Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
ну нарешті всі зебілоїди куплять собі по квартирі :D:D:D

5.06.20 17:42
Зеленський вітає запуск іпотечного кредитування під 10%: Зменшення ставки дозволить кожному українцю придбати житло

Президент Володимир Зеленський вітає анонсовану "ПриватБанком" державну програму "Доступне житло під 10%".
Про це повідомляє Офісу президента на сторінці в мережі Facebook, інформує
"Відсотки на придбання житла, які існували на ринку завжди і зараз пропонуються багатьма банками, для багатьох українців є непідйомним вантажем. Радий, що банки розуміють це і роблять ефективні кроки для зменшення ставки, щоб кожен українець міг сам придбати собі житло", - зазначив глава держави.
Програма почне діяти з 1 липня.
Раніше "Укргазбанк" оголосив про запуск іпотеки для українців під 8,8% річних, програма поки доступна в Харкові.
Нагадаємо, державний "ПриватБанк" з 1 липня яка передбачає надання іпотечних кредитів під 9,99% річних на термін до 20 років.
 

Fil 74

Well-Known Member
який наріт, такі і слуги ...
You must be registered for see medias
Уже и извинения от Корниенко приняла...
Ну не вылетать же из партии.
Действительно "корабельная сосна". Говорят так портовых шлендр называют.
 

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕ-підори, а хто ж це зробив разом?

26.06.20 16:08
До вченого Інституту фізики Сененка, який виступає проти Шкарлета, прийшов "на розмову" представник СБУ

Співробітник Служби безпеки України прийшов на розмову в Інститут фізики НАН України до кандидата фізико-математичних наук Антона Сененка, який 18 червня брав участь в акції протесту проти призначення міністром освіти ексрегіонала Сергія Шкарлета.
Як інформує , про це повідомив Сененко на своїй сторінці в .
"Ну що, друзі, сьогодні до мене в Інститут приходив куратор з СБУ. Поспілкуватися про акцію протесту, що відбулася минулого четверга, проти вчорапризначеного міністра. Тобто прийшов не минулої п'ятниці, не в понеділок, а на наступний день після призначення. Звісно, це збіг", - написав Сененко.
За словами Сененка, він не давав ніяких розписок, "що не може повідомляти своїм друзям і колегам про надцікаве спілкування зі службою безпеки в свій неробочий день" і припустив, що подібні візити відбудуться і до інших учасників акції.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Він закликав усіх повідомляти про це.
"Куратор виявився дуже доброзичливим, якими вони зазвичай і бувають. Його цікавили питання хто організатор акції, чи не сплачувалися учасникам акції за це кошти, хто ще був на акції з мого Інституту?" - перерахував науковий діяч.
За словами Сененка, також співробітник спецслужби цікавився, на якій сторінці в соцмережах він дізнався про проведення акції і чому він взагалі прийшов на неї. Правоохоронець заявив, що перевіряє інформацію про акцію протесту і чи не відбулося там правопорушення.
Читайте:
Сененко також зазначив, що представник СБУ ставив йому питання про науку в цілому, про співпрацю з "Прометеус" і міжнародними організаціями.
Нагадаємо, 25 червня Кабінет Міністрів України Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета виконувачем обов'язків міністра освіти і науки.
Шкарлет - учасник декількох скандалів. Ресурс "Помилки та фальсифікації в наукових дослідженнях" виявив, що 2 у інших авторів без належних посилань на них (плагіат). Сам Шкарлет
Після призначення Шкарлета партія "Голос" зареєструвала законопроєкт, який
Шкарлет не раз заявляв про свою прихильність Партії регіонів, під час Революції Гідності змушував студентів зняти українські прапори з гуртожитку.
Також Новосад повідомляла, що Шкарлет
 

arnisumy

Well-Known Member
:D :D :D
26.06.20 18:38
Нацкомиссия одобрила повышение тарифа "Укрэнерго" в 2 раза для расчетов с "зелеными"

Национальная комиссия, осуществляющая государственное регулирование в сфере энергетики и коммунальных услуг (НКРЭКУ), предварительно одобрила повышение тарифа на передачу для "НЭК "Укрэнерго" в 2 раза: со 155,4 грн до 327,9 грн за МВт-ч с 1 августа.
Такое решение регулятор принял на заседании в пятницу, 26 июня, передает со ссылкой на .
Как сообщалось, предварительно комиссия почти в 4 раза – до 596,48 грн за МВт-час.
"За эти три дня (после заседания 24 июня, – ред.) мы провели работу и пришли к мнению о снижении тарифа от объявленного почти в 2 раза – до уровня 33 коп. за КВт-час", – отметил глава НКРЭКУ Валерий Тарасюк.
По словам члена Нацкомиссии Руслана Кайдаша, для повышения тарифа только в 2 раза были учтены 40% задолженности "Гарантированного покупателя" перед своими контрагентами (генерирующими компаниями), вместо повышения тарифа планируется погашение этих долгов за счет средств международных финансовых организаций.
По словам Кайдаша, "Укрэнерго" ведет переговоры с ЕБРР и ЕИБ о привлечении соответствующих кредитов.
Также было учтено, что часть долгов будет покрыта за счет суммы полученной от платы за доступ к межгосударственному сечению (1,4 млрд грн) и использования акцизного налога с электроэнергии, произведенной из возобновляемых источников (ВИЭ). Также для поднятия тарифа на передачу только в 2,1 раза планируется изменить ПСО.
"Предлагается учесть новый механизм, который обсуждается, о том, чтобы "Энергоатом" выступал стороной, которая отпускает электроэнергию "Гарантированному покупателю" по 1 коп. и также "Укргидроэнерго" в определенных объемах отпускает по 1 коп., а "Гарантированный покупатель" обеспечивает продажу поставщикам универсальных услуг. По остальным объемам "Энергоатом" выступает как субъект, который продает электроэнергию на свободном рынке, тем самым обеспечивая свою надежную работу", – прокомментировал предложение новой редакции ПСО Кайдаш.
"Мы рассчитываем на то, что максимально будут рассчитаны средства внешнего финансирования оператором системы передачи и Кабмином введено новое гибридное или переходное ПСО, которое даст экономию почти 10 коп., редакцию которого мы предложим сегодня или на следующий рабочий день", – сказал Тарасюк.
Как сообщалось, согласно предварительному проекту решения Нацкомиссии по регулированию энергетики и комуслуг (НКРЭКУ) тариф на передачу электроэнергии ЧАО НЭК "Укрэнерго" с 1 августа 2020 года за МВт-ч или почти в четыре раза.
По расчетам потребителей, конечный тариф на электроэнергию для крупных промышленных предприятий вырастит с 1,5 до 2 грн за кВт-ч.
Напомним, 17 июня глава НКРЭКУ , что заложенные в подписанном правительством с производителями электроэнергии из возобновляемых источников (ВИЭ) меморандуме условия погашения накопившейся перед ними задолженности могут привести к росту тарифа оператора системы передачи НЭК "Укрэнерго" более чем в три раза.
10 июня Кабмин ВИЭ о снижении "зеленого" тарифа для СЭС мощностью от 1 МВт на 15%. Для ВЭС снижение тарифа составит 7,5%. Среди положений меморандума обозначен пересмотр тарифа НЭК "Укрэнерго" на передачу электроэнергии для компенсации по "зеленому" тарифу.
Напомним, что при запуске оптового рынка электроэнергии в 2019 году тариф на передачу НЭК "Укрэнерго" на уровне 356,4 грн/МВт. Тогда крупные потребители заявили о том, что такой рост тарифа лишает их рентабельности.
В результате, ферросплавная группа компаний Игоря Коломойского действие решения НКРЭКУ для предприятий группы. Общая сумма неуплаты .
 

arnisumy

Well-Known Member
27.06.20 09:52
Рада може заборонити продаж і оренду нерухомості без ріелторів

У Верховній Раді зареєстровано проєкт закону "Про ріелторську діяльність". Він передбачає виведення ріелторської галузі з тіні. Ріелтори повинні будуть мати ліцензії, а об'єкти нерухомості занесуть до реєстру.
Текст законопроєкту (№3618) розміщено на інформує із посиланням на Як його автори вказані 32 депутати із різних політичних сил, серед яких - Наталуха, Кубів, Радуцький, Тарута, Стефанчук, Брагар.
Йдеться про купівлю, продаж, оренду та позику, а також інші операції, пов'язані з нерухомістю.
Зазначається, що здійснення ріелторської діяльності без отримання кваліфікаційного свідоцтва тягне за собою накладення штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 8,5 до 17 тис. грн) з конфіскацією грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення.
Ріелтори будуть зобов'язані пройти профпідготовку і складати кваліфікаційний іспит. Атестовані ріелтори будуть вноситися в новостворений сервіс - Єдиний реєстр ріелторської діяльності.
Також ріелтори будуть вносити інформацію за договорами у новий сервіс — Єдину інформаційну базу, яка буде публічною і доступною онлайн. Водночас незареєстровані в базі ріелторські договори не будуть вважатися законними.
Згідно з пояснювальною запискою до законопроєкту, документ спрямований на законодавче врегулювання сфери надання ріелторських послуг, чітке визначення прав і обов'язків ріелторів, порядку надання ними ріелторських послуг, основ ріелторського самоврядування, встановлення відповідальності у сфері ріелторської діяльності.
 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
27.06.20 09:52
Рада може заборонити продаж і оренду нерухомості без ріелторів
Тобто, людина не матиме права продати власне майно без того, щоб поділитись з паразитами...
Купуєш - поділись, потім продаєш - ще раз поділись...
Сим це відрізняється від рекету??
 
  • Like
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
Турботан нашої держави щодо пенсионерів вражає, особливо при нинішніх цінах:

Крім того, перерахують щомісячні виплати для тих, хто має більше необхідного стажу для отримання пенсії: стаж понад 35 років для чоловіків, а понад 30 років – для жінок. Такі пенсіонери отримають 1% надбавки від мінімальної пенсії за кожен додатковий рік. Зараз ця сума становить 16,38 гривні, а з 1 липня – 17,12 гривні Повний текст читайте тут:
17.12-16.38 =0.74грн. за рік праці. нихрена себе щедрость... Добре, хоч на коробок сірників вистачить...
 
  • Haha
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
ЗЕ-підори, і його ви теж зробили разом!

28.06.20 10:41
Начштабу Нацкорпусу в Чернігові Тарнавського викликали на допит у справі про вбивство терориста "ДНР" Джумаева в Маріуполі

Начальника штабу "Національного корпусу" в Чернігові Олександра Тарнавського викликали на допит у справі про вбивство терориста "ДНР" Романа Джумаева.
Про це він повідомив у інформує .
"Доброго ранку - це коли тебе будить слідчий і запрошує на допит у справі вбивства Романа Джумаєва в Маріуполі
Нагадаю: Роман Джумаєв - бойовик днр, що хизувався вбивствами українських кіборгів у Донецькому аеропорту, пізніше брав участь в оточенні Дебальцевого.
Український суд відпустив Романа під домашній арешт. Після такого рішення суду невідомий патріот подзвонив у двері квартири, де був бойовик, і випустив в нього сім куль", - зазначив Тарнавський.

Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нагадаємо, 16 вересня 2019-го, в Маріуполі Донецької області , якого 9 вересня суд відпустив під домашній арешт.
Роман Джумаєв воював на боці бойовиків у бандформуванні "П'ятнашка": восени 2014 року - під Донецьким аеропортом, взимку 2015 року - у Дебальцевому.
Після цього маріуполець Джумаєв втік до Білорусі, де роздавав місцевим журналістам хвалькуваті інтерв'ю, в яких розповідав про свої "подвиги", а коли в Білорусі почали порушувати питання про депортацію бойовика, змушений був повернутися в Україну.
Джумаєва було затримано 18 вересня 2017 року у Мар'їнському районі, коли спробував перетнути лінію розмежування з боку ОРДЛО.
4 січня 2018 року кримінальне провадження за обвинуваченням Джумаева було передано в Мар'їнський районний суд Донецької області, а вже 3 травня 2018 року цей суд відпустив бойовика під домашній арешт.
Повторно бойовика затримали вже в грудні 2018-го (за напад на поліцейського). Тільки після цього бойовику знову визначили запобіжний захід - утримання під вартою.
13 серпня Маріупольський суд відпустив під домашній арешт двох найманців "ДНР", які брали участь у штурмі Донецького аеропорту і обстрілах Мар'їнки. Одним з них був Джумаєв.
 

goool

Well-Known Member


Сам Герус назвал эту забастовку "Крепостью-2", намекая на то, что за ней стоит Ринат Ахметов. В 2015 году депутат Верховной Рады Мустафа Найем опубликовал так называемый план "Крепость", который якобы был направлен на сохранение монополии ДТЭК Ахметова и предусматривал шантаж власти при помощи шахтерских протестов.
 

d324co

Well-Known Member
Вони зроблять нас черговий раз ...


73% повинні радіти, іньші (#@@@...)
 
Зверху