Нова влада

LevAris

Well-Known Member
нас нормальный программист имеет $4-6к. Всё что выше уже связано с необходимостью управления командой на том или ином уровне. Хардкорные тех. скилы на уровне архитектора-head of dev department-СТО оцениваются от $10-12к+ и ограничиваются только твоим умением себя продать и твоим опытом-знаниями-умениями.
На том же Западе нормальный программист имеет $120-150 в час
Я таких зарплат не знаю ни там, ни у нас. Хотя тесно связан с IT в Сумах, да и там знакомых хватает. Лично вы сколько зарабатываете и конкретно за что?
 
Останнє редагування:

goool

Well-Known Member

За словами заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тараса Висоцького, валовий продукт зростатиме повільніше.
:think:
 

arnisumy

Well-Known Member
18.11.19 10:20
Помічник Зеленського Єрмак тісно спілкується із Сурковим. Він серйозно інтегрований у російський істеблішмент, - Безсмертний. ВIДЕО
Помічник президента України Андрій Єрмак має контакти з російським віцепрем'єром українського походження Дмитром Козаком, відповідальним за політику Путіна на Донбасі Владиславом Сурковим і адміністрацією президента РФ.
Як інформує , про це 16 листопада 2019 року заявив український політик і дипломат Роман Безсмертний в ефірі програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на телеканалі .
You must be registered for see medias
"Якщо аналізувати цю особу, то він доволі серйозно інтегрований у російський істеблішмент і він спілкується не тільки з Козаком. Він спілкується із Сурковим, він спілкується з оточенням Суркова дуже тісно. Він спілкується з багатьма в Адміністрації Путіна", - повідомив Безсмертний.
Водночас гість студії зазначив, що в цьому випадку йдеться не про особисту позицію Єрмака, а про виконання ним "доручень Зеленського".
"Треба розуміти - те, що говорить і озвучує Єрмак, це те, що думає, і те, що робить президент Зеленський. Не розділяйте ці речі", - підкреслив Безсмертний.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Як повідомлялося, 11 листопада співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко заявила, що президент України Зеленський повинен прямо повідомити, чи давав він своєму помічникові Єрмаку "директиву озвучувати позицію щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, яка збігається з кремлівською". У своїх свідченнях Конгресу Тейлор повідомив, що Єрмак під час зустрічі з ним і колишнім спецпредставником Держдепу США по Україні Волкером 14 вересня нібито прямо звинувачував Порошенка у війні на Донбасі.
Фріз заявила, що радник Зеленського Єрмак ввів в оману американських партнерів і працює за російськими темниками. Фріз наполягає
За даними журналістів-розслідувачів з проєкту "Схеми", Єрмак має спільний бізнес з однокурсниками Путіна.
Зеленського він вважає "одним з найкращих лідерів сучасного світу".
 

arnisumy

Well-Known Member
ну, з новою епохою, вас, довбо@оби!

Буду перетворювати на шматок лайна, виверну навиворіт: як Портнов погрожує співробітникам ГПУ. ФОТО
Навесні цього року співробітник Генеральної прокуратури Олександр Божко отримав повідомлення з погрозою перетворити його на "шматок лайна". Номером, з якого відправляли цей текст, користується колишній заступник глави Адміністрації Президента Віктора Януковича Андрій Портнов.
Про це повідомляє із посиланням на " ".
Зазначається, що "Слідство.Інфо" неодноразово брала коментарі у Портнова саме за зазначеним телефоном.
Ексзаступник глави адміністрації Віктора Януковича тоді фігурував у кримінальному провадженні Божка. Він пообіцяв прокурору вжити щодо нього "виховні заходи". Надалі Божко отримав з десяток грубих і нецензурних повідомлень. У деяких з них колишній чиновник погрожував прокурору в'язницею і зґвалтуванням неприродним способом. З номера Портнова продовжили писати, навіть коли прокурор закрив провадження.
Видання зазначає, що Божко - не єдиний, хто отримував такі повідомлення.
Погрози надходили ще кільком співробітникам ГПУ, які вели слідство у справі ексчиновника. Серед них - колишній глава управління спецрозслідування Генпрокуратури Сергій Горбатюк. Правоохоронцю "пообіцяли" демонструвати його як тварину в клітці. За повідомлення з номера Портнова відповідальності ніхто не поніс.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Прокурор ГПУ Олександр Божко керував розслідуванням справи Андрія Портнова близько двох років. Кримінальне провадження стосувалося можливого привласнення ним грошей двох столичних вишів, а також — імовірних зловживань під час обрання його членом Вищої ради юстиції. Це — орган, який раніше впливав на призначення і звільнення суддів по всій Україні.
Розслідували в Генпрокуратурі і ще одну історію, де фігурував Портнов, - погрози екснардепу Інні Богословській.
Одразу після того, як він намагався зв’язатися зі свідком у цьому провадженні, на його телефон прийшло повідомлення: "Доброго дня. Бачу, ви занадто активний. Виховні заходи доведеться вжити. Ще раз почую ваше прізвище, буду перетворювати на шматок лайна. З повагою, Портнов".
"На початку 2019-го Печерський суд Києва зобов’язав прокурора протягом місяця завершити розслідування у справі Портнова. Зі спливом цього терміну провадження його слід було або закрити, або передати до суду. Варто додати, що саме в Печерському суді до осені 2016-го року працювала рідна сестра Портнова, а в українських медіа доволі часто вказували на його неформальний вплив на судову систему України", - наголошується в розслідуванні.
Прокурор Божко звернувся з проханням роз'яснити - на підставі чого судді винесли це рішення. І незабаром з номера Портнова йому написали знову.
"У в’язницю збирайтеся потроху. Не злізу з вас. Виверну навиворіт усе ваше мерзенне життя, доходи, витрати, родичів до десятого коліна. А то, бачу, не почув сигналу", — такий текст отримав Олександр Божко вже у квітні цього року.
Загалом упродовж 2019 року Олександр Божко отримав понад 10 повідомлень. І всі - з одного номера, яким користується Андрій Портнов.
You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

більше за посиланням:
 

arnisumy

Well-Known Member
18.11.19 13:19
Щоб ці гроші контролювалися вами: Опубліковано аудіозапис, на якому нібито Гончарук переконує "Слуг народу" не передавати до місцевих бюджетів 7,7 млрд гривень. АУДІО
У перерві засідання Ради, на якому розглядали поправки до Бюджетного кодексу, між депутатами монобільшості і прем'єром Олексієм Гончаруком відбулася гаряча дискусія про децентралізацію.
Про це йдеться на аудіозаписі, оприлюдненому на ютуб-каналі , передає .

Нагадаємо, 14 листопада , яка пропонує залишити в місцевих бюджетах гроші на ремонт доріг, отримані від податку на пальне. У підсумку в засіданні Ради було оголошено перерву. За даними відеоблогера, після цього нардепи від СН зібралися на зустріч із прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.
"Вони кажуть, що деякі міста через це помруть. Це неправда. Є невелика кількість міст, у яких справді на маленьке місто вони поставили дві заправки, і в них це єдине якесь джерело доходів. Ми з цими містами домовилися, що ми складаємо список тих місцевих рад, які дуже постраждають, попросили дати конкретний список. Ми конкретно їм допоможемо", - сказав чоловік, з голосом, схожим на голос прем'єр-міністра.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"Для нас з вами зараз ... Тобто там треба наступного року показати, наприклад, велику дорогу, це пріоритет у президента номер один, він постійно, коли ми зустрічаємося, каже - дивіться, нам головне будувати дорогу. Тому у вас є дві частини: національна частина і місцева частина. Я хочу, щоб нею управляли ви, а не місцеві ради. Бо місцеві ради їх розтратять на що завгодно. Усе це добре, в якихось містах це дійсно правильно використовується, все, бюджет розвитку. У якихось містах ні. У вас у кожного на округах є хороші ради, є погані. Я хочу, щоб ви разом з нашими губернаторами визначили в кожній області, куди ці ж гроші туди ж до них підуть. Але в будь-якому разі ви будете ухвалювати рішення про це, а не вони. Ось це те, за що ми боремося. Ми хочемо, щоб ці гроші наступного року контролювалися вами", - пояснив чоловік із голосом, схожим на голос прем'єра.
"Є ще один аргумент, важливий. Послухайте мене, будь ласка. Це важливо. Дивіться, ми з вами зараз маємо до кінця цього року розпланувати закінчення децентралізації. Невдячна, велика, титанічна робота. Це означає, що приблизно, ну, понад 50 відсотків ось цих місцевих самоврядувань матимуть інакший вигляд. Межі зміняться, десь перевибори відбудуться тощо. У них буде там mess (безлад. - Ред.). Ну, тобто, умовно кажучи, ми зараз можемо сказати, кому раніше треба проводити вибори, кому пізніше. Навіть з цієї організаційної точки зору правильно, щоб ви разом з обласними адміністраціями подивилися на карту, проконсультувалися з ними ж, і ви їм визначили, куди якій школі і якій лікарні потрібне фінансування, а не вони ухвалювали рішення про лавочки (передвиборчі. - Ред.). Тому, чому ми наполягали на тому, щоб від цього (податку до місцевих бюджетів. - Ред.) відмовитися, чому я прямо про це говорив мерам. Ось ми зустрілися з ними і вони лист вимог чи побажань висловили. Ми на щось погоджуємося поступово, на щось ні. Так ось у цьому випадку я принципово був проти, я прямо і Кличку, і іншим про це говорив, тому що я хочу, щоб ресурс створився у вас. Зрозуміло? Ось це ключова суть. Тобто ще можна довго говорити про те, що треба, що не треба. Ось це ключова суть цього питання. І тому ми просимо: не ведімося на поводу у Кличка. Залишаймо цей ресурс у вас, по суті, під контролем. Дякую дуже", - сказав чоловік з голосом, схожим на голос прем'єр-міністра.
Після цього почалася активне обговорення.
"Нам не потрібні ресурси. Нам потрібно, щоб децентралізація йшла своїм ходом. Ми все це робимо не заради ресурсів, а щоб децентралізація логічно закінчилася в 2020 році", - заявив хтось із присутніх на зустрічі, після цієї репліки пролунали аплодисменти".
Також читайте:
Інший присутній заявив: "Не спекулюйте на губернаторах. Виходить, що якимось населеним пунктам губернатори даватимуть 20 або більше відсотків, а іншим населеним пунктам взагалі нічого не даватимуть".
"Якщо комунікація з губернаторами погана, то її у будь-якому разі потрібно ремонтувати. Ми не пропонуємо нічого забрати, це неправда. Я пропоную не вбивати децентралізації, а пропоную її продовжити в тому вигляді, в якому вона була запланована", - парирував чоловік із голосом, що нагадує голос Гончарука.
Також на зустрічі до депутатів звернулася жінка із голосом, що нагадує голос міністерки фінансів Оксани Маркарової: "І бюджетний комітет, і ми підтримуємо децентралізацію. Але ми вчора відхилили правку, я хочу пояснити. Перше - ми відхилили не лише цю правку, а разом з нею схвалили правку 120, яка свідчить про те, що ми, фактично виконуючи Закон про дорожній фонд, бо не цей бюджетний кодекс вносить зміни. Закон про дорожній фонд 17 року заклав 3 роки підготовки - 50 відсотків, 70 і все потім до фонду. Але (…) вчора, і прем'єр-міністр проводив консультацію з мерами міст, і в правку 120 ми записали, що ... А в Дорожньому фонді насправді не так, як зараз, а до 60 відсотків коштів йде на дороги. Що таке до 60%? Це майже 25 млрд. Зараз якщо ми цю правку підтримаємо, то 7 млрд повертається в такий ручний розподіл, але тоді 120-ту правку ми маємо скасувати. Насправді місцеві дороги отримують менше коштів, у результаті підтримки 209 і непідтримки 120-ї. Ось і весь вибір".
 

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
Ну я не думаю, что вы это написали серьезно. Так, дурачка строите, типа не понимаю я разницы между чехлами и безальтернативными поставками газа в Украину.
Почему безальтернативные? Как мы видим сейчас, всё очень даже альтернативно. Почему никто не составлял ему конкуренцию тогда? - Ну видимо не могли найти дешевле... Фирташ потом ещё долго себе на заводы импортировал газ дешевле Нафтогаза.
 

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
Органы на то и органы, что могут получить доступ к бухгалтерии, счетам, проводкам, что бы расследовать незаконную деятельность. Журналист может только поднять острую тему, максимум - провести журналистское расследование, которое априори в суд не передашь.
Дубинский запостил проводки того, что якобы Гонтарёва помогла вывести родственникам деньги до ввода ВА в банк. Шабунин побежал и радостно накатал заяву в НАБУ - зрада же, бабки выводят, служебным положением пользуются, он и пруфы есть. НАБУ вызвала Дубинского и попросила предоставить так сказать данные, на что Дубинский ответил, что никаких данных нет, а это всё пранк и фотошоп. Дело было закрыто за отсутствием состава преступления.

Потому у меня всего один вопрос: тебе сколько ещё ссать в глаза нужно, чтобы до тебя дошло?
 
Зверху