Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images attach

04.06.21 09:38
"Слуги народу" дали дозвіл на "ручний" розподіл майже 100 млрд бюджетних гривень, - Загребельська

Парламентський комітет не підтримав відповідну поправку, але в зал її винесли і вона набрала 268 голосів.
Про це в повідомила ексдержуповноважена АМКУ Агія Загребельська, передає
"Тільки що президентська фракція проголосувала за виведення з "Прозорро" робіт з будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва. Тобто дала дозвіл на "ручний" розподіл майже 100 млрд бюджетних гривень", - йдеться в повідомленні.
За словами Загребельської, парламентський комітет не підтримав цю поправку, але в залі вона була поставлена спікером на підтвердження і набрала 268 голосів.
"Крім цього, законопроєкт 5309 дозволяє Тендерній колегії АМКУ не приймати до розгляду скарги, тобто взагалі не розглядати по суті, на дискримінаційні умови тендерної документації замовників, якщо на думку АМКУ доказів не достатньо. Це також подарунок "Укравтодору", який зараз є лідером по дискримінаційним заточкам, які бізнес "зносить" через АМКУ", - підсумувала ексдержуповноважена.
 

arnisumy

Well-Known Member
05.06.21 14:19
Повернувся в Україну і поновився на службі ексначальник міліції Донецька Кіріндясов, який у 2014 році кинув тисячі своїх підлеглих, - Аброськін

Окрім екснардепа "Партії регіонів" Миколи Левченка, який переховувався з 2015 року в Росії, до України повернувся і поновився на службі в правоохоронних органах ексначальник міліції Донецька Максим Кіріндясов.
Як передає , про це на сторінці у написав ексзаступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.
Він нагадав, що днями до України повернувся . Як повідомляла СБУ, за поданням старшого слідчого Нацполіції оперативно-розшукову справу стосовно колишнього нардепа було закрито і Левченко
Далі Аброськін пише: "А трохи раніше, на сьомий рік війни з терористами РФ, повернувся і поновився в поліції колишній начальник міліції Донецька, який після захоплення міста терористами в найважчі часи 2014 року покинув тисячі своїх підлеглих і звільнився, бо "тяжко захворів". Його підлеглих я збирав наприкінці 2014 року по різних кутах нашої країни, декого із них у грудні 2014 року я знайшов у казармах Школи міліції з різностатевими дітьми в літньому одязі. Під час розмови вони повідомили мені, що з літа чекають його наказу, його самого тоді знайти я не зміг. ".
Читайте також:
Колишній заступник голови Нацполіції продовжує: "Потім війна, втрати, відновлення довіри населення, ЗС України до міліції, і просто було не до нього.
Мені лише шкода тих тисяч загиблих, які загинули за країну, а ця й інша нечисть на сьомий рік повертається назад, бо ми тоді, напевно, належним чином не задокументували їхню злочинну діяльність.
Кілька днів тому мій товариш запропонував забути цього поновленого колишнього начальника міліції Донецька і йому подібних інших - "нехай живуть". Тоді я йому жорстко відповів, що його та інших забути я можу, але тих голодних змерзлих дітей у Дебальцевому - ніколи, ніколи трупи вбитих людей в автобусі на блокпосту "Бугас", ніколи трупи людей на вулицях Маріуполя під час розстрілу мікрорайону Східний, ніколи не забуду, як масово відмовлялися виконувати мої накази міліціанти з Донецька, бо завдяки таким, як їхній колишній керівник, вони втратили віру в керівництво, ніколи не забуду тисячі зламаних доль міліціонерів. Ні, не забуду.
Так, і повертаються, об'єднуються вони не просто так, не через велике бажання служити Україні і жителям Донеччини... Служити треба було в найважчі 2014-2017 роки, коли їхня допомога була дуже потрібна".
За даними джерел полковника міліції, колишнього начальника Донецького міського управління МВС України Максима Кіріндясова поновили на посаді в управлінні карного розшуку ГУ НП у Донецькій області.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
04.06.21 13:52
Екс-"регіонал" Левченко був знятий з розшуку за поданням Нацполіції в 2021 році, - СБУ

За поданням старшого слідчого Національної поліції України оперативно-розшукову справу стосовно колишнього народного депутата від "Партії регіонів" Миколи Левченка було закрито, він був знятий з розшуку.
Про це повідомили агентству в пресцентрі СБУ, передає
"Що стосується повернення в Україну колишнього народного депутата Миколи Левченка, то це пов'язано з тим, що в 2021 році за поданням старшого слідчого Нацполіції оперативно-розшукову справу щодо нього було закрито, а Левченка знято з розшуку", - повідомили агентству.
У СБУ нагадали, що стосовно цієї особи відомство в 2014 році розпочало кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.110 і ч.3 ст.161 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками).
У 2015 році йому було повідомлено про підозру, Апеляційний суд Києва надав дозвіл на його затримання.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Однак згодом Генеральна прокуратура України передала провадження слідчим Національної поліції. Процесуальний керівник у справі у квітні 2020 року прийняв рішення про закриття кримінального провадження щодо Левченка, а в лютому поточного року слідчі Нацполіції самі ухвалили рішення про закриття кримінального провадження взагалі. Водночас служба безпеки України відстоює позицію, що особи, які своїми діями сприяли країні-агресору, мають понести покарання в межах закону. СБУ продовжуватиме роботу в цьому напрямі", - наголосили в СБУ.
Раніше журналіст Денис Казанський оприлюднив інформацію про те, що екснардеп від ПР Микола Левченко, який переховувався з 2015 року в Росії, повернувся в Україну.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
03.06.21 21:37
Екснардеп ПР Левченко, який переховувався в Росії, повернувся в Україну, - Казанський. ФОТО
Журналіст Денис Казанський оприлюднив інформацію, що екснардеп від ПР Микола Левченко, який переховувався з 2015 року в Росії, повернувся в Україну.
Як передає , про це він написав у
Казанський зазначив: "Колишній народний депутат від Партії регіонів Микола Левченко, який з 2015 року переховувався в Росії від правосуддя, повернувся в Україну. Всі кримінальні справи проти нього в Україні закрито".
"Саме Микола Левченко 28 лютого 2014 року допоміг Павлові Губарєву озвучити свій "ультиматум" на сесії Донецької міської ради. Після цього в Донецьку почалися заворушення, які пізніше переросли в бойові дії", - підкреслив журналіст.
Читайте також:

Дивіться також:

Читайте на "Цензор.НЕТ":

 
Зверху