Нова влада

Билли Бонс

Well-Known Member
«США, Германия и РФ договорились по, возможно, одному из самых важных экономических вопросов, а это значит, что РФ опять в обойме, работайте».
как там говорили - "придет Байден,тогда хана Рашке".Пришел:clap:
 

d324co

Well-Known Member
как там говорили - "придет Байден,тогда хана Рашке".Пришел:clap:
Ну, то мы не знаем, на каких условиях они договорились... чем рашка заплатит за этот договор.
А вот Украина за победу 73% точно очень дорого заплатит (((((
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Ну, то мы не знаем, на каких условиях они договорились... чем рашка заплатит за этот договор.
А вот Украина за победу 73% точно очень дорого заплатит (((((
как бы не остаться нам с руЦьким медведЁм один на один,как и предрекалось.Мировой жандарм,похоже,умывает руки
 

arnisumy

Well-Known Member
от який важливий для зебонатів нарколига, кожний наркоман тепер препиздент!
27.07.21 10:14
Затримання "слуги народу" Брагара: поліцейським, які зупинили нардепа оголосили догану, а їхнього начальника - понизили в посаді

Національна поліція оголосила догану двом патрульним поліцейським, які зупинили автомобіль нардепа "Слуги народу" Євгенія Брагара, а їхнього начальника - командира роти - понизила в посаді.
Як передає про це в поліції повідомили
"Службове розслідування завершено. Двом патрульним - догану, командиру роти - пониження, а командиру батальйону - зауваження", - сказав представник Нацполіції.
Дисциплінарне стягнення застосовано до співробітників поліції через те, що вони порушили інструкцію і не включили під час зупинки нагрудні камери (відеореєстратори), керівництво покарано також за порушення інструкції.
Після виконання дисциплінарного стягнення всі вони повернуться до виконання своїх безпосередніх службових обов'язків.
Також читайте:
Нагадаємо, 4 липня ЗМІ повідомили, що напередодні ввечері в Києві патрульна поліція зупинила автомобіль Toyota Camry, за кермом якого сидів народний . Зупинили народного обранця за не підсвічений державний номер автомобіля. Однак під час перевірки поліція запідозрила, що Брагар перебуває в наркотичному сп'янінні і запропонували йому пройти медичне обстеження.
Заступник глави МВС Антон Геращенко заявив, що і до них також є питання.
 

d324co

Well-Known Member
За те, що не записали затримання наркодепутата - покарання, за те, що не виклали в ютубі - треба ще удвічі більше!
 

d324co

Well-Known Member
Арахамія вважає, що Україна могла б "шантажувати весь світ", якби зберегла ядерний статус
You must be registered for see images

Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія вважає, що Україна могла б "шантажувати весь світ", якби зберегла ядерний потенціал, а підписання Будапештського меморандуму стало її "фатальною помилкою".
Про це Арахамія в ефірі програми "Хард із Влащенко" на телеканалі "Україна 24" у відповідь на запитання, якими були основні стратегічні помилки президентів України.
"У Кравчука, мені здається, фатальна помилка – позбутися ядерної зброї після підписання нічого не значущого меморандуму (Будапештського – ред.). У принципі, ми сьогодні всі успадковуємо цю велику помилку. Всіма іншими помилками всіх інших президентів можна просто знехтувати. Якби ми були ядерною державою, з нами б усі розмовляли б по-іншому, домовлялися б по-іншому. Якщо навіть на це йти, то йти треба було зовсім по-іншому", – сказав Арахамія.
"Слуга народу" зізнався, що не знає обставин підписання меморандуму – і зараз "легко розмірковувати, через стільки років".
Невже в Україні такий жорсткий дефіцит галоперідолу ??
 
Зверху