Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
і їх зебонати також "сдєлалі умєстє":

05.07.21 18:55
Офіс генпрокурора блокує притягнення до відповідальності окупантів із в'язниці "Ізоляція", - Асєєв

МВД встановило особисті дані майже всієї адміністрації в'язниці "Ізоляція" в окупованому Донецьку. Але про підозри їм не повідомляють: роботу заблоковано прокуратурою.
Про це повідомив у колишній бранець терористів, експерт з питань окупованої частини Донбасу UIF Станіслав Асєєв, інформує
"Встановлені фото та особисті дані майже всієї адміністрації "Ізоляції", що є особистою заслугою нашого МВС - хлопці за рік зробили те, чого ніхто не робив всі 7 років. З цією інформацією нещодавно ми мали вийти на загальнонаціональний брифінг разом з МВС та генпрокуратурою - показати цих злочинців всьому світу, включно з їх російським громадянством. Але за два дні до брифінгу він був скасований у генпрокуратурі", - написав Асєєв.
Він додав, що через декілька днів після цього відсторонено від посади Гюндуза Мамедова, який вів "Ізоляцію" та десятки інших справ.
Читайте також:
"Щойно мені задзвонили та повідомили, що прокурорів, які роками збирали докази воєнних злочинів РФ, взагалі можуть вивести поза штат. Повністю заблокована й робота МВС по напрямку "Ізоляції": без прокуратури неможливі підозри", - написав він.
Асєєв просить президента Володимира Зеленського втрутитися в ситуацію: повернути Мамедова на посаду і розблокувати роботу "департаменту війни" Офісу генпрокурора.
Раніше повідомляв, що . Замість Мамедова департаментом тепер керує Якубовський,
Читайте також:

 

arnisumy

Well-Known Member
лошари, мудрий наріте, тут вам чергову порцію зе-покращєнь підвезли:
You must be registered for see images

Мін’юст дозволив автоматичне списання боргів із рахунків громадян: як це працюватиме
05/07/2021 18:54
You must be registered for see images


Міністерство юстиції України дозволило банкам автоматично списувати із рахунків громадян борги на вимогу державних і приватних виконавців.
Як “Слово і діло”, раніше ця процедура застосовувалася тільки щодо боржників із аліментів. Однак тепер її розширили на інші види боргів.
Ця процедура повноцінно запрацює вже завтра – 6 липня.
Як раніше працювала система списання боргів
Якщо хтось заборгував гроші, зокрема аліменти, це потрібно довести в суді. Коли після рішення суду боржник не повертає гроші, то починає працювати Державна виконавча служба або приватні виконавці. Вони можуть домогтися списання коштів із банківських рахунків боржника. Але ця процедура складна: щоби заарештувати рахунки їх потрібно знайти, тобто розіслати запити в усі 73 українських банки – пакет документів поштою.
Водночас банки могли не розкрити інформацію про стан рахунку боржника. А якщо розкрили, то виконавець знову був змушений відправляти поштою документи з вимогою заарештувати рахунки. За час цих процедур з рахунку вже могли зняти всі гроші.
Що змінюється
Національний банк України ще в лютому 2021 року вніс зміни до своїх правил. Зокрема тепер фінустанови зобов’язані на вимогу виконавця надати інформацію про реквізити рахунків боржника та про суму коштів на них.
У Міністерстві юстиції зазначили, що для самого боржника тут теж є плюс. Адже виконавцю буде відомо, скільки коштів на рахунку, і він зможе заарештувати тільки потрібну суму, а не всі кошти.
Також Мін’юст затвердив наказ, згідно з яким банки і виконавці будуть взаємодіяти в електронному вигляді – через Автоматизовану систему виконавчого провадження.
Важливо, що для списання коштів, як і раніше, потрібно буде рішення суду. Спрощується тільки сама процедура списання – вона буде автоматизованою.
Які види боргів списуватимуть автоматично
Раніше таке списування коштів можливе було тільки при заборгованості за аліменти, але тепер процедуру розширили на борги за житлово-комунальні послуги; штрафи (зокрема, за порушення правил дорожнього руху); зарплати.
You must be registered for see images

Як відбуватиметься процедура списання коштів
  • державний чи приватний виконавець за допомогою Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП) направлятиме в банки вимогу на отримання інформації про рахунки боржника;
  • банки протягом однієї робочої години після отримання вимоги повинні будуть надати інформацію;
  • виконавець за допомогою АСВП направлятиме в банки, де відкриті рахунки боржника, постанову про арешт коштів;
  • банки арештовують кошти і повідомлятимуть про це виконавця;
  • виконавець створює платіжні вимоги на примусове списання коштів і направляє їх банкам;
  • банки примусово списують кошти з рахунків боржника і перераховують їх на рахунки виконавчої служби;
  • кошти потрапляють до стягувача боргу.
Перелік банків можуть автоматично списувати борги з рахунків – “ПриватБанк”, Monobank, “ТАСкомбанк”, “Оксі Банк”, “Банк Восток”, “Індустріалбанк”, “ПроКредит Банк”.
За даними Мін’юсту, ще 44 банківських установи підключені до тестового режиму, одинадцять банків перебувають на стадії попередніх налаштувань для початку тестування.
Таким чином, найближчим часом 62 з 73 банків приєднаються до системи автоматизованого списання боргів.
 

d324co

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

Мабуть все вірно, окрім того, що у "протягом 5-10 років" дефіс зайвий...
 

arnisumy

Well-Known Member
08.07.21 23:54
Колишній "слуга народу" Юрченко під наркотиками скоїв ДТП у Львові, - ЗМІ. ВIДЕО
Депутат виїжджав із парковки і пошкодив автомобіль, який рухався головною дорогою, а потім спробував утекти з місця події.
Про це пише місцеве видання " ", інформує
ЗМІ посилається на користувача , який нібито постраждав у ДТП і повідомив про неї на своїй сторінці. У публічному доступі на сторінці Боровця повідомлень про ДТП немає.
За даними "Варти", ДТП сталася на площі Міцкевича в центрі Львова. Юрченко на автомобілі Mustang виїжджав заднім ходом і в'їхав в автомобіль Volkswagen Jetta. А коли його водій спробував зняти те, що відбувається, на відео - вибив у нього з рук і відібрав смартфон.
"У народного обранця тестом підтверджено наркотичне сп'яніння", - стверджує "Варта".
В YouTube оприлюднено , на якому водій виходить з автомобіля Mustang і вибиває з рук чоловіка, який його знімає, телефон. Водія в темних окулярах видно на записі впродовж 1 секунди.




 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

09.07.21 20:57
Внесений у базу "Миротворця" Клецов, який шкодував, що "в Україні не бачили смерті близьких", очолив Миколаївську ТЕЦ. ВИДЕО
Єгор Клецов називав війну на сході України "внутрішнім конфліктом", а в 2015 році в інтерв'ю підконтрольному окупантам Донецькому телебаченню шкодував, що "в Україні не бачили горя смерті близьких".
Про призначення Клецова на посаду директора ПАТ "Миколаївська теплоенергоцентраль" повідомляє місцеве видання " ", інформує
Клецов зазначив, що його кандидатуру вибрали на конкурсі.
"Конкурс відбувся 6 липня, мені сказали, що моя кандидатура прийнята", - сказав він.
Зараз у Фонді держмайна проходить процедура його оформлення на посаду. Очікується, що Клецова представлять колективу в понеділок, 12 червня.
Клецов є керівником проєкту "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України" на "Миколаївоблтеплоенерго". Він балотувався в депутати Миколаївської міської ради від партії "Слуга народу". Але зняв свою кандидатуру, коли в соцмережах стали його обговорювати інтерв'ю "Новоросія ТВ", записане в 2015 році.
You must be registered for see medias
Тоді Клецов говорив таке: "На жаль, в Україні не бачили горя смерті близьких. На жаль, в Україні не бачили того масштабу руйнування будинків, сімей, того масштабу постійного страху, готовності кудись бігти, готовності кудись їхати. Це тільки треба пережити".
Він також стверджував, що Україна стає "державою з ідейною накачкою", тому що "трактується смерть близької людини як смерть героя".
Клецова внесено як "Сепаратиста, антиукраїнського пропагандиста. Провокатора".
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
клятий Порошенко підкинув підозру :D :D :D

09.07.21 20:45
Семенченку оголосили нову підозру - йому інкримінують незаконне зберігання зброї

Колишньому нардепу Семену Семенченку оголосили нову підозру в придбанні, зберіганні і передачі вогнепальної зброї, бойових припасів, вчинених за попередньою змовою групою осіб.
Як передає про це в заявив адвокат Семенченка Владислав Добош
Текст підозри також є в розпорядженні видання.
Раніше колишнього командира батальйону "Донбас" підозрювали тільки у створенні незаконного збройного формування (НВФ - ред) та організації вчинення терористичного акту.
Однак майже через чотири місяці після оголошення першої підозри про НЗФ до справи додалася ще одна - придбання і зберігання зброї (ч.3 ст.27 і ч.2 ст. 28 і ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України).
Читайте також:
За словами адвоката Семенченка, підозра була очікуваною, проте здивування викликає час її вручення. Оскільки існування незаконного збройного формування ніби повинно передбачати наявність зброї у його членів.
Захист каже, що підозра базується на свідченнях, що зброя, яку знайшло слідство, належить саме Семенченку.
Нагадаємо, 24 березня агент НАБУ Шевченко повідомив, що Сам він стверджує, що у 2018 році збирався разом із ветеранами створити охоронну компанію, але ці плани не були реалізовані. Пізніше пресслужба СБУ поширила інформацію, що
За даними слідства, .
Також СБУ повідомила про телеканалу "112-Україна". З 3 квітня він СБУ.
22 червня для екснардепа. Семенченка залишили під вартою.
Більш докладно про справу НВФ Семенченка і Шевченка читайте в статті головного редактора Цензор.НЕТ Юрія Бутусова
Читайте на "Цензор.НЕТ":
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

09.07.21 13:33
Генпрокуратура засекретила рішення судів у справі фінансової піраміди B2B. Організатор лохотрону Гонта на свободі, - ЗМІ. ВIДЕО
Магазини фінансової піраміди B2B відновили свою роботу, а організатор лохотрону Микола Гонта перебуває на волі.
Як повідомляє про це йдеться в сюжеті проекту . Більш того, за даними журналістів, Гонта розвиває ще один подібний проєкт під назвою Cancri, який позиціонується в соцмережах як ювелірний дім у Стамбулі.
"Через рік після пред'явлення резонансних звинувачень у Гонти і його рідних все в порядку. Але як так сталося? Чому він не під арештом або заставою?.. Чому і як Гонті та його оточенню вдалося так послабити запобіжний захід?.. Відповіді на ці питання можна було б знайти, якби судді опублікували рішення з цього приводу. Але судді Печерського суду свої рішення не опублікували. Вони повинні бути опубліковані, але їх немає. Більш того, з судового реєстру зникли деякі раніше опубліковані рішення про арешт майна і запобіжний захід. Сталося це за рішенням Офісу Генпрокурора - там раптом вирішили засекретити ці рішення. сталося це в червні 2021 року", - йдеться в сюжеті.
You must be registered for see medias
 
Зверху