Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

16.09.20 12:16
"Захисти ФОП": підприємці під ОП вимагають скасувати обов'язкове використання касових апаратів. ВІДЕО+ФОТОрепортаж
Сьогодні в урядовому кварталі і під Офісом Президента в Києві відбувається акція підприємців "Захисти ФОП".
Про це повідомляє кореспондент .
You must be registered for see images

Учасники акції виступають проти обмежень бізнесу і на захист мікропідприємництва та спрощеної системи оподаткування, а також на підтримку законопроєктів 3853-1, 3853-2 та 3993, якими скасовується обов'язкове використання фіскалізованих РРО ФОПами-спрощенцями і закладається основа для розвитку спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності в частині прив'язки лімітів "спрощенки" до мінімальної заробітної плати.













Фото/відео - Олег Богачук
 

d324co

Well-Known Member
12:41, 17 вересня 2020
Світовий банк розповів, куди Україні слід інвестувати в першу чергу

Зазначається, що Україна потребує збільшення інвестицій в освіту, охорону здоров'я та соціальний захист.

Детальніше читайте на УНІАН:
Дії української влади:

урізати субсидії

17.09.20 13:46 Рада перенаправила 2,2 миллиарда субсидий на ремонт дорог
Верховная Рада внесла изменения в закон "О государственном бюджете на 2020 год", увеличив финансирование ремонта автомобильных дорог общего пользования и восстановления аварийных мостов, а также ряда органов власти.
Как передает , за принятие соответствующего законопроекта №3991 во втором чтении проголосовали 255 народных депутатов.
Законом предлагается дополнительно выделить из госбюджета "Укравтодору" 2,16 млрд грн на ремонт дорог и мостов. В то же время на такую же сумму предложено сократить расходы Министерства социальной политики по бюджетной программе "Выплата льгот и жилищных субсидий гражданам на оплату жилищно-коммунальных услуг, приобретение твердого и жидкого печного бытового топлива и сжиженного газа в денежной форме".
Урізати медицину
Уряд виділив Державному агентству автомобільних доріг України (Укравтодору) 35 мільярдів гривень з фонду боротьби з COVID-19 на будівництво та ремонт 1459 кілометрів доріг державного значення.
Відповідне рішення Кабінет міністрів України ухвалив на своєму засіданні 1 липня, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Відтак, уряд затвердив перелік об'єктів реконструкції, капітального, поточного та середнього ремонту, автомобільних загального користування державного значення у 2020 році та виділив на них 35 мільярдів гривень з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.
Планується, що 33 млрд грн буде витрачено на оновлення зазначеного переліку доріг, а 2 мільярди на експлуатацію, утримання та поточний дрібний ремонт.
Вкласти все в Укравтодор

Чому саме в Укравтодор ???
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

17.09.20 13:52
"Слугу народу" Юрченка в 2009-му спіймали на крадіжці 4 пляшок пива, потім спрацював "соціальний ліфт", - Бутусов

Проти нардепа "Слуги народу" Олександра Юрченка у 2009 році реєстрували кримінальне провадження за крадіжку пива в супермаркеті Києва.
Про це повідомив головний редактор Юрій Бутусов.
"За даними джерел Цензор.НЕТ у Національному антикорупційному бюро, в ході розслідування вимагання хабаря народним депутатом Юрченком було встановлено, що 25 листопада 2009 року в журналі реєстрації злочинів Голосіївського районного управління внутрішніх справ було зафіксовано затримання Юрченка Олександра Миколайовича, 1988 року народження, за крадіжку чотирьох пляшок пива "Старопрамен" в магазині "Каштан" за адресою Велика Васильківська, 92.
4 грудня 2009 року у справі була виписана відмова в порушенні кримінальної справи (з кимось повирішували), відмовний матеріал номер 8908. На цей момент сам відмовний матеріал з якихось причин знищений. Однак наявність слідів реєстрації злочину робить необхідним службову перевірку", - пише Бутусов.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Він припускає, що ця обставина може бути однією з причин, чому Офіс президента так довго намагався приховати Юрченка від пред'явлення підозри - ймовірно, час використовувався для зачистки деяких документів. "Факт включення в списки Слуг людей з недоброчесними фактами в біографії, які приховувалися при висуванні в кандидати в депутати, може завдати величезної шкоди нинішній виборчій кампанії Слуг на місцевих виборах", - додає головний редактор Цензор.НЕТ.
Бутусов також зазначає, що судячи із записів, опублікованих НАБУ, а також відповідно до джерел у фракції "Слуга народу", Юрченко був висунутий на 211-й округ за поданням одного з найвпливовіших Слуг - народного депутата Андрія Холодова, якому належить найбільша мережа кіосків у Києві з продажу сигарет.
 

firefox

Well-Known Member
Кажется Ермак таки лишит нас безвиза и макрофинансовой помощи от ЕС. А Зеленского головы.

Как многие слышали Верховная Рада должна дать в комиссию по выбору нового главы Специальной Антикоррупционной Прокуратуры 7 человек(из 11 всего).

Естественно за Верховную Раду(а точней за монобольшинство) людей в комиссию дает Ермак и эти люди откровенные ручные черти. Естественно Ермак нагибает фракцию, чтобы проголосовали за его чертей.

Без нормальной антикоррупционной прокуратуры НАБУ практически бессильно.

СЕГОДНЯ БУДЕТ УЖЕ ТРЕТЬЯ ПОПЫТКА ЕРМАКА ПРОТАЩИТЬ СВОЮ КОМИССИЮ ЧЕРЕЗ ВР.

Прошлая попытка завершилась для Ермака провалом, потому что послы европейских стран и посол Евросоюза Маасикас и открыто, и кулуарно предупредили, что манипуляции при выборе главы САП приведут к НАЧАЛУ ПРОЦЕДУРЫ ОТМЕНЫ БЕЗВИЗА.

Депутаты СН решили, что опасность повиснуть на фонаре страшнее, чем виртуальные угрозы Ермака и провалили голосование.

Ермак сегодня выдвигает ТЕХ ЖЕ САМЫХ ЛЮДЕЙ(5 из 7 совпадают с предыдущим списком). То есть вот именно что наша песня хороша - начинай сначала. Список был проголосован правоохранительным комитетом 15 сентября, кину его в каментах.

По слухам голоса на новый список есть. Доберут из Довиры и ОПЗЖ закрепляя союз Зеленского(Ермака) с Медведчуком.

Позиция Европейского Союза известна, мы столкнемся с началом процедуры импичмента, нас предупредили об этом пусть и весьма дипломатическими словами.

Это пздц улиточка.

Следом за процедурой начнется откат европейского макрофина. А у нас дыра в бюджете размером с Николаев.

К Ермаку не обращаюсь, бесполезно. Он реализует системный план разрыва отношений с Западом, чтобы потом сказать "ну смотрите нас все бросили, никому кроме парашки мы не нужны".

Так что с Ермаком все понятно.

Владимир Александрович Зеленский и кто там вокруг него из тех кто не работает на Россию, обращаюсь к вам.

Рейтинг у вас уже как у Януковича перед Майданом. Или даже ниже.

Вы собираетесь разрушить сотрудничество с ЕС и безвиз, так же как и Янукович. Ситауция у вас даже хуже, так как отмена безвиза намного более ощутима, чем абстрактная евроассоциация.

У вас дыра в бюджете даже больше, чем у Януковича. Сотрудничество с МВФ при этом фактически свернуто.

У вас нет ни криминальной вертикали за спиной, ни верных силовиков.

НА ЧТО ВЫ БЛД НАДЕЕТЕСЬ? НА ЧТО?

Господ депутатов, особенно из фракции "Слуга Народа" же предупреждаю, что голосование за "комиссию Ермака", автоматически включает вас в проскрипционный список. И плевать на пояснения.

Очень удобно будет потом отлавливать.
 

arnisumy

Well-Known Member
відчуйте всю "глибину наших глибин":

You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
дві найрейтинговіші "партії" (згідно опитувань), значить "мудрому" наріту той клятий безвіз тільки заважає!

“Нова ширка” у Раді – “Слуга народу” й “ОПЗЖ” – зробила крок до скасування безвізу, – “Голос”
17/09/2020 16:50
You must be registered for see images

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ У ВР ЩОДО КОМІСІЇ З ОБРАННЯ ГЛАВИ САП

Фракція “Голос” вважає, що голосуванням за склад комісії з обрання голови САП “нова більшість” парламенту зробила крок до скасування безвізу.
Про це йдеться в дописі на ФБ-сторінці “Голосу” у фейсбуці в четвер, 17 вересня.
“Слуга народу”, “ОПЗЖ”, “Довіра” та “За майбутнє” затвердили склад комісії по відбору спеціалізованого антикорупційного прокурора. П’ять із семи членів комісії не мають жодного досвіду в антикорупційній діяльності і вже двічі були провалені Радою!” – сказано в .
“Чим ці кандидати так сподобалися більшості? Тим, що вони повністю залежні від ОП та Авакова. Така комісія відбере політично залежного керівника САП, який блокуватиме будь-які розслідування щодо більшості чи її донорів. У цьому випадку є великий шанс втратити безвіз”, – заявив народний депутат від “Голосу” Ярослав Юрчишин, колишній виконавчий директор “Transparensy International Україна”.
У “Голосі” нагадують, що незалежність антикорупційної прокуратури є умовою надання Україні безвізового режиму з ЄС. “У разі невиконання цієї умови Євросоюз може скасувати безвіз з Україною”, – заявляють у партії.
Коментуючи результати голосування, депутат Ярослав Юрчишин у себе в фейсбуці також , що безвіз “підриває нова олігархічно-проросійська ширка” (“широка коаліція”).
За його прогнозом, унаслідок “створення залежної від офісу президента та Авакова комісії буде відібрано керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, який заблокує розслідування НАБУ по олігархах (а всі люди Коломойського, Ахметова, Бахматюка та решти голосували “за”)”.
“Це може призвести до втрати безвізу. Це відкине Україну в обійми Росії. Цього не можна допустити.
“Слуги” олігархів та путлєра, які це зробили, виїдуть за дипломатичними паспортами. А от їх виборці… бачили очі що купляли, тепер їжте губоньки, не кривіться”, – додав нардеп.
 

arnisumy

Well-Known Member
я вважаю, що лошари мають "патуже затянуть паяса", щоб правильних людей не образити:

22.09.20 08:19
Суд обязал Нацбанк выплатить 129 миллионов по делу банка окружения Януковича

Северный апелляционный хозсуд своим постановлением от 8 сентября отказался удовлетворить апелляционную жалобу НБУ и оставил без изменений решение, которым был удовлетворен иск ООО "Промышленная инновационная компания" к Нацбанку и решено взыскать с ответчика в пользу истца 128,9 млн грн.
Об этом со ссылкой на сообщает .
Это дело рассматривается в судах по второму кругу.
В 2019 году Верховный Суд частично удовлетворил кассационную жалобу НБУ и отменил решения судов низших инстанций, которыми были удовлетворены указанный иск ООО "Промышленная инновационная компания" (владелец 71% акций "Радикал Банка") и решено взыскать с Нацбанка в пользу этой фирмы 128,9 млн грн.
По мнению компании-истца, ущерб был нанесен ей как акционеру банка вследствие лишения корпоративных прав из-за принятия Нацбанком в 2015 году "неправомерного решения" (по мнению истца) об отнесении "Радикал банка" к категории неплатежеспособных. Тогда суд кассационной инстанции отправил это дело на новое рассмотрение в суд первой инстанции.
Как сообщал БизнесЦензор,
Полиция с декабря 2015 года расследовала факты злоупотребления руководством "Радикал Банка" и компании по управлению активами "АРБ Инвестменс", что привело к завладению средствами финучреждения в особо крупных размерах.
Всего за день до введения временной администрации банк переуступил свои активы на 770 млн гривен, потеряв на сделке не менее 420 млн.
НБУ отнес "Радикал Банк" к категории неплатежеспособных и в банк ввели временную администрацию 9 июля 2015 года.
Согласно данным реестра юрлиц, конечными собственниками ООО "КУА "АРБ Инвестментс" указаны киевляне Андрей Тимофеев и Инна Буянова.
Напомним, согласно документам, найденным в "Межигорье" после побега Виктора Януковича в феврале 2014, "Радикал Банк" был связан с экс-президентом.
В частности, в 2010 году "Радикал" вместе с другим "семейным" банком – "УкрБизнес Банком" – был задействован в сомнительных контрактах на сумму более 1,6 млрд грн. Осенью 2013 года "Радикал" начал обслуживать сотрудников "Танталита", компания также разместила здесь ценные бумаги. Кроме того, ряд акционеров и должностных лиц банка оказались связанными с группой межигорских фирм.
Весной 2015 года формальными собственниками банка стали его менеджеры – глава правления Анри Веремейченко и сын главы набсовета Максим Шпак. По данным НБУ на 11 июня 2015 года, Шпак опосредованно владел 71% акций банка, Веремийченко – 20,0042%.
 
Зверху