Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
Ну тепер точно вощьдь зебілів мертвячука посадить... в крісло преЗЕдента :D :D :D
та й взагалі - "какаяраздніца".

10.06.20 18:27
Медведчук стал совладельцем телеканала "1+1" Коломойского

Глава политсовета партии "Оппозиционная платформа - За жизнь" и кум президента России Владимира Путина Виктор Медведчук указал в своей имущественной декларации за 2019 год компанию, которая фигурирует в структуре собственности ООО "Телерадиокомпания "Студия 1+1".
Об этом сообщает программа "Схемы" (совместный проект и телеканала UA:Первый), передает .
Согласно информации в декларации Медведчука, его жена телеведущая Оксана Марченко – конечный бенефициар компании Bolvik Ventures Ltd с Британских Виргинских островов.
Этой фирме через цепочку других компаний принадлежит 24,66% в ООО "Телерадиокомпания "Студия 1+1", говорится в сообщении о структуре собственности на сайте канала "1+1" по состоянию на 2 марта. В то же время в сообщении телеканала указано, что эту компанию контролирует бизнесмен Игорь Суркис, но нет данных о причастности к ней Виктора Медведчука.
Основным владельцем "1+1" является олигарх Игорь Коломойский.
Также кипрская фирма, задекларированная Виктором Медведчуком, фигурирует в структуре собственности другого телеканала группы – "2+2" (ООО "Гравис-Кино"). Через ряд компаний она контролирует здесь долю 24,51%, говорится в отчете на сайте этого телеканала от 16 марта.
Как и в случае с "1+1", на официальном сайте телеканала "2+2" указано, что компанию Bolvik Ventures LTD контролирует лишь бизнесмен Игорь Суркис, но нет данных о причастности к ней Виктора Медведчука.
В то же время, в структуре собственности другого телеканала, входящего в группу "1+1" – "Плюсплюс" (ООО "УнианТБ") – Bolvik Ventures не фигурирует. Телеканал ТЕТ (ЗАО "ТК "ТЕТ") структуру собственности не обнародовал.
Читайте также:
Сам Коломойский заявил, что не знает о покупке семьей Медведчуков принадлежавшей Игорю Суркису доли в структуре "Студии 1+1".
"Для меня это новость. Порядок следующий. Мы получили эту информацию. Телеканал должен в срок отправить запросы: когда произошло отчуждение, как произошло отчуждение и почему не сообщили. То есть, почему не сообщили? Почему об этом узнаем из декларации?", – отметил бизнесмен.
На уточняющий вопрос, комфортно ли Игорю Коломойскому быть партнером семьи Медведчуков, бизнесмен отметил: "А мне какая разница? Он не единственный владелец. Зачем обсуждать – комфортно ли не комфортно, если это от меня не зависит? Если Суркис продал Медведчуку. Как я могу на это повлиять? Если речь идет о Bolvik, то раньше там был Суркис. Теперь в декларации написали, что владелец Марченко. Надо выяснить, на какую долю, сколько акций. Там же не написано ничего... Кстати, я никогда не разделял Медведчука и Суркиса. Я всегда считал, что они вместе. По каким активам и в каком соотношении – это уже другой вопрос".
Как сообщалось, ранее сам Виктор Медведчук подтверждал, что его жена, телеведущая Оксана Марченко, только формально владеет бизнесом, а
"Оксана Марченко, моя жена, не занимается бизнесом, она владеет бизнесом, а управляю бизнесом я. Почему я не могу владеть бизнесом. Потому что мои "любимые" американцы с марта 2014 года ввели в отношении меня санкции. С этим связаны особенности бизнеса, который принадлежит сегодня семье", - жаловался Медведчук.
Напомним, на близкого к Медведчуку нардепа Тараса Козака оформлено владение телеканалов "112 Украина", NewsOne и ZIK.
Козак входит в ближайшее окружение Виктора Медведчука и входит в первую десятку избирательного списка партии "Оппозиционная платформа – За жизнь". Брат Тараса Козака Богдан совместно с братом Виктора Медвчедука Сергеем является совладельцем ООО "Экспонент" в соотношении 66,7%/33,3%, через которое они владеют рядом других предприятий, в частности, "Керамбуд" и "Капитал плаза".
 
Останнє редагування:

arnisumy

Well-Known Member
походу виборів в ЗЕбіленді більше не буде:

11.06.20 17:24
ЦВК дозволила голосувати на виборах виборцям без прописки

Центральна виборча комісія дозволила виборцям без прописки голосувати на виборах. Також ЦВК дозволила голосування на місцевих виборах за місцем фактичного проживання, а не реєстрації.
Про це повідомила ЦВК, передає
Зазначається, що таке рішення дозволить брати участь у виборах ще понад 1 млн виборців.
"Чимала кількість громадян України (понад 1 млн осіб) і надалі не мала можливості реалізувати своє право голосу. Йдеться про виборців, які не мають зареєстрованого місця проживання. До цієї категорії виборців відносяться й особи, яким на момент голосування тільки виповнилося 18 років, а отже вони набули право голосу, але з певних причин не мали можливості зареєструватися за місцем проживання. Тож Тому ЦВК з власної ініціативи вирішив врегулювати це питання", - йдеться в повідомленні.
Також читайте:
Раніше за відсутності прописки заборонялося брати участь в будь-яких виборах, а тепер проголосувати можна буде і на загальнодержавних, і на місцевих виборах - за місцем фактичного проживання.
Для цього необхідно буде звернутися із заявою до органу ведення Держреєстру виборців в період між виборами або в перші п'ять днів виборчого процесу. При цьому визначена за місцем фактичного проживання виборча адреса не можна буде змінити протягом пів року.
Раніше ЦВК так само дозволила голосування на місцевих виборах за місцем фактичного проживання, а не реєстрації. Правила для цього аналогічні вищенаведеним.
Обидва рішення набудуть чинності з 1 липня.
Також читайте:
Нагадаємо, раніше змінити місце голосування дозволялася тільки на виборах президента і для голосування за партії в Раду, в той час як такого права не було при голосуванні за мажоритарного кандидата на парламентських виборах, а також на місцевих виборах. У грудні ЦВК дозволила змінювати місце голосування онлайн і відразу на два тури.
 

arnisumy

Well-Known Member
зробили його разом!

11.06.20 16:43
Стерненкові вручили клопотання про цілодобовий домашній арешт, - адвокат Найєм

Активісту Сергію Стерненкові вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Про це на сторінці в мережі повідомив адвокат Масі Найєм, інформує
Стерненкові повідомили про підозру в умисному вбивстві і незаконному носінні холодної зброї.
Найєм зазначає, що це суперечить нормам матеріального права.
"Оскільки, згідно з п.5 ст. 36 Кримінального кодексу України, не є перевищенням меж необхідної оборони і не має наслідком кримінальну відповідальність застосування зброї або будь-яких інших засобів чи предметів для захисту від нападу озброєної особи або нападу групи осіб. СБУ раніше повідомило про підозру нападникам на Сергія. Дії підозрюваних кваліфіковані як хуліганство, вчинене із застосуванням зброї чи іншого предмета, пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень", - зазначив адвокат.
Читайте також:
За його словами, пункт 3 тієї ж ст. 36 ККУ каже, що перевищенням меж необхідної оборони визнається умисне заподіяння тому, хто посягає, тяжкої шкоди, яка явно не відповідає небезпечності посягання або обстановці захисту. Перевищення меж необхідної оборони тягне кримінальну відповідальність лише у випадках, спеціально передбачених у статтях 118 та 124 ККУ.
"А це
- умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця;
- умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, вчинене у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця.
Але аж ніяк не умисне вбивство", - наголосив Найєм.
Ніж, який був у Стерненка, не є холодною зброєю згідно з численними висновками експертиз.
"Окрім того, можна стверджувати, що Служба безпеки України своїм повідомлення фактично порушила презумпцію невинуватості Сергія, публічно звинувачуючи його. Також вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту, що Європейським судом з прав людини вже давно прирівнюється до запобіжного заходу у вигляді тримання підтвартою. Судове засідання відбудеться в приміщенні Шевченківського районного суду м. Києва. Дата та час ще невідомі", - розповів адвокат.
Нагадаємо, сьогодні активісту Сергію Стерненкові в умисному вбивстві і незаконному носінні холодної зброї.
Нагадаємо, Стерненко заявив: на нього напали, коли він повертався додому з дівчиною. Активіст стверджує, що він відбивався і смертельно поранив суперника ножем у живіт. Ножові поранення - у самого Стерненка й у його іншого опонента, якого потім Пізніше поліція в Одесі, який проходить як свідок.
Цей замах був уже третім за рахунком: 7 лютого 2018 року він заявляв, що на нього вже здійснювали напад. Вранці 1 травня того ж року в Стерненка стріляли. Обох нападників було затримано. Поліція відкрила справу за статтею "умисне вбивство".
У жовтні кримінальні справи щодо нападів на ексглаву одеського "Правого сектору" Сергія Стерненка передано в Головне слідче управління Служби безпеки України.
11 червня 2020 року
 

arnisumy

Well-Known Member
кляті жидомасони, як посміли на найсвятішу бабушку батон кришити ... Нізабудім-ніпрастім :D :D :D

11.06.20 16:15
МВФ закликав Зеленського стягнути з Коломойського гроші, які були виведені з ПриватБанку - The New York Times

Міжнародний валютний фонд, який днями ухвалив рішення про надання Україні кредиту у 5 мільярдів доларів на півтора року, вимагає від адміністрації президента Зеленського довести до кінця процес стягнення з олігарха Коломойського та інших колишніх власників ПриватБанку гроші, які вони вивели з банку і відмили за кордоном.
Як повідомляє про це йдеться у Ендрю Крамера "МВФ затверджує важливий кредит для України", яку публікує New York Times.
Видання зазначає, що "обіцянка Зеленського, дана на ранніх порах, стати зіркою боротьби з корупцією, у цьому році потьмяніла, після того, як колишні чиновники стали публічно критикувати його за затягування ключових реформ, що передбачали усунення "внутрішніх" домовленостей".
New York Times наголошує, що українському парламенту зрештою вдалося ухвалити так званий "антиколомойський закон", але цього недостатньо – вважають в МВФ.
"Минулого місяця парламент ухвалив закон, який не дозволить інсайдерам розкрадати міжнародну допомогу через процес підтримки банків. МВФ зробив цей закон умовою для виділення допомоги. Цей закон розглядається, як перешкода колишньому комерційному партнеру Зеленського, Ігорю Коломойському, нафтовому, банківському та медіа-магнату, чий телевізійний канал транслював комедійні шоу майбутнього президента, не отримати доступу до фінансової допомоги програми МВФ. Разом з тим, заява фонду про схвалення нової програми для України була наповнена застереженнями", - констатує видання.
"Голова МВФ Крісталіна Георгієва вказала на ризик, що українські труднощі в подоланні медичної й економічної кризи, спричиненої коронавірусом, може відібрати в глибоких структурних реформ пріоритетне значення. На тлі рішення про схвалення програми для України Георгієва також додала, що "невизначеність про напрямок економічної політики лишається значною" – повідомляється у статті.
Зокрема, фонд згадував у своїй заяві питання, що стосується відносин між Зеленським та бізнесменом Коломойським. "Український державний банк пред'явив позов до Коломойського, щоб стягнути гроші, які він розтратив і відмив за кордоном, як стверджують банківські регулятори. МВФ закликає адміністрацію Зеленського продовжувати наполегливо цей процес, наголосивши у своїй заяві, що "відшкодування витрат" в банківських суперечках повинні бути в центрі уваги українського уряду", - наголошує New York Times.
Читайте також:
 
  • Haha
Реакції: Aiir

d324co

Well-Known Member
кляті жидомасони, як посміли на найсвятішу бабушку батон кришити ... Нізабудім-ніпрастім :D :D :D

11.06.20 16:15
МВФ закликав Зеленського стягнути з Коломойського гроші, які були виведені з ПриватБанку - The New York Times

Міжнародний валютний фонд, який днями ухвалив рішення про надання Україні кредиту у 5 мільярдів доларів на півтора року, вимагає від адміністрації президента Зеленського довести до кінця процес стягнення з олігарха Коломойського та інших колишніх власників ПриватБанку гроші, які вони вивели з банку і відмили за кордоном.
Як повідомляє про це йдеться у Ендрю Крамера "МВФ затверджує важливий кредит для України", яку публікує New York Times.
Видання зазначає, що "обіцянка Зеленського, дана на ранніх порах, стати зіркою боротьби з корупцією, у цьому році потьмяніла, після того, як колишні чиновники стали публічно критикувати його за затягування ключових реформ, що передбачали усунення "внутрішніх" домовленостей".
New York Times наголошує, що українському парламенту зрештою вдалося ухвалити так званий "антиколомойський закон", але цього недостатньо – вважають в МВФ.
"Минулого місяця парламент ухвалив закон, який не дозволить інсайдерам розкрадати міжнародну допомогу через процес підтримки банків. МВФ зробив цей закон умовою для виділення допомоги. Цей закон розглядається, як перешкода колишньому комерційному партнеру Зеленського, Ігорю Коломойському, нафтовому, банківському та медіа-магнату, чий телевізійний канал транслював комедійні шоу майбутнього президента, не отримати доступу до фінансової допомоги програми МВФ. Разом з тим, заява фонду про схвалення нової програми для України була наповнена застереженнями", - констатує видання.
"Голова МВФ Крісталіна Георгієва вказала на ризик, що українські труднощі в подоланні медичної й економічної кризи, спричиненої коронавірусом, може відібрати в глибоких структурних реформ пріоритетне значення. На тлі рішення про схвалення програми для України Георгієва також додала, що "невизначеність про напрямок економічної політики лишається значною" – повідомляється у статті.
Зокрема, фонд згадував у своїй заяві питання, що стосується відносин між Зеленським та бізнесменом Коломойським. "Український державний банк пред'явив позов до Коломойського, щоб стягнути гроші, які він розтратив і відмив за кордоном, як стверджують банківські регулятори. МВФ закликає адміністрацію Зеленського продовжувати наполегливо цей процес, наголосивши у своїй заяві, що "відшкодування витрат" в банківських суперечках повинні бути в центрі уваги українського уряду", - наголошує New York Times.
Читайте також:
Скоріше буде навпаки - Бені і К° виплатять компенсацію за втрачену вигоду....
 
  • Like
Реакції: Aiir

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет
кляті жидомасони, як посміли на найсвятішу бабушку батон кришити ... Нізабудім-ніпрастім :D :D :D

11.06.20 16:15
МВФ закликав Зеленського стягнути з Коломойського гроші, які були виведені з ПриватБанку - The New York Times
говорит кагтавым голосом:
-я вам ничего не должен.
 

arnisumy

Well-Known Member


Ознайомлення зі справою Шеремета. Перше враження.

Після надання захисникам матеріалів "діла Шеремета" (це відбулося 9 і 10 червня) складається враження, що бранспойт "божої роси" в очі українців і парламентаріїв у виконанні міністра "направлений, націлений і реалізований" з одного джерела.
Закликаю не називати це (обвинувачення пана Антоненка, пані Дугарь і пані Кузьменко) "справою Шеремета". Бо воно не має нічого спільного ані з загиблим журналістом ані з розслідуванням його вбивства. Подібно (l'affaire Dreyfus) його слід називати "діло" або "афера".
Витратьте, будь ласка, всього 20 хвилин на відео. Дякую.
You must be registered for see medias
 

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images
 
Зверху