Нова влада

d324co

Well-Known Member
Чергова спроба реанімувати роттердам+ репнула. Остаточно??
Недоведеність збитків та відсутність складу злочину: справу «Роттердам+» закрили вчетверте
20 травня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) вчетверте закрила провадження у гучній справі "Роттердам+", яка стосується тарифоутворення на енергоринку у 2016-2019 роках.

Субота, 22 травня 2021, 20:20

Про це повідомляє
Підозрюваними у цій справі стали ексголова НКРЕКП Дмитро Вовк і декілька топменеджерів корпорації ДТЕК Ріната Ахметова.
Головним питанням у справі є те, чи були завдані збитки через реалізацію схеми “Роттердам+”. У серпні 2020 року НАБУ і САП отримали висновок експертного центру СБУ про відсутність збитків від схеми. Тоді ж процесуальний керівник, прокурор САП Віталій Пономаренко закрив справу за відсутністю складу злочину.
НАБУ оскаржило це рішення прокурора, але потім правомірність дій Пономаренка підтвердив Вищий антикорупційний суд.
При цьому апеляційна палата ВАКС за позовом Нікопольського заводу феросплавів Ігоря Коломойського переглянула рішення й відновила справу. Однак в січні минулого року цей же прокурор Пономаренко знову закрив справу, вказавши ту ж підставу – недоведеність збитків.
НАБУ вимагало зміни процесуального керівника. Після тривалих гучних політичних скандалів генеральна прокурорка Ірина Венедіктова змінила прокурора. Ним став Денис Демків – прокурор САП, який близько двох років перебував у групі процесуальних керівників у справі “Роттердам+”. Демківа призначили прокурором у цій справі 5 травня. Усього через 15 днів він також закрив справу за тих же самих причин, що і його колега – недоведеність збитків, відсутність складу злочину і закінчення строків.
Так що тепер запитання "«И ещё. Сколько вам занесли за ? Выбирайте любой мой вопрос и отвечайте», " можна задавати ЗЕ )))
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
пора "прібарахлітса":

25.05.21 20:36
Предприятие "Укроборонпрома" заказало исследование за 1,7 миллиона учреждению Милованова

Дочернее предприятие "Спецтехноэкспорт" госкомпании "Укрспецэкспорт" из государственного концерна "Укроборонпром" 20 мая заключило соглашение с ООО "Киевская школа экономики и менеджмента" о предоставлении услуг по проведению рыночных исследований стоимостью 1,68 млн грн.
Об этом сообщают Наші гроші со ссылкой на данные в системе "Прозорро".
Никаких данных о предмете исследований в отчете о закупке не обнародовано, указан только срок оказания услуг – до 1 октября 2021 года.
При этом аванс в размере 30% заказчик должен выплатить в течение трех банковских дней после подписания договора, а оставшиеся 70% – в течение пяти банковских дней после предоставления услуг.
Другие детали заказа в отчете не сообщаются. Закупку провели без аукциона, потому что "Спецтехноэкспорт" не является заказчиком в понимании закона "О публичных закупках".
Как отмечает издание, исследование у "КШЭ" было заказано за день до того, как президент Владимир Зеленский указом от 21 мая , который является президентом "КШЭ".
Основателем ООО "КШЭ" указана международная общественная организация "Киевский экономический институт", которую основали Артем Поздняков, Валентин Зеленюк и бельгиец Том Купе.
"Спецтехноэкспорт" с января 2020 года возглавляет Евгений Ларин.
 

goool

Well-Known Member
Беларусь может остановить поставки бензина А-95 в Украину с июня
 

Билли Бонс

Well-Known Member
"Ошибочный диагноз ведет к смерти пациента!"
..в комментах в адрес ЗЕкоманды - "какие д&билы", "какой тупой", "безмозглые, шо они творят" и т. п. Люди не понимают, с чем они столкнулись. Версия, будто к власти пришли некомпетентные дурачки, "обезьяна с гранатой", которые сами не понимают, что делают, эта версия не стоит ломанного гроша.Надо наконец-то открыть глаза и четко осознать - исполнительную ветвь власти в Украине путем массового оболванивания избирателей захватил враг. Не дурачки, не клоуны, не дебилы, а враг.!! И свои цели они знают прекрасно, и из руководящего центра этой масштабной диверсии исполнителям регулярно спускают указания, корректируют действия, расписывают планы.
Цель исполнителей - всей этой завербованной алчной продажной шушеры, что на виду - сказочно обогатиться на грабеже Украины и баснословных гонорарах от заказчика.
Цель же организаторов этого переворота - уничтожить Украину. Не просто мелко напакостить, не просто где-то что-то урвать, а разрушить страну, уничтожить экономику, рассорить и отвратить от западных союзников, ввергнуть в хаос и дальше - полностью поработить.
ЗеРеванш, это не просто ЗеРеванш. Это итог многолетней масштабной и хорошо организованной спецоперации Кремля по уничтожению Украины изнутри, раз кавалерийским наскоком извне им это не удалось в 2014 - нарвались на Пороха, его команду и всех тех самоотверженных патриотов, кто сумел остановить и обломать планы оккупантов.
И с той же секунды Кремль начал копать изнутри. "Третий майдан", "бариги-бариги" сексота-авантюриста Михо, скупка гордонов-бутусовых и прочей недорогенькой зрадонечести и встраивание ее в Минпропаганды Кремля. И под конец - задействование Коломойского с его жаждой грабануть Украину, и операция реЗедент.
Враг вошел в Киев. Времени у них мало, они будут действовать очень быстро - разрушая и уничтожая всё, до чего смогут дотянуться, попутно продолжая оболванивать 73% овощей, чтобы те еще и благодарили. Все та же тактика - зеленские человечки будут прикрываться женщинами и детьми, которым они зас..али мозг ненавистью к Порошенко.
Это война, и она разгорается не на шутку. И если их не остановить, Украина будет уничтожена. Так что про "шутов" забудьте, ничего смешного нет уже давно.
© Igor Mykolayovich
 

arnisumy

Well-Known Member
Що там, ЗЕбонати, прікольна?

31.05.21 15:50
Чотири оборонні підприємства скаржаться на провал Держоборонзамовлення

Протягом 2020 року відразу кілька державних оборонних підприємств поскаржилися в уряд на відсутність фінансування таємних військових проєктів в рамках оборонного замовлення Міністерства оборони України.
Про це мережа громадських організацій, які виступають за реформу державного оборонного замовлення: StateWatch, НАКО і Проєкт реформи оборонних закупівель, передає
У кінці минулого року Павлоградський хімічний завод, який виробляє спорядження ракетних двигунів, повідомив в РНБО, що Міноборони ігнорує виконання Указу Президента № 59/2020 щодо створення нових видів ракетного озброєння та боєприпасів. Зокрема МОУ не вчасно прийняло рішення із замовлення виробництва ракетних комплексів "Вільха", "Вільха-М", "Гром" та інших.
На хімзаводі підкреслили, що не можуть отримати фінансування від міністерства, а тому унікальні виробничі потужності підприємства простоюють, а фаховий персонал звільнений.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

Витяг з листа Павлоградського хімзаводу
За результатами фінансового звіту за 2020 рік Павлоградський хімзавод отримав 156,8 млн грн чистих збитків.
Запорізьке держпідприємство "Радіоприлад", що спеціалізується на виробництві радіоапаратури для ЗСУ, у листі до уряду повідомило, що не має прямих контрактів з Міністерством оборони в межах державного оборонного замовлення. Натомість має лише субпідряд від Харківського конструкторського бюро з машинобудування імені O.O. Морозова, яке виготовляє БТР-4Е для армії. Однак, через незавантаженості та несвоєчасних виплат від ХКБМ, яке в свою чергу не може вчасно отримати виплати від Міноборони, "Радіоприлад" не здатне гарантувати системну роботу.
Також дивіться:
На кінець року дебіторська заборгованість ХКБМ перед "Радіоприладом" склала 4,9 млн грн.
Львівський державний завод "ЛОРТА", що виробляє апаратуру зв’язку спецпризначення, протягом минулого року не міг отримати від Міноборони фінансування за замовлену продукцію, на виробництво якої завод витратив власні обігові кошти у сумі 25 млн грн.
Група підприємств Держкосмосу повідомила уряду, що програма "Виробництво військових транспортних засобів" за 2020 рік була профінансована лише на 25%. Зокрема відсутнє оборонне замовлення на виробництво нових танків "Краб" та "Булат".
Громадські організації наголошують, що оприлюднили лише наявну інформацію проблеми фінансування військових проектів Міністерством оборони України. Цей список не є вичерпний, адже вся інформація про державне оборонне замовлення залишається під грифом таємно, так як два міністерства – Мінстратегпром та Міноборони не змогли запровадити Закон України "Про оборонні закупівлі".
Натомість державне оборонне замовлення у 2020 і у 2021 роках затверджувалося урядом із суттєвим запізненням на 4-5 місяців. Через це державні оборонні підприємства залишалися без належного фінансування.
Нагадаємо, реформа державного оборонного замовлення, як неефективної процедури фінансування модернізації озброєння ЗСУ, повинна була бути замінена на систему конкурентних відкритих процедур, передбачених законом "Про оборонні закупівлі", який мав посилити цивільний контроль за ефективність бюджетних витрат Міноборони відповідно до практик в країнах НАТО.
 

arnisumy

Well-Known Member
Лошари, доведеться скинулись на "університет пре3,14здентського майбутньго":

31.05.21 14:48
Будівництво президентського Університету майбутнього на території ВДНГ у Києві коштуватиме 7,2 млрд грн, - Шкарлет. ВIДЕО
Будівництво "Президентського університету" на території державного "Експоцентру України" (ВДНГ, Київ) за три роки коштуватиме 7,2 млрд грн, заявив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.
"Територіально локація - це 16 гектарів на ВДНГ... Загалом розвиток президентського університету спільно з біокластером і біоклінікою є логічним завершенням просторового розвитку території ВДНГ, для того, щоб студенти мали можливість користуватися всіма об'єктами інфраструктури одночасно", - сказав він на пресконференції під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Освіта і наука" в понеділок, передає із посиланням на .
Згідно з представленою концепцією, територія університету займатиме 16 га, загальна площа забудови - 25,8 тис. кв.м.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
На його території буде 11 кампусів, серед яких п'ять профільних наукових кампусів, адміністративний корпус, апарт-готель для студентів, апарт-готель для педагогів, лікарня, дипломатична служба і корпус з офісами іноземних компаній.
Міністр зазначив, що реалізація концепту впродовж трьох років із підготовкою документації, новим будівництвом, первинним необхідним обладнанням коштуватиме 7,2 млрд грн.
Раніше Зеленський .
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Рада запретила использование пластиковых пакетов: размеры штрафов

В Украине будут Верховная рада окончательно запретила их обращение.
Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на
За документ проголосовали 297 парламентариев.
Законопроект №2051-1 запрещает использование:
  • сверхлегких пластиковых пакетов;
  • легких пластиковых пакетов толщиной до 50 мкм;
  • оксоразгалающихся (оксобиоразглагающихся) пластиковых пакетов.
При этом исключением станут пластиковые пакеты, ограниченные величиной (225х345х450 мм), используемые для мяса, рыбы и продуктов из них, а также сыпучих продуктов, для которых пакет является первичной упаковкой.
Согласно закону, распространение пластиковых пакетов будет караться штрафом от 1700 до 3400 гривен. За повторное нарушение будет взиматься штраф от 3400 до 8500 гривен.
Подчеркнем, в случае подписания закон вступит в силу со следующего дня после опубликования. Однако в силу его введут через шесть месяцев со дня вступления его в силу, за исключением отдельных положений документа.
Напомним, ранее экологический комитет ВР рекомендовал Верховной раде окончательно запретить оборот пластиковых пакетов в Украине.
Как писало РБК-Украина, в конце ноября в Раде
Так, 3 ноября 2020 года этот проект. Он предлагал запретить пластиковые пакеты с 2022 года.
При этом осенью прошлого года. Тогда его поддержали 365 парламентариев.

 

d324co

Well-Known Member
Рада запретила использование пластиковых пакетов: размеры штрафов

В Украине будут Верховная рада окончательно запретила их обращение.
Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на
За документ проголосовали 297 парламентариев.
Законопроект №2051-1 запрещает использование:
  • сверхлегких пластиковых пакетов;
  • легких пластиковых пакетов толщиной до 50 мкм;
  • оксоразгалающихся (оксобиоразглагающихся) пластиковых пакетов.
При этом исключением станут пластиковые пакеты, ограниченные величиной (225х345х450 мм), используемые для мяса, рыбы и продуктов из них, а также сыпучих продуктов, для которых пакет является первичной упаковкой.
Согласно закону, распространение пластиковых пакетов будет караться штрафом от 1700 до 3400 гривен. За повторное нарушение будет взиматься штраф от 3400 до 8500 гривен.
Подчеркнем, в случае подписания закон вступит в силу со следующего дня после опубликования. Однако в силу его введут через шесть месяцев со дня вступления его в силу, за исключением отдельных положений документа.
Напомним, ранее экологический комитет ВР рекомендовал Верховной раде окончательно запретить оборот пластиковых пакетов в Украине.
Как писало РБК-Украина, в конце ноября в Раде
Так, 3 ноября 2020 года этот проект. Он предлагал запретить пластиковые пакеты с 2022 года.
При этом осенью прошлого года. Тогда его поддержали 365 парламентариев.

Когда коту делать нечего...
 
Зверху