Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
зе-генерати, ви знову зробили "ЇХ" разом!

30.06.20 07:49
Вокаліст гурту "Гайдамаки" Ярмола підтримав ветеранів, які голодують під Офісом Президента, вимагаючи справедливості в справі вбивства Олешка (Сармата). ФОТО
Учасників голодування під Офісом Президента, які вимагають справедливості в справі розслідування вбивства Віталія Олешка (Сармата) прийшов підтримати лідер групи "Гайдамаки" Олександр Ярмола.
Як передає , про це написав у учасник голодування Вадим Саввон.
Саввон зазначив: "На вечір прибула приємна новина. Сьогодні в нашому Артпросторі Сармат Олександр Ярмола і його Гайдамаки! Втома природньо відступає на задній план".


9 червня 2020 року , а після перемістилися під Офіс Президента. Вони вимагають відправити у СІЗО чотирьох підозрюваних у вбивстві, яких нещодавно відпустили під домашній арешт.
Нагадаємо,
У вересні поліція затримала підозрюваного організатора вбивства Віталія Олешка Михайла Сігіду. 16 грудня було затримано ймовірного замовника вбивства Сармата - 34-річного бізнесмена з Дніпра Євгена Бродського. 8 лютого 2019 року у Львові який, за даними слідства, є лідером злочинного угруповання Дніпра, колишній "торнадівець". Зараз він уже відбуває покарання за стрілянину в травні 2013 року, наприкінці березня йому оголосили підозру у справі Сармата.
Раніше головний редактор Юрій Бутусов розповів у себе у Facebook, що і депутатом БПП Сергієм Валентіровим, які "контролюють всю владу" в Бердянську.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Навесні 2019 року справу вбивства Віталія Олешка об'єднали ще з одню - розбійним нападом на сім'ю Поплавських у Дніпрі, який стався 4 липня 2018 року. У ньому підозрюваними проходять чотири людини з так званої групи Віктора Власюка - передбачуваний організатор вбивства Сармата Тарас Мовчан, Денис Зеленкін, Руслан Кузнєцов, Сергій Смирнов. Слідство вважає, що ці дві справи пов'язані між собою.
з викликом на допит у справі про вбивство учасника бойових дій на Донбасі Віталія Олешко (Сармата). Згодом стало відомо, що на допит викликали і народного депутата Сергія Валентірова. , їх
Дивіться також:
Наприкінці липня 2019 року На лаві підсудних - підозрювані в скоєнні вбивства Артем Матюшин, Микола Ломако, Олександр Обухов і Максим Владимиренко, ймовірні організатори Михайло Сігіда, Євген Бродський і Віктор Власюк, а також фігуранти справи про розбійний напад у Дніпрі Денис Зеленкін, Тарас Мовчан, Сергій Смирнов і Руслан Кузнєцов.
Двоє суддів .
У серпні 2019 року .
29 травня 2020 року - Михайла Сігіду, Миколу Ломака, Олександра Обухова, Максима Владимиренкова.
 

d324co

Well-Known Member
«Слуга народу» визначилася зі слоганом на місцеві вибори. Вже є куратори кампанії
Автори: , Дата:18:09, 30 червня 2020
You must be registered for see images

В'ячеслав Ратинський / УНІАН
  • Партія «Слуга народу» готується до майбутніх місцевих виборів, які, згідно із законом, відбудуться 25 жовтня. Для передвиборчої кампанії вже обрали брендбук і слоган.
Про це йдеться у .
Слоган у кампанії поки звучить як «Вирішимо це разом!». Його вже використовує у своїх виступах заступник голови фракції Олександр Корнієнко.
За інформацією близького до штабу джерела «Бабеля», брендбук для СН розробив колишній арт-директор телеканалу «Інтер» Артем Гостєв. Він також працював у компанії Кирила Тимошенка GoodMedia.
Б**ь, не з программой дій, не з кадрами, не з джерелами фінансування, вони вирішили зі слоганом *#***#
"зробимо" вже зробили, залишилось "порешать", б***ь...
 

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕ-кривосуддя в дії!

Суд повністю виправдав трьох нападників, які зламали щелепу Мустафі Найєму
30/06/2020 20:40
You must be registered for see images

МУСТАФА НАЙЄМ

Шевченківський районний суд Києва виправдав трьох чоловіків, які у квітні 2018 року напали народного депутата 8-го скликання Мустафу Найєма.
Про це повідомляють у фейсбуці сам та його , юрист Масі Найєм.
“Сьогодні, 30.06.2020 року, відбулось проголошення вироку в судовій справі за обвинуваченням Темербулатова Умолта Руслановича, Саітова Ахмеда Абубакаровича, Саітова Магомеда-Саліха Арбуєвича за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство. вчинене групою осіб).
Суддя Шевченківського районного суду Голуб Оксана Анатоліївна виправдала їх повністю”, – пише Масі.
Щодо четвертого нападника, Саітова Магомеда-Аміна, справа розглядається окремо, судовий процес іще триває.
“Аргументація суду, наскільки це зрозуміло зараз без тексту вироку: відсутність у діях перелічених осіб складу злочину, передбаченого ст. 296 КК України; недопустимість окремих доказів”, – зазначив юрист.
За його словами, “дійсно є підстави вважати”, що на етапі досудового розслідування було допущено низку помилок, що негативно вплинуло на результати судового розгляду справи – в частині фіксації доказів, документального оформлення групи прокурорів та слідчих, правової кваліфікації.
Проте захист переконаний, що незважаючи на помилки:
  • в ході судового розгляду прокурором доведено наявність в діях обвинувачених складу злочину “хуліганство” і в діях обвинувачених наявний такий склад злочину;
  • допущені процесуальні помилки не є такими, що є підставою для визнання зібраних доказів недопустимими.
Захист Найєма має намір подавати апеляцію. Сам потерпілий наголосив, що в разі потреби готовий оскаржувати рішення судді Голуб і далі – у Верховному Суді та навіть Європейському суді з прав людини.
Мустафа Найєм також повідомив, що під час останнього засідання суддя “відмовила йому в участі у дебатах, відмовилася дати слово свідкам збору доказів, не долучила до матеріалів результати однієї з судово-медичних експертиз і не захотіла досліджувати завідомо неправдиві показання свідка у справі, який незрозуміло звідки взявся”.
Як повідомляла “ “, народного депутата Мустафу Найєма (БПП) 30 квітня 2018 року четверо чоловіків, зламавши йому щелепу. Інцидент стався внаслідок конфлікту на дорозі (за словами Найєма, один з нападників на нього порушив правила дорожнього руху).
Поліція затримала трьох учасників нападу – 1999 та 1996 року народження, двоє з яких мають громадянство РФ, а один – громадянин України. Ще одного, Магомеда-Аміна Саітова, оголосили в розшук. Він виїхав з України (літаком на Баку), потім його
 

Aiir

_
Модератор
Тобто, людина не матиме права продати власне майно без того, щоб поділитись з паразитами...
Купуєш - поділись, потім продаєш - ще раз поділись...
Сим це відрізняється від рекету??
так это и есть рекет , только государственный...
p.s. как после случая с картинами Порошенка теперь называют ДБР ?
 

goool

Well-Known Member

З 1 липня ця сума істотно зросте і водіям доведеться викласти за перше порушення закону вже від 17 000 до 34 000 гривень з позбавленням прав на термін до 3 років. Повторне порушення закону буде коштувати 51 000 гривень штрафу. Окрім того, у водія відберуть право на керування транспортними засобами терміном від двох до трьох років.
 

d324co

Well-Known Member
Кінець єпохи демократії скандалів
У Зеленського хочуть заборонити «касетні скандали»
1 лип 2020, 16:18


«Касетні скандали», які супроводжують нинішню та попередню владу, хочуть взяти під контроль в Офісі президента Володимира Зеленського. Задля цього на Банковій анонсували створення нового законопроекту, який зробить злочином публікацію записів таємних розмов топ-чиновників. Таким чином, у Зеленського планують «захищати державну безпеку».
 
Зверху