Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕбонати, доведеться вам гризти асфальт замість продуктів харчування!
You must be registered for see images

Через держрегулювання цін з полиць "АТБ" можуть зникнути деякі продукти

Встановлена державою націнка не більше 10% не покриває витрат на логістику та операційні послуги.
Про це пише генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков, повідомляє
"Встановлена планка націнки не більше 10% за документом не покриває витрати операторів ринку на логістику, сезонне списання та інші операційні послуги. Отже, цілком може призвести до призупинення реалізації зазначених продуктів харчування до моменту налагодження всіх процесів та розуміння порядку їх ціноутворення", - зазначив він.
За словами Маркова, ціни на продукти ростуть через зростання цін на енергоносії, а саме - на газ. "При чому ця тенденція, за багатьма прогнозами, буде лише посилюватися", - додав він.
Читайте:
Джерело:
 
  • Haha
Реакції: Aiir

dyngyldai

homo facetus

Никогда Запад не будет думать об Украине больше, чем она сама способна позаботиться о себе.
Страна, в которой доминирующая часть населения сменила коррупционера на марионетку-проститутку, не заслуживает того, чтобы из-за нее кто-либо ощущал дискомфорт.
Страна, в которой за 30 лет независимости не наказан ни один из коммунистов, не привлечен к ответственности ни один из олигархов, в которой весь политический истеблишмент поголовно пляшет под дудку Кремля, должна выпасть из области интересов цивилизованных государств.

Поэтому, если Путин нападет на Украину - ни от какого SWIFT его отключать не будут.

И это - правильно. Чем хуже - тем лучше. Потому что только тогда, когда все начнет валиться в пропасть, эти идиоты поймут, кто виноват в том болоте, в котором они тонут. Даже если страна не выкарабкается из трясины коррумпированности на фоне тотального идиотизма и апатичности населения - даже в этом случае ее судьба станет отличным уроком для остальных.

В учебниках истории через 10-15 лет будут рассказывать: "Вот, дети, смотрите, до чего доводит ура-патриотизм, глупость и конформизм. Страна, нашедшая в себе смелость и решительность для двух Майданов - оба раза упустила тот шанс, который ей дарила судьба. Конечно же, нечего удивляться, что третьего шанса ей уже не предоставилось. Видите это место на карте? Раньше здесь была Украина..."
 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Кінець епохи зубожіння газових олігархів.


Споживай не споживай, але платити зобов'язан.... бо інакше вони не матимуть прибутків...
 
Останнє редагування:
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Моряки вийшли на мітинг під посольство США: "Корупція триває. Просимо посприяти у поверненні ситуації в законне русло". ВІДЕО+ФОТОрепортаж
12:04 2010
Під посольством США відбувається мітинг проти корупції з реєстрації дозволів на роботу для моряків.
Як повідомляє кореспондент з місця події, Всеукраїнська організація моряків (ВОМ) заявляє про повернення корупційних схем при видачі дозволів у кабінеті моряка.
ппц. Чому під американське посольство ????
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

Близько 600 підприємств з ОРДЛО та Криму отримали від Кабміну пільги на газ.

До списку Міністерства аграрної політики на отримання пільгової ціни на природний газ включено щонайменше 585 юридичних осіб, зареєстрованих на окупованій території Криму та Донецької й Луганської областей.
Про це повідомляє LIGA.net.
"За підрахунками LIGA.net, у списку Мінагрополітики є щонайменше 585 юридичних осіб, зареєстрованих на окупованій території Криму та Донецької та Луганської областей. Деякі з них ще працюють, наприклад Криммолоко – у Сімферополі, завод Луганськ-Нива та Російський хліб, розташований біля Донецька", - пише видання.
Крім підприємств із окупованих територій, до переліку пільговиків потрапили експортно-орієнтовані підприємства, найбільші агрохолдинги та навіть газові трейдери.
Чи справді вони можуть отримати дешевий газ приватних виробників? Співрозмовник LIGA.net у Мінагрополітиці це виключає.
За його словами, список формувався "за один день напередодні Нового року", тож там можуть бути неточності", - зазначає видання.
Нагадаємо, наприкінці грудня 2021 року уряд зобов'язав приватних видобувачів газу частину свого ресурсу за пільговими цінами продати аграрним підприємствам.
До переліку потенційних пільговиків потрапили всі найбільші в країні аграрні холдинги, включаючи компанії олігархів Юрія Косюка, Андрія Веревського та Олега Бахматюка. Також до реєстру пільговиків включені облгази Дмитра Фірташа та паливна компанія ОККО Віталія Антонова.
Ідею уряду про продаж "соціального" газу аграрним холдингам розкритикували в Асоціації газовидобувних компаній, попередивши про загрозу зниження видобутку на 1 млрд м3 на рік.
Джерело:
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
Компанія з орбіти Коломойського одержала з бюджету чергові 1,3 млрд грн на ремонт доріг

За даними ЗМІ, компанія "ПБС" записана на співробітницю курорту "Буковель" Іванну Непік.

Компанія ПБС, що належить до оточення олігарха Ігоря Коломойського, виграла черговий тендер на ремонт ділянки траси Київ-Чоп у Закарпатській області вартістю 1,31 млрд грн.
Про це свідчать підсумки тендеру 19 січня, у системі ProZorro.
Тендер було оголошено у листопаді 2021 року. У ньому брали участь лише дві компанії – ТОВ ШБУ-77 та ПБС.
Переможцем визнано ПБС з оточення Коломойського з ціною, меншою за ціну конкурента на 1%.
Строк дії договору – до кінця 2022 року.
Нагадаємо, компанія ПБС оточення Коломойського у 2021 році отримала з державного бюджету завдяки тендерам "Великого Будівництва" 7,9 млрд грн.
Компанія ПБС увійшла до четвірки найбільших вигодонабувачів "Великого Будівництва". У 2020 році ПБС збільшила доходи вчетверо завдяки участі у програмі президента "Велике будівництво".
За даними ЗМІ, ТОВ "ПБС" записано на співробітницю курорту "Буковель" Іванну Непік.
Джерело:
 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Во Львове 120 тысяч долларов украли из кабинета судьи
20.01.202
Во Львове злоумышленник за восемь минут украл 120 тысяч долларов из кабинета судьи Западного апелляционного хозяйственного суда. Грабитель залез в суд через окно на втором этаже.

Ще щось треба казати про рівень корупції ???
 
Зверху