Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
14.03.20 19:23
Частина "слуг народу", що протестували проти координаційної ради з терористами, видалили свої пости

Деякі депутати від "Слуги народу", які напередодні просили Зеленського повернути мінські переговори в законодавче поле України, видалили свої пости.
На це звернув увагу депутат від партії "Голос" , інформує .
"У зверненні депутатів Слуги Народу до Володимира Зеленського щодо Мінської зради сталися зміни:
Ірина Аллахвердієва, сторінку видалено;
Андрій Боблях, пост із заявою видалено;
Ольга Василевська-Смаглюк, пост із заявою видалено;
Артем Ковальов, пост із заявою видалено;
Володимир Тимофійчук, пост із заявою видалено;
Ігор Фріс пост із заявою видалив, але написав новий, де дублює тези із заяви, однак до президента вже не звертається;
Дмитро Чорний, сторінку видалено", — написав він.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

Нагадаємо, 11 березня яким фіксується суб'єктність ОРДЛО, а Росія в статусі гаранта-спостерігача виявилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.
Як , кілька депутатів фракції "Слуга народу" просять Зеленського повернути переговори в Мінську в поле законодавства України. Звернення на своїх сторінках у фейсбуці запостив зокрема , , , , , , , , , , ,
 

arnisumy

Well-Known Member
не можна турбувати хазяїв зе-вошдя:
You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
#какаяраздніца

15.03.20 00:01
Рішення про закриття через карантин КПВВ на Донбасі поки немає, - Дейнеко

Рішення про зміну порядку пропуску громадян України на лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями через введення карантину поки не прийнято.
Про це сказав голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко під час брифінгу 14 березня після позачергового засідання уряду, повідомляє із посиланням на
"Щодо лінії розмежування рішення ще в стадії обговорення. Рішення ще немає", - сказав Дейнеко.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
11 березня уряд . Зокрема, запропоновано введення обмежень на проведення масових заходів, в яких запланована участь 200 і більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Також заплановано введення карантину в навчальних закладах строком на три тижні.
17 березня з 00:00 пункти
Читайте на "Цензор.НЕТ":
На разі в Україні вже підтверджено 3 випадки коронавірусу. Серед
 

arnisumy

Well-Known Member
зебіли, "нові обличчя" дають команду сидіти по норам! Що-що, питаєте: "чим будете харчєватся"... намазуйте на хліб квартал95! :D
“Загроза велика, як ніколи”: глава МОЗ закликав до жорстких обмежень для протидії COVID-19
15/03/2020 20:27
You must be registered for see images

ІЛЛЯ ЄМЕЦЬ. ФОТО: МОЗ

Міністр охорони здоров’я Ілля Ємець заявив, що загроза коронавірусу “велика, як ніколи”. І для запобігання поширенню COVID-19 в Україні слід обмежити пересування людей та дозволити збори не більш як по 10 осіб, скоригувати роботу громадського транспорту запровадити дистанційний режим роботи, залишити працювати тільки аптеки та продуктові магазини, а лікарні – перепрофілювати в інфекційні.
Як передає “ “, про це йдеться в спеціальному глави МОЗ, поширеному ввечері в неділю, 15 березня.
Наводимо текст відозви повністю:
“Дорогі українці!
Моє покликання як лікаря-хірурга – рятувати людські життя, як управлінця – керувати успішною медичною установою, як державного діяча – керувати охороною здоров’я багатомільйонної країни.
Зараз я говорю і як лікар, як управлінець, і як Міністр охорони здоров’я України.
Дехто каже мені, щоб я не нагнітав ситуації, бо це нібито сіє паніку. Але нагадаю, що ми не в тоталітарній державі, щоб замовчувати правду. При Чорнобильській трагедії радянська влада нам казала, що все в порядку. Я ж не мовчатиму, бо життя та здоров’я українців для мене – пріоритет.
З усією відповідальністю повідомляю: сьогодні загроза, яку несе коронавірус, велика як ніколи. Для інфекції не має значення матеріальний стан чи соціальний статус. Хворіють як усесвітньо відомі політики, актори, так і прості люди. Сьогодні ворог номер один не тільки українського суспільства, але й всього світу – це смертельно небезпечна інфекція, коронавірус.
Світова спільнота не одразу розпізнала масштаби загрози. На гіркому прикладі інших країн ми бачимо, до чого може призвести зволікання. Кожна година може коштувати сотень, ба навіть тисяч людських життів.
Ми не маємо права чекати масового зараження українців. Маємо діяти негайно, на випередження. Жорстко та без винятків.
Необхідно закривати заклади громадського харчування та ТРЦ, працювати мають лише аптеки та продуктові магазини, необхідно обмежити пересування всередині країни, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту та обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб.
Лікарні мають бути негайно перепрофільовані в інфекційні,
з урахуванням ситуації. Опрацьовувати необхідно тільки ургентні випадки. Всі планові заходи скасувати та направити всі ресурси на підготовку до боротьби з інфекцією. Крім цього, МОЗ активно збирає найкращих епідеміологів України та включає їх до складу Оперативного штабу, щоб ми могли ще швидше реагувати на нові виклики, які перед нами ставить епідемія.
ЗАКЛИКАЮ ВСІХ УКРАЇНЦІВ НЕ БУТИ ЛЕГКОВАЖНИМИ. ЦЕ ТОЙ ЧАС, КОЛИ НЕОБХІДНО НЕ ПАНІКУВАТИ, А МОБІЛІЗУВАТИСЯ,
зібрати всі сили та допомогти собі, своїм близьким та своїм співгромадянам. Зараз ще є можливість не допустити жахливої трагедії на території всієї України.
Успішний досвід інших країн показав, що самоізоляція – найефективніший спосіб попередження поширення хвороби. Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких.
За всю історію жоден ворог не здолав український народ.
Виконуючи інструкції, правила та рекомендації, діючи злагоджено, як єдиний механізм, ми гарантовано переможемо! Іншого шляху немає.
Стежте за оновленнями офіційних джерел інформації МОЗ України та будьте здорові!”
Читайте також:


Як інформувала “ “, в Китаї з грудня 2019 року почали , спричинену новим коронавірусом (2019-nCoV), який доти не спостерігався у людей. Вважається, що вірус походить від заражених тварин на ринку морепродуктів та м’яса в місті Ухань.
Згодом стало відомо, що Однак вакцини від COVID-19 наразі не винайшли.
Хвороба супроводжується жаром, сухим кашлем, задухою.Приблизно у 80% заражених захворювання проходить у легкій формі, у 15% – у важкій.
Серед молодих людей кількість летальних випадків не перевищує 1-2%, тоді як для людей старшого й похилого віку рівень смертності може сягати 40%, залежно від рівня медичної допомоги (зокрема наявності апаратів штучного дихання). Ускладнюють ситуацію також хронічні захворювання.
11 березня ВООЗ офіційно оголосила глобальну
За інфографіки Інститут Гопкінса, станом на вечір 15 березня у світі зафіксовано майже 163 тисячі випадків зараження коронавірусом. Щонайменше 6065 осіб померли від ускладнень, викликаних COVID-19. Вилікувалися – понад 75629 людей.
У Китаї епідемія пішла на спад, після того як померли близько 3200 осіб і було запроваджено найжорсткіший карантин. Натомість COVID-19 масово поширюється в Європі. Зокрема в Італії померли вже як мінімум 1441 особа (серед них ), в Іспанії – 289, у Франції – 91.
Перші смерті внаслідок COVID зафіксовано у сусідів України – в Польщі (3), Болгарії (2) тощо.
3 березня в Україні COVID-19. Інфікованим виявився житель Чернівецької області, який прилетів з Італії разом із дружиною.
12 березня COVID-19 було підтверджено – також у Чернівцях і в Радомишлі Житомирської області.
13 березня в Україні від коронавірусу: 71-річна жінка з Радомишля померла в лікарні. Вона повернулася 1 березня з Польщі до Львова, а потім поїхала на Житомирщину. Перші симптоми захворювання в неї з’явилися 3 березня.
Дедалі більше країн світу запроваджують жорсткі обмежувальні заходи для протидії поширенню коронавірусної інфекції – зі скасуванням масових заходів та зібрань, навчання у школах і ВНЗ, переведенням підприємств і установ на віддалений режим роботи, обмеженням сполучення між регіонами й деякими країнами тощо.
В Італії 10 березня почав діяти урядовий декрет під назвою “Я залишаюся вдома”, який поширює дію карантинних заходів, запроваджених раніше лише в Ломбардії, на всю територію Італії.
Згідно з рішенням РНБО від 13 березня, Україна також закриває на два тижні кордон для іноземних громадян із 17 березня, а також пункти пропуску для авіа-, залізничного і автобусного сполучення із закордоном.
Нагадаємо також, що 5 березня в Нових Санжарах на Полтавщині , що 20 лютого прибули із Китаю через коронавірус.
 

arnisumy

Well-Known Member
17.03.20 10:11
Рада призначила Венедіктову главою Офісу Генпрокурора. ВIДЕО
Верховна Рада проголосувала за призначення Ірини Венедіктової на посаду голови Офісу Генпрокурора.
За проголосували 269 народних депутатів, передає кореспондент .

Венедіктову представив президент Володимир Зеленський. Він назвав її відомим юристом і доктором юридичних наук, також висловив сподівання, що професійні і моральні якості Венедіктової дозволять забезпечити стабільну роботу прокуратури.
"Вперше в історії незалежної України генеральним прокурором може бути жінка. Але мені здається, що вона в історію України насамперед увійде як фахова і результативна людина", - сказав Зеленський.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
 

d324co

Well-Known Member
17.03.20 10:11
Рада призначила Венедіктову
Втім, нардепи з “Європейської солідарності” виступили проти такої кандидатури. Нардеп Володимир В’ятрович, зокрема, заявив, що призначення Венедіктової стане “реваншем”. Дехто з виступаючих пригадав те, що Венедіктова виступала за скасування закону про амністію учасників Євромайдану. Олексій Гончаренко, зокрема, назвав Венедіктову “політично ангажованою” кандидатурою на посаду генпрокурора. Окремі нардепи висловили побоювання: якщо Венедіктову призначать на посаду генпрокурора, то адвокат Януковича Олександр Бабіков може, ймовірно, стати т.в.о. голови Державного бюро розслідувань, яке досі очолювала Венедіктова.
118, 5. Стільки балів набрала пані Ірина, коли намагалася стати суддею Верховного суду. Цей бал був нижчий за прохідний. І саме зараз ми говоримо про призначення фахового генарального прокурора. Це генеральний прокурор, який не змогла скласти іспит, аби стати суддею Верховного Суду. Як вам скажу як університетська викладачка: незалік – це незалік, після нього студентів виганяють з університету, а не переводять на наступний курс”, – сказала народна депутатка Інна Совсун під час свого виступу.

Джерело:
© shlyahta.com.ua
 

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
17.03.20 10:11
Рада призначила Венедіктову главою Офісу Генпрокурора. ВIДЕО
Верховна Рада проголосувала за призначення Ірини Венедіктової на посаду голови Офісу Генпрокурора.
За проголосували 269 народних депутатів, передає кореспондент .

Венедіктову представив президент Володимир Зеленський. Він назвав її відомим юристом і доктором юридичних наук, також висловив сподівання, що професійні і моральні якості Венедіктової дозволять забезпечити стабільну роботу прокуратури.
"Вперше в історії незалежної України генеральним прокурором може бути жінка. Але мені здається, що вона в історію України насамперед увійде як фахова і результативна людина", - сказав Зеленський.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Прошлый генпрокурор был на "100% свой человек"... а новый на сколько? на 200%?) Или наконец нашли дурачка, который подпишет липовые подозрения Порошенку?)
 
Зверху