЗМІ. І оголосить-таки мобілізацію "золотої молоді".

You must be registered for see images


Тоді оцей красунчик на фото — син Нестора Шуфрича матиме за щастя у перерві між перестрілками куснути сухпай чи сьорбнути теплої іржавої водички. Як наші волинські, житомирські, львівські, запорізькі, дніпропетровські, та й донецькі солдати...

Утім, якщо батальйон "Мажор" на чолі з сином президента і батальйон "Рада" вирушать у зону АТО, війна закінчиться рівно за добу! Нашою повною перемогою! Бо Генштаб і ставка Верховного Головнокомандувача вмить роздупляться й забезпечать цим воякам геть усе: прикриття літаками, самоходки "Нона", установки "Град", "Ураган", БТРи, гвинтокрили, танки, ракети...

Ну, а ми з вами попросимо добровольчі батальйони "Дніпро", "Донбас", "Айдар", "Шахтарськ" та нацгвардію приглянути за "синками" й нардепами — прикрити їх із тилу, як ото заградотряд колись робив. Аби не розбіглися по кущах, угледівши бойовиків і зачувши отой "голос Донбасу", яким вони стільки часу спекулювали...

Непереливки буде і Путіну. Бо матері мобілізованих росіян, дізнавшись про безбашенний батальйон "Мажор. UA" і його подвиги, зажадають, аби й синки та зяті кремлівської верхівки отримали припис про мобілізацію. Не все ж простим російським хлопцям гинути за інтереси великого Пу… йла. Вийдуть із протестом на вулиці своїх міст. Вимагатимуть створення дивізій "Держдума" і "Мажор.RU". Дороги десь у Сизрані і Петрозаводську заблокують.

You must be registered for see images


А звідти до Майдану на Красній площі — рукою подати...

Наталя Камишникова

You must be registered for see images
 

d324co

Well-Known Member
В-третьих, война не страшна, когда она ведется на чужой территории. Огромные регионы, набитые десятками никому не подчиняющихся банд, – приобретение сомнительное. Если вспомнить, что у этих банд на вооружении есть ПЗРК, противотанковые комплексы и черт знает что еще, становится совсем грустно. Разбираться с этой публикой пришлось бы уже российским, а не украинским властям.

Ну и, в-четвертых, ко всем чертям летит сама концепция федерализации. Весь этот бардак затевался не ради захвата Донбасса, который и даром Кремлю не нужен, а ради построения механизма давления на Киев изнутри. Получится, что дикая пропаганда, международные санкции, гигантские расходы, падение экономики – буквально всё – было зря!

При этом отказаться от Донбасса не получится – жителей России полгода кормили такой телеотравой, что они совсем не поймут, если после «победы» Москва «бросит своих» или, что еще хуже, попытается спихнуть их обратно – «бандеровцам». К Кремлю с вилами оглоблями явятся те самые «ватники», которые сейчас с восторгом славят своего национального лидера.

Столкнувшись с перспективой через месяц получить Донбасс со всеми его жителями, заводами, бандами, «Стингерами», да еще и экономическими санкциями в придачу, обитатели Кремля неминуемо крепко задумаются, как выбираться из выкопанной ими же ямы. Есть шанс, что в такой ситуации самым ярым сторонником продолжения украинской АТО станет Владимир Владимирович Путин собственной персоной.

Тут-то украинское руководство и должно будет выдвинуть свои условия отказа от исполнения своей угрозы. Первым и главным должно стать немедленное перекрытие границы и репатриация россиян, приехавших в Донбасс повоевать. Если смотреть на вещи с точки зрения логики, у Путин будет вынужден выполнить это условие – у него не будет другого выхода.

Впрочем, учитывая легкую неадекватность заявлений и поступков этого человека, существует вероятность того, что он решится на самоубийственный для себя и России шаг, объявив об аннексии Донбасса.

Это, конечно, будет неприятно, но не смертельно. Учитывая описанные выше последствия для экономики РФ, следствием этого шага может быть внеочередная смена власти в Москве. При этом новое российское руководство, кем бы оно ни было представлено, первым же делом вернет Донбасс Украине со всеми полагающимися извинениями.

Ну и еще один плюс предложенного плана противодействия «федерализации» – это немедленное прекращение огня и сохранение многих жизней.
Опять Вы о том же....
Да не пустит путлер этих боевиков в рассею! через границу вооруженных людей не пропустят. Недавний расстрел российскими погранцами машины с лугандонами тому пример. Оставаться им в лугандре навсегда. живыми или мертвыми. Спецназ пропустят, а простых боевиков - нет. А если силой попробуют - российские погранцы это вам не украинские подчиненные генерала литвина. Да и армию путлер не зря на границе держит. А общественному мнению представят, как героическое предотвращение прорыва правого сектора. Так что боевикам в Украине навсегда. Или жить в лугандонии, или помереть в бою.
 

arnisumy

Well-Known Member
уже четверо:

По оперативным данным группы «Информационное Сопротивление» террористы совершили нападение на колонну тылового обеспечения сил АТО. 1 украинский военнослужащий погиб, 4 ранены.

Уточнение: в результате на пересечении дорог на Славянск и Красный Лиман погибли 3 военнослужащих, 4 получили ранения.


а петя все празднует...
 

Udaff4eg

Well-Known Member
Это прямо как
You must be registered for see images

Скрин сам лично делал
 

arnisumy

Well-Known Member
Командир здав ДНР військову частину № 3023 у Донецьку - ЗМІ

Вести Командир частини внутрішніх військ № 3023 у Донецьку здав терористам частину, повідомляє видання "Остров".

Як повідомляється, командир зробив це після розмови з бойовиками. Військові пояснили, що бандити значно переважали сили захисників тому, щоб зберегти життя солдатів, був наказ скласти зброю. Охочим скласти присягу проросійським екстремістам бандити запропонували шикуватися на плацу. Після цього солдати масово почали розсідатися на місця, з яких щойно встали. Як повідомляють місцеві ЗМІ, терористи потім розпустили солдат по домівках, передавши їх рідним.

На території військової частини знаходиться завод з утилізації та переробки вибухових речовин.
 

goool

Well-Known Member
Десантники в бою отбили у террористов арсенал новейшего российского оружия. ФОТОрепортаж

95я аэромобильная бригада отбила у террористов арсенал российского оружия
Об єтом сообщает со ссылкой на Фейсбук журналиста . "Это не выставка вооружения российской армии, но где-то рядом. РПГ-18 «Муха», РПГ-22, АК 74 с подствольным гранатометом, пулемет Калашникова… Весь этот арсенал 95я аэромобильная бригада отбила у террористов в бою. Один из главных трофеев - огнемет «Шмель». Несет очень большую огневую мощь. На вооружении в украинской армии не осталось. Все было выстрелено в ходе учений и продано. Еще один ценный экспонат - снайперская винтовка Драгунова последней модификации с пластиковым прикладом и съемной щекой.

Смотрите:

На вооружении Вооруженных Сил Украины такая не состоит. Поскольку это именно военная винтовка с военным прицелом, а не гражданская модификация «Тигр», то она в принципе не могла попасть в нашу страну законными путем. У каждой единицы оружия есть свой учетный номер. Если у кого-то есть доступ к российской базе данных, уверен выясниться много интересного. Но главное, что весь этот смертоносный боекомплект больше не сможет убивать украинцев," - пишет Роман. Ранее сообщал, что .

Смотрите:


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images


You must be registered for see images
Источник: Источник:
 
Зверху