Нова влада

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Яскравий представник ЗЕкоманди
You must be registered for see images attach
 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images


Цікаво, якби зробити таке фото зустрічи Фрідмана із Зеленським - велика б була різниця в позах ???
 

d324co

Well-Known Member
"Для Єрмака, Татарова, Арестовича активісти - вороги. Корумповані політики нападають на активістів" - Шабунін
Наскок радника керівника Офісу президента України Олексія Арестовича - це цілеспрямоване розгортання наративу проти активістів.
Про це у повідомив глава ЦПК Віталій Шабунін, передає .
За його словами, найгірша частина ОП розуміє, що саме активісти:
- зупинятимуть розкрадання грошей на відбудову;
- змушуватимуть робити реформи (в тому числі, передбачені рухом в ЄС);
- (після перемоги) поставлять ряд дуже неприємних питань.
"Ця частина команди Зеленського вважає активістів своїми ворогами, а тому і розгортає наратив проти нас. Для Єрмака/Татарова/Арествовича і ко - ворогами є активісти, а не, наприклад, рускі агенти впливу а-ля Влащенко і ко. Останні для них свої: в них такі ж "цінності", - зауважив Шабунін.
"До речі, як ви розумієте, їхніми ворогами є не лише активісти. Наступні наративи вони розгорнуть проти волонтерів та військових. Активна частина суспільства - природні вороги корумпованих політиків в будь-якій країні світу", - продовжує він.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
На переконання глави ЦПК, такі "політики" завжди атакують активістів. І завжди їм програють, принаймні в демократичних суспільствах.
"Тож вперед на міни. Не ви перші, і вже точно не ви останні.P.S. Олексій Арестович, а ти не міг потерпіти, хоча б 9 днів від поховання активіста Романа Ратушного? Має ж бути хоч крапля совісті?", - звертається Шабунін до Арестовича
 

d324co

Well-Known Member
В Охтирці знайдено підпільний склад ОПЗЖ: партія та секретар міськради чекали на "русский мир"

You must be registered for see images

Фото - ДБР


У війні Росії проти України журналісти цілодобово ведуть боротьбу на інформаційному фронті. Наша зброя — чесна інформація.
Ворог відібрав у нас основне джерело фінансування — рекламу.
Підтримайте Liga.net, щоб ми встояли і перемогли

У Сумській області викрито підпільний склад місцевого осередку партії ОПЗЖ, який закликав до окупації України Росією. Про це повідомляє пресслужба Держбюро розслідувань.
Читайте нас у Telegram:
За даними ДБР, місцеві члени ОПЗЖ під час повномасштабного наступу окупантів відкрито пропагували за "русский мир", закликали підтримувати дії країни-агресора та допомагати окупантам.
Зокрема, секретарка Охтирської міської ради, представниця партії ОПЗЖ Вікторія Булах у соцмережах та інтерв'ю публічно висловлювалася на підтримку окупації України.


Співробітники ДБР виявили в Охтирці приміщення, де ховали пропагандистську літературу та іншу атрибутику партії.
Після того, як регіональний офіс партії було зруйновано під час наступу російських окупантів, місцеві активісти ОПЗЖ почали "рятувати" майно. Речі перевозилися до приміщення, що належить колишньому правоохоронцю – депутату Охтирської міськради від ОПЗЖ.
Під час обшуків було виявлено:
- пропагандистські газети та листівки;
- комп'ютерну техніку, мобільні телефони, блокноти з чорновими записами із доказами протиправної діяльності;
- посвідчення помічників нардепа.

You must be registered for see images

  • 20 червня Львівський суд ОПЗЖ, основної проросійської партії України.
 

d324co

Well-Known Member
Мобилизованным работникам отменят сохранение среднего заработка.


Соответствующий законопроект №7251 авторства депутата от "Слуги народа" Галины Третьяковой поддержала Верховная Рада. Пока документ ждет подписи президента.

Если новый закон вступит в силу, то за мобилизованным работником будет сохраняться только место работы и должность, но не зарплата.

Упраздняется предусмотренная в ст. 119 КЗоТ норма, обязывающая работодателей сохранять заработок за мобилизованными работниками (поправка № 75 от Г. Третьяковой), - сообщает организация Соціальний рух.


Также проект позволит работодателям увольнять работников в случае отсутствия более 4 месяцев и в случае причинения вреда предприятию вследствие боевых бой. Кроме того, он урезает размер компенсации за задержку окончательного расчета. В настоящее время в случае непроведения работодателем расчета в день увольнения работник может взыскать компенсацию в размере среднего заработка за каждый день задержки вплоть до дня фактического расчета (ст. 117 КЗоТ). Согласно проекту, максимальный срок, за который может быть взыскана компенсация, составит 6 месяцев. Это сужает право на судебную защиту и не стимулирует работодателей выплачивать средства вовремя.

Подробнее:
 
Зверху