Нова влада

fotik

Active Member
Ви серйозно? Можливо дехто й постраждав, але були й ті, хто знімав долари за кордоном по 29 грн. та продавав в Україні по 35+. Фіксований курс схожий на державне регулювання цін на пальне. Неринкові методи потім боляче вдарять.
 

d324co

Well-Known Member
Війна, все для фронту, все для перемоги - та пох, головне - обісрати Порошенко
Авторитет української влади - та пох, передвиборча кампанія важливіше.
Навмисно не підготували країну до війни - пох, не було б Поошенко, не було б війни!

Офіс Президента: Рішення Порошенка стали однією з причин повномасштабної війни

Однією з причин повномасштабного вторгнення Росії в Україну стали ухвалені рішення політичного керівництва у 2015−2016 роках, коли президентом був Петро Порошенко, заявив радник голови ОП Михайло Подоляк.
Про це він сказав в інтерв'ю , відповідаючи на питання щодо оприлюднення свідчень проросійського нардепа Віктора Медведчука проти експрезидента, передає .
"Протягом року стосовно Порошенка відбувалися слідчі дії. І вони просто доведені до кінця. Виникло запитання – чи треба це оприлюднити? Безперечно, треба. Тому що одна з причин цієї війни – у рішеннях політичного керівництва України 2015-2016 років. Це спроба зіграти на дві сторони, всидіти на двох стільцях, обдурити власну країну, водночас торгуючи з Росією. Адже тоді в Росії і зрозуміли, що при владі в Україні барига, що з цією країною можна легко розібратися, що вона продається, що Порошенко заробляє на крові. Тоді як Медведчук все безпосередньо регулював.

Джерело:
І дійсно, не було б Майдану, не було б Порха, керував би янукурвич, були б ми під рашею, як брати-білоруси і не було б війни ...
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see medias

Нинішня влада каже, що готувалась до війни...
Під Карпатськими горами працювало кілька таких заводів?
Чи тільки розважальні працювали ???
 

d324co

Well-Known Member
Колишній "слуга народу" Ковальов став зрадником та взяв участь у нараді з представником Путіна на Херсонщині
16:38 08.06.2022 43 882

Екснардеп "Слуги народу" Олексій Ковальов провів зустріч із представником Кремля та наголосив: "Росія тут назавжди".
Про це він повідомив у , інформує .
На окупованій Херсонщині Ковальов зустрівся із першим заступником керівника Адміністрації президента Російської Федерації Сергієм Кирієнком.
"По-перше, було заявлено, що Росія тут всерйоз і назавжди!" - пише колишній "слуга народу".
За його словами, планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини до економічної моделі Росії з усіма інструментами підтримки аграріїв, які діють у РФ.
"Думаю, що скажу не лише про себе, а й інших учасників зустрічі – люди вийшли з усвідомленням, що Росія нас чує та розуміє", - зазначив він.
Ковальов додав, що також обговорювався статус Херсонської області: "Росія назавжди і найтісніша інтеграція з Росією вже відбувається".
 

d324co

Well-Known Member

Редакція Цензор.НЕТ може не поділяти позицію авторів. Відповідальність за матеріали в розділі "Блоги" несуть автори текстів.
Не доросли. Кейс нардепа-колаборанта з Херсонщини
На Херсонщині виявився ще один зрадник-колаборан. Це нардеп Олексій Ковальов. Не так давно він ще був "слугою". Обрався до Ради від партії Зеленського.

І тут би зробити правильний висновок. Вкотре. Для самого Зеленського та його команди.

Адже суть цього зрадника проявилася не сьогодні і не вчора. У "слуг" давно вже знали, що з цим Ковальовим щось не так. Задовго до початку широкомаштабної війни. Ще десь у 2020-му. Коли він намагався просунути в кандидати на місцевих виборах осіб зі справи Гандзюк.

Сам же Ковальов потрапив до "слуг" за протекцією багаторічного очільника Херсонської митниці Віталія Булюка. Той порєшав зі "слугою" Павлюком, який був куратором кількох областей. Булюк нині теж зрадник-колаборант на Херсонщині.

То який висновок мав би зробити Зеленський? Усе дуже просто: всіх корупціонерів та проросійських мудаків з оточення своєї команди треба слати нах.

Можна довго розповідати, що країна переросла те чи інше. Але спочатку треба самому дорости до вимог, які висувають у демократичних країнах.

Просто подивіться на західну демократію. Великобританія. Наш союзник та опора у цій війні. А там прем'єра хотіли послати нах усього лиш за вечірку під час карантинних обмежень. І це та країна, яка пережила Другу світову. І переросла все те, що нині має перерости Україна.

Чому за всю свою історію навчилася Британія, її громадяни та політики? Не заговорювати та не замовчувати проблеми. І реагувати на ці проблеми. Ось так би і нам.

Українська проблема – багаторічне толерування владою тих, кого називають словом, яке починається на ру- і закінчується на -сня. А також толерування корупції, у тому числі політичної, яку використовує та ж ру- і -сня. Так було за Кравчука, Кучми, Ющенка, Януковича, Порошенка, і залишається за часів Зеленського.

Але ж Зеленський з командою мали б бути іншими. Проте і до широкомаштабної війни, і досі в його команді мовчать в тряпочку і щодо проросійських чуваків, і щодо різношерстних мудаків. Шкарлєт, Павлюк, Татаров, Смірнов, Тищенко, медведчуківські медійники. Список дуже довгий.

Рано чи пізно той Ковальов загине від вибуху у херсонському ліфті. Або цегла випадково на голову впаде. Така вона доля колаборантів з окупованих територій. А нам би тут на вільній Україні якось позбутися потенційних колаборантів. Ні, не цеглою чи вибухівкою. Просто послати їх нах. Натомість у Зеленського продовжують або відмовчуватися, або заговорювати.
Вони не переросли проблему. А не доросли.
 

d324co

Well-Known Member
Соратника Медведчука політтехнолога Погребинського підозрюють у держзраді, - СБУ. ФОТОрепортаж

Політтехнологу Віктору Погребинському заочно повідомлено про підозру в державній зраді.
Про це повідомляє із посиланням на СБУ.
Так, було проведено висновок комплексної судової психолого-лінгвістичної експертизи, яка проаналізувала масив доказів, зібраний співробітниками Служби безпеки. Згідно з висновком, висловлювання та діяльність політтехнолога були спрямовані на шкоду суверенітету, територіальній цілісності та недоторканності України.
"Зокрема, в результаті обшуків, співробітники СБУ вилучили речі та документи, що підтверджують його зв’язки з рф. Серед них - аналітичні матеріали щодо проведення "денацифікації та демілітаризації України". Наразі здійснюється комплекс заходів щодо підтвердження можливого використання цих та інших матеріалів під час планування повномасштабного вторгнення рф в Україну.
Дивіться також:
Встановлено, що фігурант був пов'язаний зі співробітниками спецслужб країни-агресора, які діяли в Україні під прикриттям дипломатичних посад", - йдеться в повідомленні.
Підозрюваний часто брав участь у пропагандистських програмах на російському телебаченні та очолював групу політтехнологів і політичних експертів, які систематично:

- готували аналітичні записки щодо суспільно-політичної обстановки в Україні;
надавали пропозиції для посилення російського впливу в суспільстві.
Наразі йому заочно оголошено про підозру за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада). Проводиться комплекс процесуальних заходів для притягнення цієї особи до відповідальності.

Джерело:
Або йде полювання на відьом, або в Україні половина політикума - зрадники...
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Або йде полювання на відьом, або в Україні половина політикума - зрадники...
Без "або". Тільки, як завжди, серед "своїх" зрадників шукати "не на часі", а серед конкурентів... Та хоч би там половину пересаджали, чи їх майно на користь країни розпродали, і то б була користь. А тими, ким зараз "не на часі", займеться вже наступна влада. Головне нову обирати не "по приколу", чи "какая разніца".
 
Зверху