Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

Тут беніна ж@па вам "інсайдів" підвезла:

11.03.20 07:39
Прогноз курсу на кінець березня - 27 грн за долар, - "слуга народу" Дубінський

Курс гривні до долара США наприкінці поточного місяця становитиме 27 грн/$.
Такий прогноз зробив у нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський.
"Прогноз курсу на кінець березня - 27 грн за долар", - написав він.

 

arnisumy

Well-Known Member
зебіли ви "їх" все робите і робите!

Сивохо назвав війну на Донбасі "внутрішнім" конфліктом: з'явилося скандальне відео
12:08, 11.03.2020
Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо назвав війну, розв'язану Росією на Донбасі, внутрішнім конфліктом України.
Скандальна фраза з його вуст пролунала під час обговорення перспектив вступу України до НАТО в ефірі телеканалу "НАШ" (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).
"Ну це ж видно неозброєним поглядом, що нічого не відбувається в цьому напрямі. Так, є прагнення, так воно може бути закріплене в офіційних документах, але нічого такого не відбувається. Наприклад, у НАТО не можуть вступити країни з внутрішнім конфліктом. У нас, на жаль, є бойові дії. Що робити", – сказав Сивохо.
You must be registered for see images

Сергій Сивохо Скриншот відео
На слова секретаря РНБО відреагував офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц). На своєму Telegram-каналі він нагадав, що на сході України проти Об'єднаних сил воюють регулярні частини російської армії.
"Всі меседжі російської пропаганди з вуст Сивоха про "громадянську" війну, де на окупованих територіях немає 1-го й 2-го армійських корпусів ЗС РФ", – обурився захисник України.
You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
11.03.20 12:06 Все 983 тонны запасов защитных масок вывезли из Украины во время эпидемии. ДОКУМЕНТ
За последние три месяца украинский экспорт защитных масок составил 983,5 тонн.
Об этом в фейсбуке экс-генпрокурор Юрий Луценко, передает .
"Я бы рекомендовал правительству честно сказать, кто виноват в том, что в феврале из Украины вывезли 118 тонн масок с фильтром и 408 тонн масок без фильтра. Ясно, что ООО "Мамона Трейд" вывезет все, что хочет. Но все разумные страны давно запретили вывозить эти жизненно необходимые для больных и медиков изделия. У нас же за последние три месяца экспорт этой продукции составил 983,5 тонны!" - написал он, опубликовав список экспортеров.

11.03.20 14:14 Кабмин выделил 100 млн грн на закупку средств индивидуальной защиты в связи с коронавирусом
Кабмин принял решение выделить 100 млн грн на первоочередную закупку средств индивидуальной защиты из-за угрозы эпидемии коронавируса в Украине.
Как информирует , об этом Правительственный портал.
"На заседании Кабинета Министров 11 марта, принято решение выделить 100 млн грн на первоочередную закупку средств индивидуальной защиты для текущих нужд министерств, ведомств и служб, а также для пополнения госрезерва", - сказано в сообщении.
Я так розумію, що одні продали за кордон маски, отримали чималий зиск, а тепер, за бюджетні (тобто наші ) кошти закуплять (може ті самі) маски ??? Браво, Остап Ібрагімовмч пишався б такою угодою...
 
  • Like
Реакції: Aiir

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images

у сівухі трапився внутрішній конфлікт
You must be registered for see images
 

arnisumy

Well-Known Member
чому не чутно мичання зебілів про наступ на свободу слова?

12.03.20 18:18
"Ми очі цієї війни", - журналісти загальнонаціональних телеканалів вимагають зустрічі із Зеленським та пояснень заборони роботи на передовій. ВIДЕО
Журналісти загальнонаціональних телеканалів вимагають зустрічі з президентом Володимиром Зеленським, щоб отримати пояснення з приводу заборони роботи на передовій.
You must be registered for see medias
Як повідомляє свою вимогу журналісти озвучили у своєму відеозверненні, яке .
"Ми журналісти, які щодня працюють на передовій, просимо вас, пане президенте, у будь-якій зручній для вас формі пояснити, чому нам систематично забороняють працювати на передовій без вагомих на те причин підстав. Нам кажуть, що кореспондентів не допускають на місця трагедій із міркувань безпеки, але кожен журналіст, який працює на війні пройшов спеціальну підготовку, отримав акредитацію і розуміє ризики. Ми можемо самі вирішувати що буде для нас небезпечно, а що - ні? ... Чи вважаєте ви, що російсько-українська війна має бути присутньою у всіх випусках новин? Чому з'являються факти приховування обстрілів бойовиками позицій ЗСУ?" - сказано у зверненні.
 

arnisumy

Well-Known Member
зебіли знову "ЇХ" зробили

12.03.20 18:29
Окружний адмінсуд за позовом Портнова заборонив владі Києва святкувати ювілеї діячів ОУН-УПА

Окружний адміністративний суд Києва зупинив дію рішення Київської міської ради про відзначення ювілеїв Василя Галаси, Василя Сидора, Уласа Самчука та інших. Позов із вимогою заборони подав одіозний ексзаступник глави АП часів Януковича Андрій Портнов.
Відповідне повідомлення опубліковано , інформує
"ОАСК вважає обґрунтованою вимогу Андрія Портнова про зупинення дії даного Рішення КМР (Київської міської ради. - Ред.) (в частині), зважаючи на наявні ознаки очевидної його протиправності, у зв’язку з порушенням Київською міською радою процедури розробки та прийняття оскаржуваного Рішення", - сказано в повідомленні.
У суді зазначили, що рішення є тимчасовим і спрямоване на збереження існуючого становища до розгляду справи по суті.
Водночас, в ухвалі суду зазначено, що в даному випадку застосування заходів забезпечення адміністративного позову спрямоване виключно на збереження існуючого становища до розгляду справи по суті заявлених вимог, встановлення їх обґрунтованості.
Рішення Київської міської ради, дію якого призупинив суд, було прийнято 27 лютого. У ньому йшлося про святкування на території столиці таких пам’ятних дат і ювілеїв:
- 130 років з часу народження Івана Полтаця-Остряниці, військового діяча, полковника Армії Української Держави;
- 6 лютого – 100 років з дня народження Василя Левковича, військового діяча, полковника УПА;
- 20 лютого - 115 років з дня народження Уласа Самчука, письменника, публіциста, журналіста;
- 24 лютого – 110 років з дня народження Василя Сидора, військового та політичного діяча, полковника УПА;
- 5 травня – 120 років з дня народження Володимира Кубійовича, вченого, історика географа, енциклопедиста, громадського та політичного діяча, організатора та головного редактора "Енциклопедії українознавства";
- 12 листопада – 100 років з дня народження Василя Галаси, політичного та військового діяча, полковника УПА;
- 12 грудня – 130 років з дня народження Андрій Мельника, політичного та військового діяча, голови Проводу Організації українських націоналістів.
Читайте також:
 

arnisumy

Well-Known Member
зебіли, ... оманський тепер марадьор?

12.03.20 12:56
Зупинити війну на Донбасі в односторонньому порядку Україна не може, - Зеленський. ВIДЕО
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що Україна не може в односторонньому порядку зупинити війну на Донбасі.
Як інформує із посиланням на , про це він заявив під час презентації за участю керівництва держави системи фіксації адміністративних правопорушень у сфері гарантування безпеки дорожнього руху.

"Ми сьогодні, на жаль, живемо в сучасному світі, де пріоритет - не людина, а різні речі у світі, що воює. Ми всі знаємо, що у нас війна на сході, де обов’язково ми переможемо, але зупинити цю війну в односторонньому порядку ми не можемо. Не все залежить тільки від України", - підкреслив Зеленський.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
 
  • Haha
Реакції: Aiir

Murchik

я выиграл акцию-Бан 10лет
Я так розумію, що одні продали за кордон маски, отримали чималий зиск, а тепер, за бюджетні (тобто наші ) кошти закуплять (може ті самі) маски ??? Браво, Остап Ібрагімовмч пишався б такою угодою...
маска от зекоманды
You must be registered for see images
 
Зверху