Нова влада

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images

09.07.21 13:33
Генпрокуратура засекретила рішення судів у справі фінансової піраміди B2B. Організатор лохотрону Гонта на свободі, - ЗМІ. ВIДЕО
Магазини фінансової піраміди B2B відновили свою роботу, а організатор лохотрону Микола Гонта перебуває на волі.
Як повідомляє про це йдеться в сюжеті проекту . Більш того, за даними журналістів, Гонта розвиває ще один подібний проєкт під назвою Cancri, який позиціонується в соцмережах як ювелірний дім у Стамбулі.
"Через рік після пред'явлення резонансних звинувачень у Гонти і його рідних все в порядку. Але як так сталося? Чому він не під арештом або заставою?.. Чому і як Гонті та його оточенню вдалося так послабити запобіжний захід?.. Відповіді на ці питання можна було б знайти, якби судді опублікували рішення з цього приводу. Але судді Печерського суду свої рішення не опублікували. Вони повинні бути опубліковані, але їх немає. Більш того, з судового реєстру зникли деякі раніше опубліковані рішення про арешт майна і запобіжний захід. Сталося це за рішенням Офісу Генпрокурора - там раптом вирішили засекретити ці рішення. сталося це в червні 2021 року", - йдеться в сюжеті.
You must be registered for see medias
Як це ЗЕлена влада проти шахраїв??? Так не буває, "ворон ворону..."
 

Билли Бонс

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
Ctrl+C з Цензор.нет

ЄС ніколи не прийме осколок СРСР. Україна повна вати, яка в Європі нікому не потрібна. Яка врешті решт Україна, коли 75% населення цурається всього українського і топить за Росію і російське?!? Кому потрібні люди без гордості, честі, самоповаги?!? Корумповані, підлі, жадібні?!? Навіть події 2014-2021 нічого не навчили це збіговисько людей, що звуть себе українцями. Гадаю так буде "конкрєтнєє".
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

12.07.21 16:16
"Українці" заборгували за комуналку майже 69 млрд грн, - дані Держстату

Загальна заборгованість "українців" за комуналку на кінець травня становить 68,9 млрд грн.
Про це повідомляє із посиланням на Держстату.
На кінець травня 2021 р. заборгованість населення з оплати за постачання і розподіл природного газу становила 26,0 млрд, за постачання теплової енергії та гарячої води - 22,7 млрд, за поставки і розподіл електричної енергії - 7,3 млрд, за централізоване водопостачання та водовідведення - 6,3 млрд, за управління багатоквартирним будинком - 5,4 млрд, за надання послуг з вивезення побутових відходів - 1,2 млрд грн.
Таким чином, загальна заборгованість становить 68,9 млрд грн.
 

d324co

Well-Known Member
Данілов заявив, що РНБО вивчає, як боротися з критиками влади на Facebook
Рада нацбезпеки вивчає питання щодо того, як боротися з тими, хто критикує чинну владу на сторінках у Facebook, без блокування соцмережі на території України.

Понеділок, 12 липня 2021, 21:29

You must be registered for see images



Про це йшлося на секретаря РНБО Олексія Данілова 12 липня.
Так, Данілов заявив, що наразі робоча група розробляє план дій для українських провайдерів щодо блокування ЗМІ та сайтів, що потрапили до санкційних списків.
“У нас багато є ЗМІ, які вже не перший рік знаходяться під санкціями, але інструменту нормативно-правового, в який спосіб до них мають бути застосовані ці санкції, не вироблено”, — зазначив він.
На уточнювальне запитання журналістів щодо того, чи плануються якісь заходи щодо каналів, сторінок та груп в Telegram та Facebook, секретар РНБО зазначив, що блокування соцмережі Facebook є неможливим. Однак він зазначив, що вивчається питання щодо того, як боротися з критиками влади на платформі
 

d324co

Well-Known Member
Цієї п’ятниці в Сумах планується проведення виїзного засідання РНБО під головуванням Президента України

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив, що в п’ятницю, 16 липня, відбудеться чергове засідання РНБО. Воно вперше пройде не в Києві.

“На цю п’ятницю Володимир Зеленський прийняв рішення про проведення засідання РНБО. Воно буде проведено в одному з обласних центрів, де саме – стане відомо завтра. Порядок денний вже складений президентом. Це буде перше виїзне засідання РНБО, яке відбуватиметься безпосередньо в регіоні”, – заявив Данілов.
За його словами, на засіданні розглянуть питання, які стосуватимуться регіону, де відбудуться збори.

“Розглядатимуться питання безпосередньо цього регіону і питання, які актуальні сьогодні з нашої країни. До порядку денного увійдуть питання з національної безпеки, НАТО і санкційної політики”, – додав секретар РНБО.
За наявною інформацією, виїзне засідання РНБО планується провести саме в м. Суми
 

arnisumy

Well-Known Member
згорів сарай, гори і хата:
You must be registered for see images

15.07.21 08:05
"Слуга народу" Верещук готова очолити Міноборони, якщо їй запропонують

Нардепка фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що готова очолити Міністерство оборони, якщо їй надійде така пропозиція.
Як інформує про це нардепка заявила в ефірі програми "Ток-шоу №1" на каналі
"Таке рішення виключно залежить від верховного головнокомандувача, це його вертикаль, його конституційні повноваження, і якщо таке рішення буде ухвалено, то воно буде ухвалено саме ним. Говорити про те, що зараз йдуть якісь розмови, рано", - сказала нардепка.
Проте на питання, якщо їй надійде пропозиція очолити Міноборони, Верещук відповіла ствердно.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Чинний міністр оброни Андрій Таран призначений на посаду 4 березня 2020 року.
1 липня Міноборни повідомило, що на параді на честь Дня незалежності жінки-військові будуть марширувати в туфлях на підбоорах. Це рішення зазнало критики в ЗМІ і соцмережах і викликало скандал навколо жіночої форми в ЗСУ. У зв'язку з цим Таранін 3 липня доручив своєму заступнику розглянути можливість закупівлі експериментального взуття для ювілейного параду до Дня Незалежності.
 

arnisumy

Well-Known Member
оце правильно, пайщикам і фермерам податки підняти, а лохотронщикам знизити!
You must be registered for see images

15.07.21 13:39
ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про зменшення податків для грального бізнесу

Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт, який передбачає зниження податків для грального бізнесу.
Про це інформує парламентський кореспондент
Зокрема, за повторне перше читання законопроєкту про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор і лотерей проголосували 252 народні депутати.
Перед голосуванням опозиційні фракції виступили проти прийняття законопроєкту.
Народний депутат "Голосу" Галина Васильченко заявила, що документ потрібно повернути на доопрацювання, тому що він не був істотно змінений до повторного першого читання і як і раніше пропонує удвічі знижувати податки для грального бізнесу.
За її словами, "зараз відбувається те, що держава заохочує громадян" до того, щоб вони грали в азартні ігри.
 

arnisumy

Well-Known Member
16.07.21 13:13
У Раді заблокували підписання закону про реформу Вищої ради правосуддя

Народні депутати зареєстрували у Верховній Раді чотири проєкти постанов, які блокують підписання закону "Про внесення змін до деяких законів України про порядок обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя (ВРП) і діяльність дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя"(законопроєкт №5068).
Згідно з інформацією на сайті парламенту, авторами цих проєктів постанов є члени фракцій "Батьківщини", "Опозиційної платформи - За життя" і групи " Довіра", передає із посиланням на
Згідно з регламентом роботи ВР, спікер не може підписати ухвалений закон і передати його на підпис президенту до розгляду цих проєктів постанов у залі засідань.
Як повідомлялося, ВР 14 липня ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт №5068.
Цей закон вносить зміни до законів "Про регламент Верховної Ради України" та "Про Вищу раду правосуддя" і визначає утворення Етичної ради, члени якої визначатимуть відповідність кандидата на посаду члена ВРП критеріям професійної етики та доброчесності.
Відповідно до закону, до першого складу Етичної ради входитимуть три особи з числа суддів або суддів у відставці, визначені Радою суддів України, і три особи, запропоновані міжнародними організаціями, які відповідно до міжнародних або міждержавних угод протягом останніх п'яти років надають Україні міжнародну технічну допомогу у сфері судової реформи та запобігання корупції. Такі міжнародні та іноземні організації погоджують пропозицію спільного списку кандидатів.
Також читайте:
У подальшому до складу Етичної ради входитимуть три людини з числа суддів або суддів у відставці, запропоновані Радою суддів України, одна людина, запропонована Радою прокурорів України, одна - за пропозицією Ради адвокатів України і ще одна - запропонована Національною академією правових наук України в особі президії.
Члени Етичної ради встановлюватимуть відповідність кандидата на посаду члена ВРП критеріям професійної етики і доброчесності.
Прикінцеві та перехідні положення законопроєкту передбачають, що процедуру оцінювання всіх членів ВРП, крім голови Верховного Суду, буде проведено протягом шести місяців після затвердження складу Етичної ради.
Крім того, закон визначає порядок діяльності служби дисциплінарних інспекторів ВРП як самостійного структурного підрозділу, призначення дисциплінарних інспекторів за результатами конкурсу, їхній правовий статус та обсяг повноважень.
Водночас ВР підтримала поправку №733, яка дає змогу звільняти членів ВРП без рішення органу, який їх обрав або призначив, тобто з'їзду суддів України, з'їзду адвокатів України, всеукраїнської конференції прокурорів, з'їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.
Згідно з поправкою, у разі негативного висновку щодо члена ВРП суб'єкт призначення має його розглянути і підтримати або відхилити. Якщо жодне з рішень не було ухвалено протягом трьох місяців, то член ВРП вважається автоматично звільненим.
 

arnisumy

Well-Known Member
черговий "слуга" "наймудрішого" наріту:

Замість Монастирського: новим нардепом від “Слуги народу” може стати сумчанин Антон Швачко
16/07/2021 15:10
You must be registered for see images

АНТОН ШВАЧКО. ФОТО: FACEBOOK
Голова обласного секретаріату партії “Слуга народу” в Сумській області Антон Швачко може стати новим депутатом Верховної Ради замість Дениса Монастирського, якого в п’ятницю, 16 липня, призначили новим міністром внутрішніх справ.
До призначення в уряд Монастирський був нардепом від “Слуги народу”, тому вільне місце в раді має зайняти той, хто йде наступним у списку цієї партії. Антон Швачко — під номером 139 “Слуги народу”, Суспільне.
Відповідно до статті 105 Закону України “Про вибори народних депутатів” протягом шести днів Центральна виборча комісія своїм рішенням має визнати його народним депутатом або ж відмовити у цьому.
Що відомо про Антона Швачка
28-річний Антон Швачко отримав диплом бакалавра на факультеті харчових технологій Сумського національного аграрного університету. У 2017 році здобув диплом магістра за спеціальністю “Маркетолог” на факультеті економіки і менеджменту.
Як зазначається на ЦВК, під час балотування на виборах він був безробітним. За словами нардепа від Сум Михайла Ананченка, Швачко є головою секретаріату обласного осередку партії “Слуга народу”.
Влітку 2019 року він брав участь у навчаннях народних депутатів у Трускавці на Львівщині.
Згідно з за 2018 рік єдиним джерелом доходу Швачка були 48 тисяч гривень від відчуження рухомого майна. Також він вказав, що має готівкою 2,5 млн гривень, 27 тисяч доларів, 15 тисяч євро та 2,8 млн гривень — на банківських рахунках. Також зазначається, що у 2018 році він придбав квартиру у Сумах вартістю 93 тисяч гривень (85,2 м кв.).
 
Зверху